5 oktober 2015

Nike lanceert unieke Lewandowski Hypervenom II voetbalschoenen

Nike heeft vandaag speciale Robert Lewandowski Hypervenom II voetbalschoenen gelanceerd via Snapchat. Deze nieuwe voetbalschoenen, waarop de sterspeler van Bayern München en Polen de komende maanden exclusief gaat voetballen, hebben een flitsend design. Bovendien bevatten de speciale Hypervenoms verschillende details welke kenmerkend zijn voor de topscorer van Bayern München. Er gaan zelfs geruchten dat Lewandowki het nieuwe gezicht van de Hypervenom wordt. Momenteel is Neymar het gezicht van de Hypervenom silo van Nike. Echter omdat we afgelopen weken Neymar vaak op de Mercurials zagen spelen, zou het zo maar kunnen zijn dat Lewandowski door Nike wordt gekozen tot het nieuwe gezicht van de Hypervenoms met de enkelsok. In het filmpje dat Nike op Snapchat heeft gezet hoe Lewandowski de voetbalschoenen uitpakt uit een soort van schatkist, die het design van de voetbalschoenen deels onthult.

Design Lewandowski Hypervenom voetbalschoenen

De nieuwe voetbalschoenen van Lewandowski zijn een combinatie van rood en zwart en bevatten flitsende accenten. De bovenkant van de schoenen heeft het flitsende rood/zwarte patroon en bovendien komt het zigzag patroon die kenmerkend is voor de Hypervenom lijn, terug in het zwart met een witte uitlijning. Ook de swoosh van Nike heeft een witte omranding. Verder zijn de Lewandowski Hypervenom voetbalschoenen uitgerust met een zwarte enkelsok en zwarte veters. Dan over naar de persoonlijke details van Lewandowski op de schoenen. Aan de zijkanten van de veters staat het motto van de Poolse sterspeler: ''There are moments worht living it's worth playing football''. Bovendien zijn de zijkanten van de schoenen uitgerust met een print van een stijlvolle judoband. Dit is een verwijzing naar de carrière van zijn vader, Krzysztof Lewandowski, die in Polen een bekend judokampioen was. De vader van Lewandowski overleed toen de Bayern München speler zestien jaar was. De voorkant van de nieuwe Lewandowski Hypervenom voetbalschoenen bevatten een print van de Poolse adelaar. De print van de adelaar staat voor de passie die Lewandowski heeft wanneer hij speelt voor het nationale elftal van Polen.

Technieken Lewandowski Hypervenom voetbalschoenen

Uiteraard zijn de nieuwste Hypervenoms uitgerust met de nieuwste technieken. Deze worden hieronder nog even kort besproken. De bovenkant van de Nike Hypervenom II voetbalschoenen is traditioneel uitgerust met een synthetisch materiaal, welke uit meerdere lagen bestaat. In deze lagen is de All Conditions Control technologie verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat het balgevoel en de controle in alle weersomstandigheden optimaal is. Ook de 3D structuur van verschillende vlakken zorgt voor een optimale balcontrole en grip. Verder zijn de nieuwe Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt ervoor dat water afgestoten wordt wanneer het regent en de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een ander kenmerk van het materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er namelijk voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen.  De enkelsok  aan de bovenkant van de schoenen zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De Hypervenoms bevatten geen tong of flap, waardoor de voet dichter bij bal is. De onderkant van de schoenen bevat een zwarte nylon zoolplaat met de fel gele verfspatten. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat dat je je snel kan los kan maken van je tegenstander. Check hieronder de foto's van de nieuwe Lewandowski Hypervenom II voetbalschoenen, waarop de sterspeler van Bayern München en Polen vanaf nu te zien is! 

Lewandowski Hypervenom voetbalschoenen kopen

Helaas zijn de speciale Hypervenom voetbalschoenen van de Poolse sterspeler niet te koop. Wel kan je de nieuwste Hypervenom voetbalschoenen met enkelsok kopen in de online voetbalschoenenshop en de officiële Nike shop. De prijs van de duurste schoenen is € 275, maar zonder enkelsok zijn de voetbalschoenen € 200,-. Voor kinderen scoor je de nieuwste Hypervenoms al vanaf een bedrag van € 50,-. Directe levering en gratis verzending. Of check het overzicht met beschikbare Hypervenoms hiernaast of hieronder! 

Heb je een mening? Deel het hieronder! 

Nike Hypervenom Lewandowski Voetbalschoenen


Print -lewandowski -hypervenom -voetbalschoenen
Lewandowski -print -hypervenom -schoenen

Bron foto's: footyheadlines.com