Nike heeft een geheel nieuwe collectie voetbalschoenen gelanceerd, welke de naam Silver Storm Pack heeft. Zowel de nieuwe Mercurials als de nieuwe Magista, Hypervenom en Tiempo voetbalschoenen zijn overwegend licht grijs met kleurige accenten. Dit maakt dat de nieuwe lijn voetbalschoenen van Nike een vintage uitstraling heeft en met de felle kleuren een moderne uitstraling. Deze nieuwe schoenen zullen hun debuut gaan maken in de Champions League finale tussen Barcelona en Juventus op 6 juni 2015 in het Olympisch Stadion in Berlijn. Sterren als Neymar, Tevez, Alves, Vidal en Iniesta zullen te zien zijn op de nieuwste schoenen van Nike. Bovendien zullen de nieuwe voetbalschoenen uit de Silver Storm Pack gedragen gaan worden tijdens de Copa America, welke deze zomer plaats vindt in Chili. We bespreken alle modellen kort hieronder.

De nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen, welke gekenmerkt worden door de enkelsok, zullen vanaf komende week gedragen worden door sterren als Cristiano Ronaldo (Real Madrid en Portugal), Alexis Sanchez (Arsenal en Chili), Rojo (Manchester United en Chili) en Arturo Vidal (Juventus en Chili) . Deze schoenen zijn zoals alle voetbalschoenen overwegend zilver en bevatten een roze Nike swoosh met zwarte omranding aan de zijkanten van de voetbalschoenen. De nieuwe Mercurial Vapor X schoenen hebben precies hetzelfde design. Het enige optische verschil is dat de Vapor lijn geen enkelsok of Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de schoenen bevat. Deze worden gedragen door sterren als.  Hazard (Chelsea en België), Modric (Real Madrid en Kroatië) en Sterling (Liverpool en Engeland).

Zilver -roze -Nike -mercurial -superfly -voetbalschoenen

De nieuwste Hypervenom voetbalschoenen werden vorige week al gelanceerd. Deze hebben een opvallend design, omdat het de eerste voetbalschoenen uit de Hypervenom lijn zijn met een Dynamic Fit Collar of enkelsok. Deze zijn ook geheel licht grijs met oranje details en zullen onder andere door Neymar gedragen gaan worden in de Champions League finale tegen Juventus. Ook heeft het merk een lage versie van de Hypervenom gelanceerd, welke de naam ''Phinish'' heeft.

Grijze Nike Hypervenom II 2015 3


Uiteraard mogen de grijze Magista's niet ontbreken in de Nike Silver Pack. De Magista Obra, de Magista's met de enkelsok, zijn ook overwegend zilver/licht grijs (Wolf Grey) en bevatten fel licht blauwe details. Deze schoenen worden gedragen door sterren als Mario Götze (Bayern München en Duitsland) en Thiago Silva (Paris Saint Germain en Brazilië). Van de Magista's is uiteraard ook de lage versie, de Opus versie, gelanceerd, welke geen sok aan de bovenkant van de schoenen bevat. Deze hebben precies hetzelfde design en worden gedragen door sterren als Courtois (Chelsea en België), Varane (Real Madrid en Frankrijk) en Sergio Busquets (Barcelona en Spanje).

Nike -Magista -Obra -voetbalschoenen -grijs -blauw (1)

Als laatste heeft Nike de zilveren Tiempo Legend V voetbalschoen met licht groene details gelanceerd. De Tiempo's bevatten een groene swoosh van Nike en hebben ook een licht groene zoolplaat, waardoor de schoenen een modern design hebben. Check hieronder de foto's van alle nieuwe voetbalschoenen uit het nieuwe pack van Nike. Alle voetbalschoenen uit de Nike Silver Storm Pack kan je vanaf nu kopen in de online shop van Nike in zowel volwassen maten als in kindermaten. Directe levering en gratis verzending.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Nike -Silver -Storm -Pack -voetbalschoenen