10 januari 2018

Nike lanceert nieuwe Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen

Snelheid, wendbaarheid, precisie en focus. Dat zijn een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwste Nike Mercurial Vapor XI Black History Month voetbalschoenen. De voetbalschoenen zijn gebaseerd op de Black History Month en steunen daarmee gelijkheid voor allen in de wereld. Deze Vapors zijn niet te vergelijken met welk paar schoenen ooit gemaakt. Wil jij precies weten waarom de schoenen zo uniek zijn? Lees dan de volledige blog hieronder!

Ben jij nou helemaal weg van deze schoenen? Of speel jij graag op dezelfde schoenen als Hazard? Haal jouw eigen Nike Mercurial Vapor XI BHM voetbalschoenen dan in deze winkel!

Design Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen

Zoals je zojuist  in de intro hebt gelezen zijn de schoenen uniek in zijn soort. De voetbalschoenen die gemaakt zijn voor snelle, wendbare spelers waar veel dreiging vanaf komt zijn namelijk gemaakt met een ander design dan alle andere schoenen van Nike.  Het gigantische sportmerk heeft namelijk vanwege de Black History Month het paar kicksen een bijzonder design gegeven. De Black History Month steunt gelijkheid voor allen en stuurt de gehele wereldbevolking aan om positieve verandering te creëren.

We beginnen bij de bovenkant van de voetbalschoenen. Het bovenste gedeelte van de schoen is gemaakt in een donkerzwarte kleur. Op dit zwarte gedeelte staat vlak boven de veters op de lip een geel Nike logo waardoor deze goed opvalt. Wat de ontwerpers van Nike vervolgens met de rest van de schoen hebben gedaan is wat de schoen zo uniek maakt. Deze ontwerpers hebben namelijk de onderste helft van de zwarte voetbalschoenen versierd met kronkelige lijnen in verschillende kleuren die lopen van de neus van de schoen tot aan de achterkant. Dit soort lijnen zijn nog nooit eerder gebruikt op de schoenen van Nike en het heeft een bijzonder effect! Het is mogelijk dat de verschillende kleuren van de lijnen moeten staan voor het vuurwerk om het nieuwe jaar in te luiden! Een ander kenmerkend detail aan de schoen zijn de letters BHM die op de hiel van de schoen zichtbaar zijn! Deze letters die prachtig door elkaar versierd staan zijn in een goud, gele kleur gemaakt. Als laatste detail staat het standaard Mercurial logo op de buitenkant van de schoen. Aangekomen bij de onderkant van de schoen is te zien dat de zool een kleurencombinatie heeft gekregen van een grotendeels witte kleur met zwarte uiteinden van de noppen. Toch wel een vrij unieke schoen die de ontwerpers van Nike in het nieuwe jaar hebben bedacht.

 

Kenmerken Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen

De Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen zijn speciaal gemaakt voor spelers die snel, wendbaar en dreigend zijn. Om deze kwaliteiten van de speler te kunnen verbeteren heeft Nike de schoen vol gestopt met de nieuwste technologieën en materialen. De schoen is namelijk gemaakt van een superdunne laag Tejin microvel wat jou een unieke touch geeft met de bal. Omdat deze laag zo dun is, is de schoen niet alleen super licht, maar geeft het ook een ongekend hoog balgevoel. Het ACC (All Conditions Control) systeem wat verder is toegepast op de schoen zorgt ervoor dat je onder welke omstandigheden dan ook het beste balgevoel hebt. Om het balgevoel en schietnauwkeurigheid te vergroten hebben de Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen speed ribs gekregen. Dit systeem wat verwerkt zit in de schoen voel je niet, maar levert een hoge kwaliteit. Als laatste is het Nike Grip systeem in de schoenen toegepast. Dit systeem wat voorkomt dat je gaat glijden in de schoen is een echte verbetering voor het paar kicksen! Kortom, een hoop technologieën die jouw zullen helpen je wedstrijd te winnen!

 

Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Nike zijn al te verkrijgen in verschillende kinder- en herenmaten. Het paar kicksen is echter niet goedkoop en kun je verkrijgen voor ongeveer €220,-.

Wil jij toch spelen op de nieuwe Nike Mercurial Vapor XI BHM voetbalschoenen? Haal ze dan in deze winkel of in deze shop!