14 januari 2019

Nike lanceert nieuwe Phantom Venom voetbalschoenen

Nike heeft vandaag ook de eerste voetbalschoen voor 2019 gelanceerd. De fel rode Phantom VNM voetbalschoenen zijn namelijk onderdeel van het nieuwe ''Game Over'' pack van het Amerikaanse sportmerk. Op deze nieuwe voetbalschoenen spelen vanaf nu sterren als Lewandowksi, Kane, Icardi, Mahrez en vele andere sterren bij hun club en nationale elftal. De PhantomVNM voetbalschoenen zijn is een geheel nieuwe lijn in het assortiment van Nike. Deze schoenen vervangen de Hypervenoms en deze verdwijnen dus helemaal van het toneel. We leggen het allemaal uit in dit blog!

Ben je direct fan van deze voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Een nieuwe silo | De fel rode Nike Phantom VNM voetbalschoenen

De nieuwe, fel rode Nike Phantom Venom voetbalschoenen gaan door waar de Hypervenoms gebleven zijn. Het zijn namelijk de perfecte kicksen voor dodelijke spitsen en spelers die met een uiterste precisie kunnen schieten. Qua kleur zijn Phantom VNM schoenen gebaseerd op de iconische T90's van het merk. De T90 voetbalschoenen waren weer de voorloper Hypervenom. Met de lancering van deze voetbalschoen uit het Game Over pack wordt de T90 in een modern jasje gestoken. Dat Nike het nieuwe Pack Game Over heeft genoemd is natuurlijk ook niet geheel ontoevallig. ''Game Over'' staat symbool voor domineren op het veld, het altijd willen hebben van de bal, het met een dodelijke precisie schieten, een wedstrijd op slot kunnen gooien en het vermaken van het publiek. Alle voetbalschoenen uit het pack staan in het teken van dit doel!

Hoe ziet de nieuwe Phantom VNM voetbal er dan uit? De upper van de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen is geheel oranje met zwarte details. De swoosh aan de zijkanten van de voetbalschoen is zwart en bevat een zilveren omlijning. Verder bevatten de voetbalschoenen ter hoogte van het schietgedeelte zwarte ribbels. Over de functie daarvan vertellen we straks natuurlijk meer. Naast deze ribbels bevindt zich een band in een omgekeerde L. Ook dit heeft weer een functie. Hierin is de naam van de voetbalschoenen in het zilver verwerkt. Opvallende aan de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen is dat de veters half bedekt zijn. De zool van de voetbalschoenen is ook overwegend oranje en heeft een nieuwe zoolplaat. Bovendien zijn ze uitgerust met een combinatie van ronde noppen en klauwnoppen. Tot zover het design van de nieuwe Phantom VNM. Nike heeft de schoenen uiteraard weer uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor de spelers die deze voetbalschoenen dragen dodelijk voor de goal kunnen zijn en met precisie kunnen schieten. Hieronder leggen we het allemaal uit.

Technologieën Nike Phantom VNM voetbalschoenen

De nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen bevatten tal van nieuwe en bestaande technologieën. In deze paragraaf bespreken we allemaal. De upper van de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van veschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect. In de bovenkant van de nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgt er voor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer uitgerust met de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 

We hadden het er net al over. De veters van de voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Ook hier is over nagedacht bij Nike. Hierdoor heb je namelijk een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten. En dat is slechts een van de nieuwe kenmerken van deze voetbalschoenen. Nike heeft deze kicksen namelijk ook uitgerust met een zogenaamde Strike Zone. We zien het vaker bij de grote sportmerken, het halen van inspiratie uit andere sporten. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit.

De zoolplaat van de Nike Phantom VNM heeft in vergelijking met de Hypervenom ook een metamorfose ondergaan. Dit wordt door hyper-reactive zoolplaat genoemd en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken. De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie.

Check hieronder de afbeeldingen van de fel rode Nike Phantom Venom voetbalschoenen uit het Game Over pack waarop we vanaf nu sterren als Kane, Icardi, Rashford, Lewandowski en Mahrez zien. Check ook de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit dit pack!

Nike Phantom VNM voetbalschoenen bestellen

Deze fel rode Nike Phantom Venom voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze kicksen kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Bovendien zijn de schoenen beschikbaar voor verschillende ondergronden, namelijk voor harde ondergronden, kunstgras en natuurgras. De prijs van de top versie van de schoenen is EU 275,-, maar goedkopere versies van deze schoen bestel je al vanaf EU 60,-. Daarnaast heb je in deze shops de mogelijkheid je schoen te personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze gruwelijke voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel!