21 september 2015

Nike lanceert flitsende Electro Flare voetbalschoenen

Nike heeft weer een revolutionaire lijn voetbalschoenen gelanceerd: de Nike Electro Flare voetbalschoenen. Het Amerikaanse sportmerk heeft nieuwe Hypervenom, Magista, Mercurial en Tiempo Legend V voetbalschoenen met een geheel nieuw design bekend gemaakt. Alle voetbalschoenen uit deze nieuwe lijn van Nike hebben een donkere en opvallende kleur als hoofdkleur met fel gele details als print over de schoenen. Deze fel gele details komen vooral terug als een design van een soort verfspatten over de gehele schoenen. Ook de binnenzool en de onderzool van de nieuwe Hypervenom, Magista, Mercurial en Tiempo voetbalschoenen zijn overwegend fel geel. In dit blog bespreken we kort de belangrijkste schoenen uit deze lijn, geven we aan welke sterspelers er op de schoenen zullen spelen en geven we uiteraard aan waar je de nieuwste Nike Electro Flare voetbalschoenen exclusief kan kopen!

Nike Mercurial Superfly Electro Flare schoenen

De nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen hebben een donker blauwe/paarsachtige kleur als hoofdkleur en lopen naar de onderkant over in het turqoise. Deze kleur wordt door Nike Squadron Blue genoemd. De swoosh van deze voetbalschoenen bevatten een fel gele omranding en de gehele voetbalschoenen bevatten een print van fel gele verfspatten over de schoenen. Uiteraard worden de Superfly voetbalschoenen van Nike gekenmerkt door de enkelsok of Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de schoenen. Op deze nieuwe voetbalschoenen zullen sterren als Alexis (Arsenal en Chili), Vidal (Bayern München en Chili) en Kevin de Bruyne (Manchester City en België) vanaf eind september 2015 schitteren. Meer informatie over de nieuwe Nike Mercurial Superfly uit de Nike Electro Flare lijn? Check hier!

Nike Mercurial Vapor X Electro voetbalschoenen

Ook heeft Nike de lage variant van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen gelanceerd. Deze hebben dezelfde kleur als de Superfly versie en worden natuurlijk de Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen gelanceerd. Het verschil met de Superfly versie is dat deze geen enkelsok bevatten en daardoor bovendien goedkoper zijn. Op deze nieuwe voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn zullen sterren als Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain en Zweden), Modric (Real Madrid en Kroatië), Hazard (Chelsea en België) vanaf komende weken schitteren. Meer informatie over deze schoenen? Check het hier!

Nike Magista Obra Electro Flare voetbalschoenen

De Magista voetbalschoenen hebben ook een nieuwe variant! De nieuwste Magista Obra voetbalschoenen uit de Nike Electro Flare lijn zijn overwegend donker groen met fel gele details in de vorm van de verfspatten over de gehele voetbalschoen. Deze fel gele details komen ook terug in de enkelsok aan de bovenkant van de schoenen en in de onderzool van de schoenen. Op deze nieuwe Magista Obra's schitteren sterren als Mario Götze (Bayern München en Duitsland), Thiago Silva (Paris Saint Germain en Brazilië) en David Luiz (Paris Saint Germain en Brazilië) vanaf komende weken. De Magista's zijn ideaal voor de creatieve spelers! Meer informatie over deze revolutionaire voetbalschoenen? Check hier!

Nike Hypervenom II Electro Flare voetbalschoenen

De Nike Hypervenom II voetbalschoenen hebben ook een geheel nieuwe kleur. Deze zijn overwegend paars met fel gele details aan de onderkant en achterkant van de schoenen. Ook de enkelsok of Dynamic Fit Collar van deze voetbalschoenen is overwegend paars met fel gele details. De Hypervenom vlakken aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn zwart met gele verfspatten. Dit design loopt door tot over het onderstel van de schoenen. Op deze nieuwe Hypervenom schoenen schitteren sterren als Neymar (Barcelona en Brazilië), Lewandowski (Bayern München en Polen), Rooney (Manchester United en Engeland), Cavani (PSG en Uruguay) en Isco (Real Madrid en Spanje vanaf komende weken in de nationale competities en de Champions League. Meer informatie over deze voetbalschoenen? Check hier!

Nike Tiempo Legend V Electro Flare voetbalschoenen

De klassieke Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen mogen uiteraard niet ontbreken in de Electro Flare lijn. De nieuwe Tiempo's hebben traditioneel een kangoeroeleer bovenmateriaal en bevatten ook fel gele details. De fel gele details komen terug in de verfspatten over de achterkant van de schoenen en in de omlijning van de swoosh van Nike. Op deze schoenen gaan sterren als Pirlo (New York City FC en Italië), Totti (AS Roma en Italië), Boateng (Bayern München en Duitsland) en Pique (Barcelona en Spanje) vanaf komende weken schitteren. Meer informatie? Check hier! 

Check hieronder alle nieuwe voetbalschoenen uit de Nike Electro Flare lijn. Alle schoenen uit deze lijn kan je al vanaf een bedrag van € 50,- scoren in de online voetbalschoenenshop of de online shop van Nike. Directe levering en gratis verzending! Heb je een mening over de voetbalschoenen? Deel het het hieronder!

Nike -Electro -Flare -voetbalschoenen

Blauwe Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 2015 Nike -Mercurial -Vapor -X-voetbalschoenen -Electro -Flare

Nike -Magista -Electro -Flare -voetbalschoenen -donker -groen

Nike -hypervenom -electro -flare -1

Nike -Electro -Flare -Tiempo -voetbalschoenen