6 september 2016

Nike lanceert speciale CR7 editie van de Ultrafast Flyknit Training schoenen

We hadden het er gisteren al even over! Ronaldo gebruikt de Train Ultrafast Flyknit schoenen tijdens zijn trainingen buiten het voetbalveld. Deze schoenen gebruikt de sterspeler van Real Madrid en Portugal tijdens zijn individuele trainingen in de fitnesszaal of atletiekbaan. Dat nieuws brachten we gisteren. Vandaag lanceerde NIKE een speciale versie van de Training Ultrafast Flyknit schoenen speciaal voor Ronaldo. Deze CR7 versie wordt exclusief door Ronaldo gedragen en is per direct te koop. Speciaal voor Cristiano Ronaldo heeft de schoen een andere kleurstelling, waarin uiteraard ook het CR7 beeldmerk is verwerkt. We bespreken het design en de functionaliteiten van de nieuwe schoenen kort hieronder en geven bovendien aan waar dit je dit shirt exclusief kan kopen!

Scoor de nieuwste CR7 Ultrafast Flyknit training schoenen exclusief in deze SHOP!

Nike -train -cr 7-flyknit -schoenenDe nieuwe CR7 Train Ultrafast schoenen zijn overwegend grijs en worden gekenmerkt door de fel groene accenten. De bovenkant van de schoenen bevatten een unieke Flywire constructie van zogenaamde woven Flywire kabels. Verder bevatten de nieuwe sneakers een fel groene zool en een zwarte swoosh van Nike op de achterkant met een fel groene omlijning. De lip en de binnenzool bevatten het CR7 trademark teken. Uiteraard zijn deze speciale Ultrafast sneakers uitgerust met een aantal nieuwe technieken. De bovenkant van de trainingsschoenen bestaat uit woven flywire kabels, welke nauw om de voet sluiten. Dit materiaal zorgt ervoor dat de voet op zijn plaats blijft en atleten die deze schoenen dragen explosieve en zijwaartse bewegingen kunnen maken. Verder zijn de Train Ultrafast trainingsschoenen uitgerust met een middenzool.

Nike -cr 7-train -ultrafast -flyknit -schoenen

De middenzool zorgt ervoor dat atleten, die deze schoenen dragen, snel af kunnen zetten tijdens een sprint, zijwaartse bewegingen en sprongen. Bovendien zorgt dit voor het verlichen van het gewicht. De onderzool van de schoenen is ook uitgerust met een speciaal grippatroon. De 3D structuur zorgt voor een perfecte grip. Bovendien bevat de onderkant van de zool een vlak met driehoekige noppen (rubberen pods), welke ook de grip op de ondergrond stimuleren. Deze noppen zorgen er ook voor dat je je nog beter af kunt zetten. Last but not least zijn de voorkanten van de schoenen uitgerust met een extra versteviging in de voorvoet waardoor atleten die deze schoenen beter af kunnen zetten. Gezien de kenmerken van deze runners zijn de nieuwe Nike Train Ultrafast Flyknit schoenen perfect voor high intensity trainingen voor atleten zoals bootcamps, circuittrainingen en cardiotrainingen. Check ook hier meer informatie over de Ultrafast Flyknit sneakers van NIKE!

Check hieronder de foto's van de nieuwe CR7 Ultrafast sneakers van Ronaldo. Deze schoenen kan je per direct en exclusief kopen in de onderstaande shop! De prijs van de schoenen voor volwassenen is € 180,-.  Directe levering en het recht om deze schoenen tot 30 dagen na het bestellen ervan te retourneren. Check natuurlijk ook andere kleurstellingen van deze nieuwe runners! Scoor ze hier!

Ben je van fan van deze schoenen of heb je een mening? Deel het gerust hieronder!

Nike -train -fas -flyknit -schoenen