23 september 2017

NIKE LANCEERT SPECIAL EDITION EA SPORTS HYPERVENOM VOETBALSCHOENEN

NIEUW!!! De special edition, meest unieke Nike schoenen, op de markt van vandaag de dag! Nike heeft vandaag een speciale EA Sports Hypervenom voetbalschoen gelanceerd. De schoen is geïnspireerd door de motion capture technologie van EA Sports. Het design van de schoen viert de motion capture technologie die gebruikt wordt om spelers zo echt mogelijk te maken in de FIFA EA Sports game, om zo de realistische game ooit te ontwikkelen. De game heeft sinds de eerste versie in 1994 een enorme evolutie doorstaan, op het gebied van graphics en populariteit. Meer dan 3 miljoen mensen spelen de fantastische game elke dag. Het is niet langer alleen een game, het is een community geworden. Voor Nike des te meer een reden om deze special edition EA Sports Hypervenom voetbalschoenen te lanceren. Het design is nóg bruter dan de special edition EA Sports Superfly voetbalschoenen van vorig jaar!

Direct enthousiast over de meest unieke Hypervenom Phantom III die Nike ooit heeft gemaakt? Bestel ze dan direct bij de officiële Nike SHOP of deze STORE!!!

 

Design EA Sports Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen

Het design van de schoen viert de motion capture technologie die gebruikt wordt om spelers zo echt mogelijk te maken in de FIFA EA Sports game, om zo de realistische game ooit te ontwikkelen. De binnenkant van de schoen is zwart met felgele 3D graphics op de bovenkant. De Nike swoosh op de schoen is ook felgeel, net als de rand op de onderkant van de schoen. Verder zijn op alle 3D graphic ‘schubben’ van de schoen details verwerkt van de motion capture technologie. De buitenkant van de schoen is felgeel, met de Nike swoosh in het zwart op de achterkant. Ook aan de buitenkant van de schoen zijn op de 3D ‘schubben’ fantastische motion captuer details verwerkt. De veters van de voetbalschoen zijn felgeel, net als de enkelsok. Op de achterkant van de schoen is het logo van EA Sports zakelijk verwerkt. De schoenen hebben een brutaal uiterlijk en vallen zeker op. Door de zwarte kleur en de felgele lijnen te verwerken op de schoen, krijgt de schoen een bizar vette futuristische uitstraling!

Lees hieronder meer over deze flitsende kicksen, uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen.  

 

Kenmerken EA Sports Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen

Ook deze Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen zijn uitgerust met de nieuwste matreialen en technologieën.  Deze nieuwste special editon EA Sports Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen hebben net als andere Hypervenom Phantom III schoenen een Dynamic Fit collar, ook wel de enkelsok. De enkelsok zorgt ervoor dat je voet één wordt met de schoen. Hierdoor wordt het balgevoel geoptimaliseerd en ben je als voetballer nog bewuster van je handelingen. Deze enkelsok is nog flexibeler dan zijn voorganger en 1 centimer hoger, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De enkelsok loopt schuin af waardoor de natuurlijke vorm van de enkel wordt gevolgd, wat perfect is voor de beweeglijkheid! Ook de binnenkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sockliner, welke ervoor zorgt dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. De Nike Hypervenom Phantom III is er voor de echte afmakers. Cavani en Icardi zullen op deze special edition voetbalschoenen komen te spelen. Cavani zal op 23 september 2017 tijdens de wedstrijd Montepellier – PSG op deze kicksen schitteren. Icardi zal met zijn Inter Milan op 24 september 2017 tegen Genoa vlammen op deze flitsende schoenen.

Nike heeft bij deze special edition weer de Poron Foam Pods toegevoegd op het schietoppervlak van de schoen. Deze 'kussentjes' worden harder zodra een schot gelost wordt. Deze Pods bevinden zich ook langs de zijkanten van de schoen, het gedeelte waar spitsen de bal aannemen. Hier worden deze 'kussentjes' juist zachter, met als bedoelde resultaat een vlekkeloze aanname, waardoor de bal direct goed ligt om op doel te schieten! Stabiliteit, een perfecte balaanname en dynamiek blijven daarnaast ook een van de uitgangspunten bij de Hypervenom's. Om dit te optimaliseren is de bovenkant van de Hypervenom van een zachter materiaal gemaakt. Hierbij is voor het bekende Flyknit materiaal gekozen. Perfect aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten. De pasvorm van de schoenen is daarnaast nog beter dan eerst, door de Flywire kabels. Dit systeem is ook verbonden met de veters, zodat spelers de pasvorm door middel van de veters goed aan kunnen passen. De kabels vormen een kooi en houden de voeten perfect op zijn plek.

 

Ook zijn de Hypervenom voetbalschoenen van Nike uitgerust met de All Conditions Control technologie (ACC). Deze technologie komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen terug en zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. Verder heeft de schoen een hyperreactieve zoolplaat. De voorkant van de onderzool is gemaakt van een Pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Het flexibele Pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming. Hier komt bij dat de noppen een speciale constructie bevatten. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie.

 

Kortom genoeg materialen en technieken gebruikt om de meest unieke en futuristische voetbalschoenen te maken!

 

EA Sports Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen kopen

Het resultaat van de EA Sports Nike Hypervenom Phantom III mag er zeker zijn! De schoen wordt ook geleverd in een speciale doos met het Hypervenom logo op de bovenkant en de felgele dunne lijnen van de motion capture technologie. De binnenkant van de doos is felgeel en heeft een Nike Football EA Sports tasje erin om je schoenen in te bewaren. Deze schoenen hebben een prijs van 300,- en scoor je in deze SHOP! of deze STORE! Directe levering gegarandeerd!