29 januari 2018

Nike lanceert de nieuwe zwart/oranje Nike Magista Obra II FAST AF voetbalschoenen

Het is weer de tijd waarin de voetbalschoenen je om de oren vliegen! Met de recente uitkomst van het nieuwe Nike FAST AF (de afkorting van FAST Audiciaus Football) pack kunnen de voetbalschoenenliefhebbers weer even alle nieuwe schoenen beoordelen. Onderdeel van deze pack zijn ook de nieuwste Nike Magista Obra II voetbalschoenen. Op deze nieuwste Magista's gaan sterren als De Bruyne, Vidal, Gotze, Iniesta David Luiz, Bonucci, Otamendi, Bernardeschi en andere sterren vanaf medio februari 2018 hun wedstrijden voor hun clubs en nationale team spelen. Benieuwd naar de nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen voor 2018? Lees hieronder meer over het design en de nieuwste technologieën.

Kan jij niet wachten om met deze vette schoenen te spelen? Of past dit paar schoenen perfect bij jouw outfit? Haal dan jouw eigen Nike Magista OBRA voetbalschoenen dan in deze winkel! of deze online winkel! 

Design zwart/oranje Nike Magista OBRA II voetbalschoenen

De nieuwe Nike Magista Obra II voetbalschoenen uit het FAST AF pack zijn speciaal gemaakt voor de spelers die het spel willen maken en dominerend zijn! De uitstraling van de schoen is daarvoor ook belangrijk, maar daar wisten de designers van Nike wel raad mee. De schoenen hebben namelijk een brute kleurencombinatie gekregen. Te beginnen bij de bovenkant van de schoen, de sok. Deze is gemaakt in een oranje kleur met kleine grijze stippen die de sok net even wat extra’s geven. Onder de sok zit vervolgens de voet van de schoen. Net als bij de voorgaande Magista voetbalschoenen uit het Play Fire en Play Ice pack bestaat de schoen uit 2 kleuren. Het voorste gedeelte van de schoen is grijs gemaakt met oranje lijnen die halverwege de schoen beginnen tot aan het einde van de schoen. Deze grijs, oranje kleur geeft de schoen een krachtige uitstraling. De oranje lijnen worden steeds overheersender en de hiel is zelfs volledig oranje. Verder staat de bekende Swoosh van Nike op de buitenkanten van de schoen en is deze zwart gemaakt met een witte omlijning zodat deze toch opvalt. Aangekomen bij de onderkant van de schoen, de zool, kun je zien dat deze gemaakt is in weer dezelfde oranje kleur wat een gruwelijk effect geeft. De designers van Nike hebben goed nagedacht over de felheid van de oranje kleur, want de kleurcombinatie is perfect op elkaar afgestemd!

Kenmerken Nike Magister OBRA II FAST AF voetbalschoenen

De nieuwste Nike Magister OBRA II voetbalschoenen mogen er dan wel geweldig uitzien, maar ze moeten natuurlijk ook heerlijk zitten en het spel kunnen domineren! Daarvoor heeft Nike een oplossing bedacht door de juiste technieken in de schoen toe te voegen. Te beginnen bij de enkelkraag van de schoen, ook wel het Dynamic Fit Collar genoemd. Deze enkelkraag zorgt ervoor dat de voetbalschoen aanvoelt als een tweede huid. Waar de sok bij andere voetbalschoenen vaak recht is, is de sok bij de Magista Obra II voetbalschoenen gevormd naar de enkel waardoor deze nog beter aanvoelt en meer bescherming geeft. Rondom de enkel heeft de enkelsok ook een wat dikkere structuur. Juist dit zorgt voor de perfecte bescherming. Aan de voorzijde van de sok en aan de achterzijde, ter hoogte van de achillespees, is de sok weer wat lager. Dit heeft Nike gedaan, omdat de gewrichten zich dan nog beter aanpassen aan je natuurlijke bewegingen. 

Vervolgens is het Flyknit systeem toegevoegd met de Flywire kabels. Dit systeem zorgt voor het zogeheten ‘blotevoeten gevoel’ in de schoen. Door dit gevoel krijg je een betere touch met de bal en is het balgevoel ongekend hoog! Het Flyknit systeem van de Magista Obra II voetbalschoenen is overigens geheel vernieuwd. De combinatie van de Flyknit technologie en de enkelsok betekent dat de schoen geen tong heeft, waardoor je een nog schoner schietoppervlak hebt en je dus nog nauwkeurig kan schieten. Ook onder de veters bevindt zich nog een extra feature. Hier heeft Nike namelijk een extra padding geplaatst om het comfort te verhogen en de druk wat te dempen. 

Het ACC (All Condition Control) systeem, welke terug komt in een dun laagje over de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je in welke situatie dan ook de grip behoudt over de bal. Of het regent, waait of kurkdroog is, jouw balgevoel blijft perfect!

De hiel van de schoen is verstevigd met een extra hielklep waardoor jij een beter ondersteuning, stabiliteit en bescherming hebt. Iets wat elke middenvelder aanbid! Dan komt de zool van de schoen met de noppen. De zool is gemaakt van een combinatie van een pebax en nylon. Voordelig aan dit materiaal is dat het erg flexibeel is. De zool is namelijk wat gebogen en dit volgt de natuurlijke vorm van de voeten nog beter, waardoor er bijna geen ruimte is tussen de voet en de schoenen. Dit zorgt weer voor een betere lockdown en en een betere fit. 

Deze zool is niet alleen ultra licht en sterk, de zool heeft ook nauwkeurig geplaatste noppen. Deze ronde, nauwkeurig geplaatste noppen zorgen ervoor dat jij snel kunt kappen, draaien of keren waardoor je snel het spel kan verdelen! Daarnaast zijn de noppen op strategische punten geplaatst. De hoekige noppen aan de onderkant van de schoenen, zorgen er voor dat je snel kan afzetten, maar ook weer snel kan afremmen. Hierdoor kan je snel op veranderende situaties in het veld inspelen. De voorkant van de zool is daarnaast uitgerust met het door Nike ontwikkelde Split Toe systeem.  Een hele mond vol voor zo’n fantastische schoen! Check ook de nieuwste zwart/oranje Nike Hypervenom II voetbalschoenen uit het FAST AF pack! 

Nike Magista Obra II FAST AF voetbalschoenen kopen

De nieuwe Nike Magista II FAST AF voetbalschoenen kun je al verkrijgen in verschillende kinder- en herenmaten zodat jouw perfecte maat erbij zit! Wil je spelen op deze gruwelijke, nieuwe schoenen? Haal jouw eigen Nike Magista OBRA II voetbalschoenen dan in de onderstaande winkels  De voetbalschoenen zijn alleen niet goedkoop. De prijs van de nieuwe Magister Work voetbalschoenen is rond de EU 300,-, maar goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf EU 50,-. Deze kan je zowel voor kunstgras als voor natuurgras bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze nieuwe voetbalschoenen vanaf nu in deze winkel! 

of deze online winkel!