5 september 2016

Nike lanceert uniek heritage pack X zaalvoetbalschoenen

Nike heeft afgelopen week een geheel nieuw pack van de Nike FootballX schoenen gelanceerd, welke geheel in stijl zijn van de kleuren van de Nike Air Max 1, de Air Max 90, de Air Max 95 en de Air Max 180. De nieuwe Magista X, de Tiempo X, de Hypervenom X en de Mercurial X staan geheel in het teken van de Air Max sneakers van weleer. Iedere schoen representeert één van de stijlen, waardoor de nieuwe pack van Nike ook wel de ''heritage'' Nike FootballX pack wordt genoemd. We bespreken de stijl van de nieuwe X lijn hieronder en geven bovendien aan waar je deze nieuwe sneakers of X zaalvoetbalschoenen exclusief kunt kopen. Uiteraard bespreken we ook de voordelen van deze nieuwe flitsende Nike X schoenen. Check het hieronder!

Nike -air -max -zaalvoetbalschoenen

Nike MercurialX schoenen – geïnspireerd door de Nike AIR MAX 90

De Nike Mercurial X zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike AIR MAX 90 sneakers. Dit betekent dat de bovenkant van de schoenen een overwegend zilveren kleur hebben. Het design van de bovenkant van de MercurialX zaalvoetbalschoenen wordt verder gekenmerkt door de de flitsende strepen in twee tinten zilver. Door Nike worden deze kleuren ''wolf grey'' en ''pure platinum'' genoemd. Verder bevatten de nieuwste Mercurial X schoenen fel rode accenten (Infrared 23). Deze tinten komen terug op de achterkant van de hiel en in de zool, welke daarnaast overwegend wit is. De rode middenzool is gemaakt van een phylon materiaal, welke zorgt voor de extra demping. De swoosh van Nike over de voorkant van de schoenen en de veters zijn overigens ook wit. De witte zool betreft een tr-star buitenzool met groeven. Deze groeven zorgen voor een natuurlijke bewegingsvrijheid van je voet. Bovendien zorgt de buitenzool voor meer grip op straat, in de zaal en andere indoor ondergronden. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een licht en ademend flyknit materiaal, welke nauw om de voeten valt. Het flyknit materiaal zorgt voor een perfecte balcontrole.  De zool van de schoenen bestaat uit rubber, welke zorgt voor een perfecte grip. Kenmerkend aan de Nike Mercurial X schoenen is natuurlijk de enkel sok, de dynamic fit collar. Deze enkelkraag met ribbels zorgt voor een perfect balgevoel en meer controle. Bovendien zorgt het voor een natuurlijke overgang van de enkels naar de voeten. De binnenzool van de schoenen is overwegend fel rood en hierin is het trademark teken van de Mercurials verwerkt. Op de achterkant van de nieuwe Mercurial X zaal voetbalschoenen is een flitsende swoosh verwerkt. De prijs van deze schoenen is € 175,-! Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike -mercurial -x -zaalvoetbalschoenen -airmax

Nike MagistaX schoenen – geïnspireerd door de Nike AIR MAX 90

De nieuwste Nike Magista X Proximo zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike Air Max 180 sneakers. Deze schoenen zijn daarom overwegend wit (pure platiunum) met een grijze of zilveren enkelkraag (pure platinum). Uiteraard zijn de schoenen ook uitgerust met opvallende kleuren. Zo is de swoosh van Nike op de zijkanten van de schoenen navy blauw (ultramarine) en is de hielkap fel rood. Dit is dezelfde tint rood als we terug zagen bij de nieuwste Mercurial X schoenen. De bovenkant van de schoenen is geheel wit en bevat verder een speciale 3D textuur, welke wat weg heeft van de groeven van een golfbal. Deze speciale 3D textuur is wat grover op de plekken op de schoenen die sneller slijten. Dit geldt vooral dus voor de plekken op de schoenen waar de bal het meest geraakt wordt, zoals de neus en de zijkanten van de schoenen. Het ronde grippatroon zorgt er bovendien voor dat je sneller weg kan draaien bij een tegenstander, je nog flexibeler bent en beter kan wennen. Zoals we van de Magista X gewend zijn, zijn ook deze Nike Magista X Proximo zaalvoetbalschoenen uitgerust met een dynamische enkelkraag, welke ook bij deze schoenen zorgt voor meer stabiliteit, zonder dat je bewegingsvrijheid verlies. De veters zijn wit en bovendien asymmetrisch, voor een betere controle. De zool van de schoenen bestaat uit twee lagen foam en is uitgerust met het zogenaamde lunarlon dempingssysteem, welke ervoor zorgt dat je snel kan reageren en explosief bent. De onderkant van de schoenen is wit met twee vlakken in het rood en blauw met speciale groeven. Deze groeven zorgen voor een perfecte controle en grip. Iconisch aan deze buitenzool is dat de kleuren niet afgeven. Check hieronder de foto's van de nieuwe Nike MagistaX schoenen, gebaseerd op de Nike AIR MAX 180 sneakers! De prijs van deze schoenen is € 175,-. Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike -Magista -X-zaalvoetbalschoenen -AIRMAX

Nike Hypervenom X zaalvoetbalschoenen - geïnspireerd door AIRMAX 95 sneakers

De nieuwe Nike HypervenomX Proximo zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de AIRMAX 95 sneakers. Deze nieuwe zaalvoetbalschoenen hebben het iconische hypervenom design en zijn overwegend grijs. De trademark tekens (de haaientanden) van de Hypervenom komen traditiegetrouw terug aan de zijkanten van de schoenen. Verder zijn deze schoenen, welke perfect zijn voor wendbare spelers, uitgerust met fel gele accenten. Deze fel gele accenten komen terug in een lijn aan de bovenkant van de dynamic fit collar en in de swoosh van Nike aan de achterkant en de voorkant van de schoenen. Ook het bovenwerk van deze X zaalvoetbalschoenen zijn uitgerust met een 3D structuur of reliëf, welke zorgt voor een perfect balgevoel. De enkelkraag van de schoenen zorgt natuurlijk voor meer stabiliteit en een perfecte overgang van de voet naar de enkel. De flywire kabels in de enkelkraag houden op hun beurt de voet op de plaats. Verder is het bovenwerk van de schoenen uitgerust met de zogenaamde NikeSkin technology. Deze NikeSkin technologie zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen en daardoor een ultieme pasvorm. Ook deze schoenen zijn uitgerust met een middenzool van phylon. Evenals bij de Mercurial X schoenen het geval is, zorgt dit voor een ultieme demping. De buitenzool van de schoenen is zwart en bevatten aan de onderkant een fel gele swoosh van Nike. De onderzool wordt gekenmerkt door zeshoekige groeven, welke zorgen voor een perfecte grip op straat of op andere indoorgronden. Ook deze zool geeft niet af. Zoals we van de Nike Hypervenoms gewend zijn, zijn ook deze nieuwe Proximo X schoenen uitgerust met de ACC technology (All Conditions Control), welke zorgt voor een optimale balbeheersing in zowel natte als droge weersomstandigheden. De veters van deze schoenen zijn ook asymmetrisch. Check hieronder de foto's van deze weergaloze schoenen, gebaseerd op de Nike AIRMAX 95 sneakers. De prijs van deze nieuwe flitsende HypervenomX schoenen is € 150,-. Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike -hypervenom -x -zaalvoetbalschoenen -air -max

TiempoX Nike zaalvoetbalschoenen - geïnspireerd door AIRMAX1 sneakers

Last but not least bespreken we de nieuwste TiempoX zaalvoetbalschoenen. Deze nieuwe X schoenen zijn gebaseerd op de AIRMAX 1 sneakers. Dit betekent dat de schoenen overwegend wit zijn (summit white) met blauwe (varsity blue) en zwarte accenten. De swoosh van Nike is blauw en dit geldt ook voor de achterkant van de schoenen en neus van de schoenen. Ook de naam van Nike op de lip is blauw. Het bovenwerk van de nieuwe Tiempo's zijn gemaakt van een speciaal ''adaptive'' kangoeroeleer. Dit materiaal heeft als voordeel dat het zorgt voor een superieure balbeheersing. Iconisch aan deze schoenen is dat de schoenen geen tong bevatten, waardoor deze zaalvoetbalschoenen nog beter om de voeten vallen en een aansluitende pasvorm hebben. De onderkant van de schoenen hebben hetzelfde hexognale grippatroon, welke een optimale grip biedt op zaalvloeren en andere indoor voetbalgronden. Deze rubberen onderkant is geheel zwart en bevat een blauwe swoosh van Nike. De externe hielkap van de schoenen is bovendien blauw en is gemaakt van foam. Deze hielkap zorgt ook voor een perfecte demping en een nauwsluitende pasvorm. De lunar tussenzool is ook niet weg te denken bij deze schoenen. Deze technologie zorgt evenals bij de Magista's ervoor dat je explosief kan zijn en snel kunt reageren. Hiermee zijn de Nike TIEMPO X Proximo IC schoenen perfect voor spelers die zoeken naar grip en uitmuntend spel zowel binnen als buiten het veld! Check hieronder de foto's van de schoenen, welke een prijs hebben van € 140,-! Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike -tiempo -x -zaalvoetbalschoenen -airmax

Heb je een mening over deze uniek heritage X pack van Nike of ben je fan van één van deze nieuwe zaalvoetbalschoenen? Deel het gerust hieronder!