26 september 2016

Nike lanceert nieuwe Floodlight FootballX zaalvoetbalschoenen

Tegelijkertijd met de nieuwe voetbalschoenen uit de nieuwe Nike Floodlight pack heeft het Amerikaanse sportmerk ook nieuwe FootballX zaalvoetbalschoenen bekend gemaakt. De nieuwe Floodlight pack van het sportmerk staat geheel in het teken van de herfst. Het wordt donkerder, waardoor spelers onder de stadionlichten nog meer op moeten vallen met hun voetbalschoenen. De schoenen uit de Nike Floodlight pack moeten hiervoor uitkomst bieden. Hoewel dit in de zaal niet het geval hoeft te zijn, bevatten de nieuwe zaalvoetbalschoenen uit de Floodlight pack ook opvallende kleuren! Check hieronder alle informatie over de Nike FootballX zaalvoetbalschoenen. We bespreken hieronder zowel de kleuren als de materialen en technieken van de nieuwste zaalvoetbalschoenen van het merk en geven bovendien aan waar je de schoenen exlusief kan kopen!

Nu al enthousiast over de nieuwste Nike indoor zaalvoetbalschoenen uit de Floodlight pack? Koop ze in de online NIKE SHOP of in deze STORE! Directe levering en gratis verzending

Nike -floodlight -indoor -zaalvoetbalschoenen


Nike Mercurial X Floodlight indoor schoenen

De Nike Mercurial X zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit de Floodlight Packs. Dit betekent dat de bovenkant van de schoenen een overwegend paarse kleur hebben. Het design van de bovenkant van de MercurialX zaalvoetbalschoenen wordt verder gekenmerkt door de de flitsende strepen in paarse. Door Nike worden deze kleuren purple dynasty en bright crisom genoemd. De witte middenzool is gemaakt van een phylon materiaal, welke zorgt voor de extra demping. De swoosh van Nike over de voorkant van de schoenen en de veters zijn overigens ook wit. De licht bruine (gum light brown) zool betreft een tr-star buitenzool met groeven. Deze groeven zorgen voor een natuurlijke bewegingsvrijheid van je voet. Bovendien zorgt de buitenzool voor meer grip op straat, in de zaal en andere indoor ondergronden. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een licht en ademend flyknit materiaal, welke nauw om de voeten valt. Het flyknit materiaal zorgt voor een perfecte balcontrole. De zool van de schoenen bestaat uit rubber, welke zorgt voor een perfecte grip. Kenmerkend aan de Nike Mercurial X schoenen is natuurlijk de enkel sok, de dynamic fit collar. Deze enkelkraag met ribbels zorgt voor een perfect balgevoel en meer controle. Bovendien zorgt het voor een natuurlijke overgang van de enkels naar de voeten. De binnenzool van de schoenen is overwegend fel oranje en hierin is het trademark teken van de Mercurials verwerkt. Op de achterkant van de nieuwe Mercurial X zaal voetbalschoenen is een flitsende swoosh verwerkt. De prijs van deze schoenen is € 175,-! Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike -zaalvoetbalschoenen -mercurial -floodlight

Nike MagistaX Floodlight indoor schoenen

De nieuwste Nike Magista X Proximo zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike Magista Obra Floodlight voetbalschoenen. Deze schoenen zijn daarom overwegend donker turquoise (mid turquoise) met een enkelkraag in deze kleur. Uiteraard zijn de schoenen ook uitgerust met opvallende kleuren. Zo is de swoosh van Nike op de zijkanten van de schoenen fel groen (volt). De bovenkant van de schoenen is geheel turquioise en bevat verder een speciale 3D textuur, welke wat weg heeft van de groeven van een golfbal. Deze speciale 3D textuur is wat grover op de plekken op de schoenen die sneller slijten. Dit geldt vooral dus voor de plekken op de schoenen waar de bal het meest geraakt wordt, zoals de neus en de zijkanten van de schoenen. Het ronde grippatroon zorgt er bovendien voor dat je sneller weg kan draaien bij een tegenstander, je nog flexibeler bent en beter kan wennen. Zoals we van de Magista X gewend zijn, zijn ook deze Nike Magista X Proximo zaalvoetbalschoenen uitgerust met een dynamische enkelkraag, welke ook bij deze schoenen zorgt voor meer stabiliteit, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. De veters zijn donker groen en bovendien asymmetrisch, voor een betere controle. De zool van de schoenen bestaat uit twee lagen foam en is uitgerust met het zogenaamde lunarlon dempingssysteem, welke ervoor zorgt dat je snel kan reageren en explosief bent. De onderkant van de schoenen is licht bruin (gum light brown) met twee vlakken in het wit en licht bruin met speciale groeven. Deze groeven zorgen voor een perfecte controle en grip. Iconisch aan deze buitenzool is dat deze niet afgeeft. Check hieronder de foto's van de nieuwe Nike MagistaX schoenen uit de Floodlight lijn van Nike. De prijs van deze schoenen is € 175,-. Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike -magista -x -indoor -voetbalschoenen

Nike Hypervenom X Floodlight indoor schoenen

De nieuwe Nike HypervenomX zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike Hypervenom II schoenen uit de Floodlight lijn. Deze nieuwe zaalvoetbalschoenen hebben het iconische hypervenom design en zijn overwegend navy blauw (obsidian). De trademark tekens (de haaientanden) van de Hypervenom komen traditiegetrouw terug aan de zijkanten van de schoenen. Deze zijn een combinatie van donker blauw en royal blue. Verder zijn deze schoenen, welke perfect zijn voor wendbare spelers, uitgerust met fel rode (total crimson) accenten. Deze fel rode accenten komen terug in de swoosh van Nike aan de achterkant en de voorkant van de schoenen. Ook het bovenwerk van deze X zaalvoetbalschoenen zijn uitgerust met een 3D structuur of reliëf, welke zorgt voor een perfect balgevoel. De enkelkraag van de schoenen zorgt natuurlijk voor meer stabiliteit en een perfecte overgang van de voet naar de enkel. De flywire kabels in de enkelkraag houden op hun beurt de voet op de plaats. Verder is het bovenwerk van de schoenen uitgerust met de zogenaamde NikeSkin technology. Deze NikeSkin technologie zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen en daardoor een ultieme pasvorm. Ook deze schoenen zijn uitgerust met een middenzool van phylon. Evenals bij de Mercurial X schoenen het geval is, zorgt dit voor een ultieme demping. De buitenzool van de schoenen is licht bruin (gum light brown) en bevatten aan de onderkant het logo van Nike. De onderzool wordt gekenmerkt door zeshoekige groeven, welke zorgen voor een perfecte grip op straat of op andere indoorgronden. Ook deze zool geeft niet af. Zoals we van de Nike Hypervenoms gewend zijn, zijn ook deze nieuwe Proximo X schoenen uitgerust met de ACC technology (All Conditions Control), welke zorgt voor een optimale balbeheersing in zowel natte als droge weersomstandigheden. De veters van deze schoenen zijn ook asymmetrisch. De prijs van deze nieuwe flitsende indoor HypervenomX schoenen is € 150,-. Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike -hypervenom -x -indoor -zaalvoetbalschoenen -floodlight

Nike TiempoX Floodlight zaalvoetbalschoenen

Last but not least bespreken we de nieuwste Tiempo X zaalvoetbalschoenen uit de Floodlight lijn. Deze nieuwe X indoor schoenen zijn gebaseerd op de Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen uit de Floodlight lijn. Dit betekent dat de schoenen overwegend grijs (antracite) zijn met licht blauwe (turquoise) details. De swoosh van Nike is licht blauw. Verder zijn de schoenen geheel grijs, met uitzondering van de zool. Het bovenwerk van de nieuwe Tiempo's zijn gemaakt van een speciaal ''adaptive'' kangoeroeleer. Dit materiaal heeft als voordeel dat het zorgt voor een superieure balbeheersing. Iconisch aan deze schoenen is dat de schoenen geen tong bevatten, waardoor deze zaalvoetbalschoenen nog beter om de voeten vallen en een aansluitende pasvorm hebben. De onderkant van de schoenen hebben hetzelfde hexognale grippatroon, welke een optimale grip biedt op zaalvloeren en andere indoor voetbalgronden. Deze rubberen onderkant is geheel licht bruin en bevat een swoosh van Nike. De externe hielkap van de schoenen is bovendien antraciet en is gemaakt van foam. Deze hielkap zorgt ook voor een perfecte demping en een nauwsluitende pasvorm. De lunar tussenzool is ook niet weg te denken bij deze schoenen. Deze technologie zorgt evenals bij de Magista's ervoor dat je explosief kan zijn en snel kunt reageren. Hiermee zijn de Nike TIEMPO X indoor schoenen perfect voor spelers die zoeken naar grip en uitmuntend spel zowel binnen als buiten het veld! Check hieronder de foto's van de schoenen, welke een prijs hebben van € 140,-! Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike -tiempo -x -zaalvoetbalschoenen -floodlight