17 juli 2015

Nike lanceert Lightning Storm Pack voetbalschoenen

Nike heeft een geheel nieuwe collectie voetbalschoenen gelanceerd, welke de naam Lightning Storm Pack heeft. Het pack is de opvolger van het Silver Storm Pack. Het Lightning Storm Pack bevat opvallend fel gekleurde voetbalschoenen en worden gedragen aan het begin van seizoen 2015-2016. Het Lightning Storm Pack bevat Mercurial, Magista, Hypervenom en Tiempo voetbalschoenen en elke voetbalschoen kent een andere kleur met een eigen design, zodat je altijd opvalt op de voetbalvelden. Sterren als Ronaldo, Hazard, Thiago Silva, Rooney en Pirlo gaan schitteren op een van de voetbalschoenen van het Lightning Storm Pack. We bespreken alle modellen kort hieronder.

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen, welke gekenmerkt worden door de enkelsok, zullen vanaf komende week gedragen worden door sterren als Cristiano Ronaldo (Real Madrid en Portugal), Alexis Sanchez (Arsenal en Chili), Rojo (Manchester United en Chili) en Arturo Vidal (Juventus en Chili) . Deze schoenen zijn overwegend roze en ook zwarte details komen terug. Zo kent de Nike swoosh een zwarte omlijning en wordt de enkelsok afgesloten met een zwarte bies. De nieuwe Mercurial Vapor X schoenen hebben precies hetzelfde design. Het enige optische verschil is dat de Vapor lijn geen enkelsok of Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de schoenen bevat. Deze worden gedragen door sterren als.  Hazard (Chelsea en België), Modric (Real Madrid en Kroatië) en Sterling (Liverpool en Engeland). 

Nike Hypervenom II voetbalschoenen

De Hypervenom II voetbalschoenen hebben een nog opvallender design. De oranje voetbalschoenen kennen namelijk een oranje zig-zag patroon een ook een Dynamic Fit Collar / enkelsok. De Hypervenom II wordt onder andere door Neymar gedragen bij de start van het seizoen. Ook heeft het merk een lage versie van de Hypervenom gelanceerd, welke de naam ''Phinish'' heeft. Bij de oranje Hypervenom Phinish ontbreekt de Dynamic Fit Collar en ook kent de zoolplaat geen zwart zig-zag patroon. Wel zijn de bekende Flywire kabels aanwezig om de nodige stabiliteit te geven.

Nike Magista Obra voetbalschoenen

Uiteraard mogen de licht blauwe Magista's niet ontbreken in het Nike Lightning Storm Pack. De Magista Obra, de Magista's met de enkelsok, zijn overwegend licht blauw en bevatten zwarte details. Deze schoenen worden gedragen door sterren als Mario Götze (Bayern München en Duitsland) en Thiago Silva (Paris Saint Germain en Brazilië). Van de Magista's is uiteraard ook de lage versie, de Opus versie, gelanceerd, welke geen enkelsok aan de bovenkant van de schoenen bevat. Deze hebben precies hetzelfde design en worden gedragen door sterren als Courtois (Chelsea en België), Varane (Real Madrid en Frankrijk) en Sergio Busquets (Barcelona en Spanje). 

Nike Tiempo Legend V

Ook maken groene Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen onderdeel uit van het Nike Lightning Storm Pack. De voetbalschoenen kennen zwarte details die tot uiting komen op de Nike swoosh. De voetbalschoenen zijn perfect voor voetballers die streven naar de ultieme balcontrole Check hieronder de foto's van alle nieuwe voetbalschoenen uit het nieuwe pack van Nike. Alle voetbalschoenen uit de Nike Lightning Storm Pack kan je vanaf nu kopen in de online shop van Nike in zowel volwassen maten als in kindermaten. Directe levering en gratis verzending.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Nike Lightning Storm Pack Voetbalschoenen 2015