2 april 2019

Nike lanceert Paris Saint Germain Epic React Flyknit sneaker

Nike heeft vandaag weer een nieuwe sneaker gelanceerd! Deze nieuwe Nike Epic React Flyknit 2 sneaker is geheel in stijl van de kleuren van Paris Saint Germain uitgebracht. Een aantal weken geleden werd al bekend dat Nike en PSG hun vleugels opnieuw uit gingen spreiden naar een andere sport. Maakte de club met haar Champions League collectie een uitstapje naar het basketbal, nu verruimt het de geest met de wereld van running. Eerder werd er al een zwarte variant van de sneaker uitgebracht. De nieuwe Epic React sneaker van PSG is geheel in stijl van de thuiskleuren van de Parijzenaren.

Blauwe PSG X Epic React Flyknit running schoen

De upper van de nieuwe Paris Saint Germain EPIC React sneaker is geheel blauw en verder is de schoen uitgerust met rode accenten. De swoosh van Nike aan de zijkanten is rood en uitgerust met een witte omlijning. De achterkant van de schoenen bevatten een speciaal lipje met het design van de iconische banen van het Paris Saint Germain voetbalshirt. Het lipje bevat namelijk twee witte banen en in het midden een rode band. In dit gedeelte is ook de naam van de schoen verwerkt: EPIC REACT. Het embleem van de Franse kampioen prijkt op de tong van de schoenen en de zool van de schoenen is geheel wit. Vorige week lanceerde Nike in samenwerking met Barcelona middenvelder Sergi Roberto ook al een speciale Barcelona versie van de Epic React Flyknit sneakers, geheel in stijl van de clubkleuren van Barcelona. Hoewel de Epic React met name een performance schoen voor atletiek en running is, is het met name voor de fans van deze clubs ook een perfecte en modieuze schoen om casual te dragen. We kunnen ons zomaar voorstellen dat we Mbappe, Cavani en Neymar voor of na de wedstrijden van PSG op deze vette sneakers zien.

De EPIC REACT Flyknit sneaker is door Nike verder natuurlijk uitgerust met verschillende materialen en technieken. Zoals de naam het al zegt is de Epic React Flyknit bestaat de upper van deze sneaker uitgerust met het Nike Flyknit materiaal. Kenmerkend aan dit gebreide materiaal is dat het perfect om de voeten valt. Daarnaast zorgt het voor extra ventilerend vermogen en de perfecte ondersteuning. De sneaker is verder uitgerust met een speciale sleeve. Deze sleeve lijkt op een sok en zorgt dan ook voor de sokachtige fit. Door de sleeve kun je de schoenen nog makkelijker aan doen. We gaven het net al aan. De schoenen zijn aan de achterkant uitgerust met een lipje. Nike noemt dit met een mooi woord hielclip. Ook zit zorgt ervoor dat je de schoenen makkelijker aan kan doen en de voeten op de plek blijven in de schoenen. De rubberen zool bevat de Nike React technologie en deze technologie zorgt natuurlijk voor de ultieme demping. Dat is ook wel nodig als je met deze schoenen wilt hardlopen!

Nike X Paris Saint Germain Epic React Flyknit schoen bestellen

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Paris Saint Germain Epic React Flyknit sneaker. Deze sneaker kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. Dit kan voor volwassenen vanaf maat 38 tot 47. De schoenen hebben een prijs van € 150,-. Check daar ook andere variaties van deze populaire Nike sneaker! Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe Nike sneaker exclusief in deze SHOP!