9 april 2018

Nike lanceert zwart gouden Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen

Het is weer zover, Nike heeft een nieuwe voetbalschoen gelanceerd. Dit keer gaat het om een nieuwe versie van de Nike Hypervenom Phantom 3 ‘Game of Gold’ voetbalschoenen. De Nike Hypervenom is een schoen die echt is gemaakt voor een superspits. Dat is ook te zien aan de spelers die deze schoen dragen. Tijdens de Champions League wedstrijden deze week gaan we de voetbalschoen namelijk al terug zien aan de voeten van Bayern München super spits Robert Lewandowski. Komend weekend zijn er nog meer toppers die deze schoen gaan dragen namelijk: Cavani, Kane en Aubemayeng. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe Nike Hypervenom voetbalschoenen? Check de details hieronder!

Ben jij nu al helemaal weg van het nieuwe ontwerp van Nike? Koop dan vanaf 12 april de nieuwe Nike Hypervenom voetbalschoen in DEZE WINKEL of in DEZE SHOP

Design Nike Hypervenom Phantom 3 Game of Gold voetbalschoen

De nieuwste Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoen ziet er weer verschrikkelijk gaaf uit. Vaak krijgt de Nike Hypervenom voetbalschoen een erg kleurrijk en opvallend ontwerp echter is er deze keer gekozen voor een zwarte voetbalschoen moet gouden accenten. Door de zwarte basiskleur van de schoen ziet de Nike Hypervenom er van een afstand erg klassiek uit. Het bekende Nike logo, de swoosh, heeft staat dit keer niet op de neus van de schoen. De swoosh is in het goud op de achterkant van de schoen te vinden. Het logo staat wel synchroon op beide zijkanten van de voetbalschoen. Deze gouden kleur komt ook terug in details op de wreef van de voetbalschoen, en in de veters. De schoen ziet er klassiek uit maar straalt ook snelheid en scherpte uit. Vooral dat laatste is voor een spits natuurlijk heel belangrijk. De voetballers die deze schoen aan hebben gaan we vaak zien juichen want met deze schoen ben je zo scherp voor de goal dat iedere kans raak is. Net zoals bij alle bijna alle voetbalschoenen tegenwoordig is ook deze Nike Hypervenom schoen uitgerust met een zogeheten enkelsok, Deze is zwart van kleur. Ook de zool van de schoen is zwart, hier staat natuurlijk wel de swoosh op. Deze is goud van kleur. Natuurlijk hebben de spitsen van nu ook de juiste technieken nodig om optimaal te kunnen presteren. Met welke technieken de Nike Hypervenom allemaal is uitgerust lees je hieronder!

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom 3 Game of Gold voetbalschoen

Om jou als spits van je team zoveel mogelijk voordeel te kunnen geven ten opzichte van je tegenstanders hebben de techneuten van Nike de Hypervenom voetbalschoen uitgerust met de nieuwste technieken. De eerste techniek die we bespreken zijn de Poron Foam Pods. Deze kussentjes zijn nauwkeurig geplaatst op de wreef van de voetbalschoen. Op het moment dat jij de bal schiet worden deze kussentjes harder. Dit lijdt ertoe dat jij harder kan schieten en de keeper hiervan versteld staat. Wanneer jij juist op een gevoelige manier de bal schiet passen de kussentjes zich hierop aan en creëren de Pron Foam Pods juist een zachte aanraking.

Jij als aanvaller weet als geen ander hoe het is om snel te moeten kappen en draaien in de 16 meter van de tegenstander. Wanneer je veel snelle bewegingen moet maken is het erg belangrijk dat de schoen volledig naar je voet staat. Nike maakt hiervoor gebruik van het zogeheten Flyknit materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat je schoen volledig naar je voet gaat staan, zodat jij wendbaarder en stabieler bent ten opzichte van je tegenstander. Om de fit nog meer te kunnen verbeteren maakt Nike ook gebruik van Flywire kabels. Deze kabels zitten samen met de veters verwerkt in de schoen en zorgen ervoor dat je voet als gegoten zit in de schoen vanaf het moment dat je de schoen hebt aangedaan. Deze kooi van draden houd jouw voet perfect stabiel en geeft je toch de beste bewegingsvrijheid. Net zoals bij bijna alle voetbalschoenen van Nike is ook de Hypervenom uitgerust met de zogeheten All Conditions Control. Deze technologie zorgt ervoor dat jouw controle over de bal perfect is. Het maakt niet uit of het keihard regent of dat het 35 graden is, jij en de bal zijn één. Dit is natuurlijk erg belangrijk voor een spits. Je wilt niet dat de bal van je voet afspringt op het moment dat jij denkt dat je gaat scoren. Je zou bijna zeggen uiteraard, maar ook deze voerbalschoenen van de Nike Hypervenom Phantom 3 lijn zijn uitgerust met een enkelsok, De Dynamic Fit Collar. Dit is een speciaal voor de Hypervenom ontworpen enkelsok. Deze sok zorgt er niet alleen voor dat je voeten goed in de schoen blijven zitten, bovendien zorgt deze enkelsok ervoor dat je enkels en voeten als één lichaamsdeel aanvoelen. Hierdoor voelt je eerste balaanname veel natuurlijker aan. De enkelsok van de Nike Hypervenom Phantom 3 ‘Game of Gold’ zorgt daarnaast ook voor extra stabiliteit.

De zool van de schoen is gemaakt van een stevig Pebax en Nylon materiaal. Dit zorgt ervoor dat je sneller kan wegdraaien bij je verdedigers, maar toch stabiel op je voeten blijft staan. Voor deze wendbaarheid is de schoen ook uitgerust met speciale noppen. De buitenkant van de noppen zijn namelijk in een driehoekige vorm. Dit zorgt voor een explosievere startsnelheid. De binnenkant van de noppen zijn rond, wat het draaien versterkt. De Hypervenom is ook nog uitgerust met een speciale inlegzool. Deze inlegzolen zorgen ervoor dat de wrijving met de voet zoveel mogelijk beperkt blijft. Kortom met deze schoen wordt jij de topscoorder van je team, want je laat gaan kans meer onbenut.

Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen kopen

De nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 Game of Gold voetbalschoenen zijn vanaf 12 april te koop in de onderstaande webshops. Wel moet je diep in de buidel tasten voor deze schoenen die waarschijnlijk rond de € 240,- De schoenen zijn zowel te koop in kinder- al herenmaten. Goedkopere versies van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn ook te bestellen deze kosten € 50,-

Bestel de nieuwste Nike Hypervenom schoenen in de NIKE SHOP

Of in DEZE WEBSHOP