8 september 2016

Nike lanceert de ideale hardloopschoen met de nieuwe Nike ZOOM STREAK Flyknit

Vandaag heeft Nike weer een nieuwe hardloopschoen gelanceerd, gemaakt van Flyknit. Deze nieuwe hardloopschoenen bevatten verder nog meer unieke technieken, waardoor de nieuwe NIKE ZOOM Flyknit STREAK hardloopschoenen de ideale running schoenen lijken. De nieuwe Nike zoom flyknit schoenen zijn niet alleen uniek in de materialen die gebruikt zijn, maar hebben ook nog eens een opvallende kleurencombinatie. De nieuwe ZOOM Flyknit hardloopschoenen zijn in twee versies uitgebracht en hebben een unisex fit, waardoor dezelfde schoenen, zowel voor mannen als voor vrouwen gedragen kunenn worden! We bespreken het design en de technieken hieronder?

Direct enthousiast over de Nike ZOOM Flyknit UNISEX hardloopschoenen en wil je deze kopen? Klik dan hier!

 

Nike -flyknit -airzoom -hardloopschoenen

De nieuwe Nike Zoom Flyknit unisex hardloopschoenen zijn zowel in een grijze als in een zwarte versie gelanceerd. Dit is de kleur van de bovenkant van de schoenen. Bovendien zijn beide schoenen uitgerust met fel groene accenten (volt door Nike genoemd) en een zwarte swoosh op de grijze schoenen en een witte op de zwarte schoenen.

De bovenkant van de nieuwe Nike Zoom Flyknit unisex racing schoenen is gemaakt van het flyknit materiaal met flywire kabels. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien zorgt dit luchtige materiaal voor ventilatie. Het verhaal van het bovenwerk van de schoenen met de bijbehorende Flyknit technologie is alom bekend en ook ''uitgevonden'' in de hardloopwereld. Hardlopers wilden schoenen met een aansluitende pasvorm , welke aanvoelt als een sok. Als reactie hierop zijn bij het Amerikaanse sportmerk teams van programmeur, technici en ontwerpers aan de slag gegaan om een ideale schoen te ontwikkelen met een dusdanige pasvorm. Na vier jaar van onderzoek lanceerde Nike de schoenen met het gebreide bovenwerk met unieke kenmerken, die zorgen voor ondersteuning, flexibiliteit en ventilerende vermogen. Deze voordelen zijn samengevoegd in één laag, het naadloze bovenwerk. Deze technologie is ook toegepast bij de nieuwe Nike Zoom Flyknit unisex schoenen.

Nike -air -zoom -flyknit -hardloopschoenen

Een ander kenmerk van de nieuwe hardloopschoenen van Nike is de speciale vorm van de neus van de schoenen. Deze anatomische vorm zorgt voor nog meer kracht en een betere afzet! Dit effect wordt versterkt door een vorming in de schacht van de middenvoet.

En de nieuwe hardloopschoenen heten niet voor niets de Nike ZOOM Flyknit schoenen. In de hak van de schoenen is een NIKE air zoom unit ingebouwd, welke zorgt voor de perfecte demping. De structuur van de onderzool zorgt  zowel voor een perfecte demping als een sterke afzet. Daarnaast bevatten de schoenen een voorgevormde middenvool van phylon foam materiaal, voor een comfortabele pasvorm en demping. De achterkant van de schoenen bevat een speciale strip met daarop de tekst: NIKE RACING. Deze tekst komt ook weer terug in de binnenzool!

Kan jij niet wachten en wil je op deze hardloopschoenen je tegenstander voorbij sprinten? Check ze dan in de exclusieve shop hieronder! De schoenen hebben een prijs van € 160,- en hebben een unisex pasvorm. Zowel in witte als in een zwarte versie verkrijgbaar! Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste NIKE Flyknit hardloopschoenen in deze exclusieve shop!

Nike -air -zoom -flyknit -running -schoenen