29 januari 2018

Nike lanceert de nieuwste Hypervenom FAST AF Phantom 3 voetbalschoenen!

Het is weer zo ver! Nike heeft een nieuwe Hypervenom Phantom voetbalschoen uitgebracht met een fantastisch design! De nieuwe voetbalschoenen van het gigantische sportmerk komen uit het nieuwe FAST AF (de afkorting van Fast Audacious Football) voetbalschoenenpack en zien er goed uit! Deze Hypervenom Phantom voetbalschoenen zijn gemaakt voor coole spelers die regelmatig het net vinden! Het paar kicksen zal dan ook gedragen worden door Lewandowski, Aubemayeng, Kane, Cavani en Higuaín. Om maar wat namen te noemen! Meer weten over de nieuwste voetbalschoen van Nike? Check het hieronder uitgebreid!

Ben jij nou een echte killer voor de goal? Of vind je het ontwerp van deze nieuwe schoenen gaaf? Haal jouw eigen Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen dan in deze officiële winkel! of deze SHOP!

Design Nike Hypervenom Phantom 3 FAST AF voetbalschoenen

De nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen uit het FAST AF pack hebben een wel heel gruwelijk design gekregen! Waar de Nike Hypervenom voetbalschoen vaak opvallende kleurencombinaties heeft gekregen heeft de nieuwe Hypervenom schoen een iets rustigere uitstraling. De bovenkant van de schoen heeft namelijk een licht grijze kleur met een aantal licht opvallende details, waaronder de wevingen die de veters op de plek houden. Deze zijn gemaakt van een licht oranje kleur, dat perfect combineert met het grijs! Deze oranje kleur is ook gebruikt voor de binnenkant van de schoen. Je zou denken dat dit veel zou opvallen tegenover het grijs. Dit valt echter eme. Een ander detail is de swoosh van Nike die loopt van de neus van de schoen tot over de wreef en nog een swoosh die op de achterzijde te zien is. Waar deze swoosh vaak erg opvallend is bij de Hypervenom is die nu gemaakt in dezelfde kleur als de schoen met een witte omlijning. Dit zorgt ervoor dat de schoen een rustige uitstraling heeft die jij als spits nodig hebt om cool te blijven in verhitte situaties! Vervolgens de onderkant van de schoen. Ook hier is niet gek gedaan door de ontwerpers en hebben ze de zool gemaakt in dezelfde oranje kleur als bij het bovenwerk. Hierdoor heeft de schoen een perfecte combinatie in grijs en oranje kleuren waardoor de schoen fantastisch mooi wordt! Wil je weten waarom deze schoenen perfect zijn voor de echte afmakers? Lees hieronder alles over de technologieën en en materialen van de nieuwste Hypervenom FAST AF voetbalschoenen! 

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen

Om jouw als aanvaller zo goed mogelijk te laten spelen hebben de techneuten van Nike technologieën in de schoen toegepast die voor elke spits van belang zijn! Te beginnen met de plaatsing van de Poron Foam Pods. Deze nauwkeurig geplaatste ‘kussentjes’ op de wreef van de schoen worden harder zodra je een bal schiet. Hierdoor schiet je harder waardoor de keeper opeens geen raad weet met jouw schot! Daarnaast stellen de schuimdeeltjes je in staat sneller te reageren op veranderende situaties in het veld. Dit geldt ook bij passing van de bal. Wanneer je de bal passt, en dus niet hard schiet, creëren de Poron Foam Pods jusit een zachte aanraking. 

Als aanvaller is het natuurlijk belangrijk om los te kunnen komen van jouw directe tegenstander. Daarom is het Flyknit materiaal toegevoegd aan de schoen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoen perfect naar jouw voet gaat staan waardoor je wendbaarder en stabieler bent ten opzichte van je tegenstander. De Flywire kabels die met de veters in de schoen verwerkt zitten zorgen ervoor dat de schoen perfect gaat staan naar jouw voet wanneer je deze aantrekt. Deze kooi van draden houd jouw voet perfect stabiel en geeft je toch de beste bewegingsvrijheid. Verder hebben zoals de meeste schoenen van Nike de Hypervenoms het All Conditions Control systeem in zich waardoor jij onder welke omstandigheden dan ook de controle over de bal hebt. Uiteraard bevatten deze nieuwe Hypervenom voetbalschoenen ook weer een enkelsok, de dynamic Fit collar. Dit is een speciaal voor de Hypervenom ontworpen enkelsok. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten goed in de schoenen blijven en zorgen bovendien ervoor dat je enkels en voeten als een lichaamsdeel aanvoelen, waardoor het eerste balcontact veel natuurlijker is. De enkelsok van de Hypervenom zorgt daarnaast voor stabiliteit. 

De zool van de schoen is gemaakt van een stevig pebax en nylon materiaal wat ervoor zorgt dat je snel kunt draaien, maar toch stabiel op je voeten staat. Dit in samenwerking met de speciale noppen zorgen voor een ongekend niveau. De buitenkant van de noppen zijn namelijk in een driehoekige vorm, wat voor een explosievere startsnelheid zorgt en de binnenkant van de noppen zijn rond, wat het draaien versterkt.  We mogen ook de inlegzool van de schoenen niet vergeten. Deze inlegzolen zorgen ervoor dat de wrijving met de voet zowel mogelijk beperkt. 

Kortom, veel technieken die jouw elke kans laten benutten!

Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen kopen

Als jij de nieuwste Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen wilt kopen dan kan dat in de onderstaande shops. Wel moet er even gespaard worden voor de schoenen want de schoenen zijn rond de €240,- . Ook zijn de schoenen beschikbaar in verschillende kinder- en herenmaten waardoor er altijd de juiste schoen voor jou bij zit! Goedkopere versies van de Hypervenom FAST AF voetbalschoenen bestel je al vanaf EU 50,-. Hier heb je de mogelijkheid de schoenen te personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Nike Hypervenom schoenen in deze officiële winkel! 

of deze SHOP!