4 maart 2019

Nike lanceert blauwe Phantom VNM ''Fully Charged'' voetbalschoenen

Er zijn weer nieuwe Nike Phantom Venom voetbalschoenen uitgebracht door Nike. Deze nieuwe kicksen zijn onderdeel van het ''Fully Charged'' pack. De opvolgers van de Nike Hypervenoms voetbalschoenen zien er weer flitsend uit en worden vanaf nu gedragen door spelers als Rashford, Kane, Kimmich, Busquets, Lewandowski, Aubameyang en Cavani. Bij Ajax speelt Huntelaar op deze Phantom Venom voetbalschoenen en bij PSV spelen Viergever en Zoet op deze nieuwe schoenen. Benieuwd naar alle details van deze voetbalschoenen? We bespreken ze hieronder uitgebreid!

Ben je direct fan van deze nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze winkel of deze SHOP

Blauw/Oranje Nike Phantom VNM voetbalschoenen - Fully Charged pack

In het Fully Charged pack van Nike staat het opladen voor de laatste loodjes voor het seizoen centraal. In deze fase van het seizoen worden de prijzen verdeeld en is het zaak voor de sterren er te staan! De kleuren van de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen passen perfect bij dit thema. De upper van de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen is donker blauw en bevat een subtiele all-over print over de upper. Deze print heeft wat weg van opstijgende rook. Dit is symbolisch voor de schoenen waarin scherp zijn en dodelijkheid voor het doel centraal staan. Verder zijn de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen uitgerust met oranje details. Deze oranje accenten komen terug in de omlijning van de swoosh op de zijkanten van de voetbalschoenen. Ook de ribbels op de neus van de schoenen bevatten een oranje omlijning en ook de Nike Grip binnenzool is uitgerust met oranje details. Qua technologieën heeft Nike geen updates uitgevoerd in de voetbalschoenen. Deze zijn hetzelfde gebleven. Uiteraard bespreken we ze hieronder!

Technologieen en kenmerken Nike Phantom VNM Fully Charged voetbalschoenen

De Phantom VNM voetbalschoenen uit het Fully Charged pack bevatten verschillende nieuwe technologieën. De upper van de nieuwe Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect. In de bovenkant van de nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgt er voor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer uitgerust met de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 

De veters van de voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Ook hier is over nagedacht bij Nike. Hierdoor heb je namelijk een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten. En dat is slechts een van de nieuwe kenmerken van deze voetbalschoenen. Nike heeft deze kicksen namelijk ook uitgerust met een zogenaamde Strike Zone. We zien het vaker bij de grote sportmerken, het halen van inspiratie uit andere sporten. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen. Deze banen bevinden zich naast het vetergedeelte en zijn blauw met oranje omlijning. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit.

De zoolplaat van de Nike Phantom VNM  hebben een hyper-reactive zoolplaat en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken. De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie.

Check hieronder de afbeeldingen van de blauw/oranje Nike Phantom Venom voetbalschoenen uit het Fully Charged! Dit pack bevat ook nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen in dezelfde kleurstelling als de Phantom Venoms. 

Nike Phantom VNM voetbalschoenen bestellen

De nieuwe voetbalschoenen uit het Fully Charged pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De nieuwe schoenen van sterren als Cavani, Lewandowski en Aubameyang zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen te koop. De prijs van de duurste versie van deze schoenen is EU 250,-. Goedkopere versies bestel je al vanaf EU 70,-. inclusief oudere versies van deze vette nieuwe voetbalschoenen van Nike! De schoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar. Zo is de schoen te bestellen in een versie voor natuurgras, maar ook voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande shops kun je de nieuwe Phantom Venoms natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze gruwelijke voetbalschoenen direct in deze winkel 

of deze SHOP