15 november 2017

Nike lanceert Aurora zaalvoetbalschoenen pack!

Nike heeft in dezer dagen twee zaalvoetbalschoenen packs uitgebracht die een uniek verhaal met zich mee brengen! Nike, dat de laatste tijd voortdurend bezig is met het bedenken van spannende verhalen die zij kunnen linken aan hun schoenen heeft nu het Aurora verhaal bedacht! Het Aurora pack verteld namelijk een verhaal over het noordelijk- en zuidelijkhalfrond van de wereld. Dit unieke verhaal komt terug in de schoenen op een speciale manier! Lees snel verder als jij erachter wilt komen wat dit verhaal is.

Ben jij een zaalvoetballer en wil je deze schoenen hebben? Haal ze dan in deze winkel!

Design Nike Aurora zaalvoetbalschoenen

Om erachter te komen waarom de ontwerpers van Nike voor deze kleurencombinatie hebben gekozen wordt eerst gekeken naar het verhaal achter de schoen!

Als eerste het North pack.

Het Aurora North pack heeft een donkere kleurencombinatie gekregen met als gedachte een ode te geven aan het noorderlicht! De schoenen hebben donkere kleuren waarin zwart en blauw het meeste opvallen. Bijzonder aan de schoenen uit het Aurora North pack is dat de Swoosh van Nike op de schoen tot nu toe de meest reflecterende is. In de voorgaande zaalvoetbalschoenen gaf de Swoosh 1 kleur af wanneer deze reflecteerde. Echter reflecteren deze zaalvoetbalschoenen de kleuren blauw, paars en oranje! Nike verteld dat de schoenen speciaal zijn gemaakt voor het noorderlijke klimaat, zodat je in de kou door kunt spelen!

Nu het South pack.

Het Aurora South pack heeft in tegenstelling tot het North pack een lichte kleurencombinatie gekregen. De kleuren wit en oranje vallen sterk op bij de zaalvoetbalschoenen uit dit pack. De schoenen zijn gemaakt als ode aan het zuiderlicht. Net als bij de het North pack reflectert de Swoosh van Nike hier meer dan ooit! Met dezelfde blauwe, paarse en oranje kleuren geven deze schoenen licht! Nike verteld bij het South pack dat de schoenen zijn gemaakt voor het zuiderlijke klimaat, wat wil zeggen dat je bij warmer weer perfect met deze schoenen kunt spelen.

Kenmerken Nike Aurora zaalvoetbalschoenen

De nieuwe zaalvoetbalschoenen packs van Nike zijn uitgerust met verschillende technieken waardoor jij beter en sneller bent dan de andere spelers! Elk type schoen heeft zijn eigen technieken die hieronder nader worden uitgelegd.

Nike Aurora Mercurial zaalvoetbalschoenen:

Het bovenlaag van de zaalvoetbalschoen is gemaakt van mesh en NikeSkin waardoor jij en snelle ruimtes snel kunt handelen en een optimale grip hebt op de bal. NikeSkin houdt in dat de bovenlaag gemaakt is van een golfbal-structuur, hierdoor wordt het balgeboel verhoogt. Het mesh materiaal zorgt ervoor dat de schoen een zo laag mogelijk gewicht heeft. Door dee Phylon middenzool ontstaat er een lage grip in de schoen. Dit zorgt ervoor dat je een perfecte touch hebt met de bal en een verhoogde demping.

Nike Aurora Tiempo zaalvoetbalschoenen:

Het bovendeel wat van leer is gemaakt zonder naden zorgt ervoor dat jij niet alleen de perfecte fit hebt in de schoen, maar geeft jou ook het beste balgevoel voor een aanname of pass. Het bovendeel heeft geen naden wat het uitrekken van het leer tegengaat! De bovenkant van de schoen heeft kabels verwerkt in de veters die ervoor zorgen dat de schoen nog beter om de voet heen gaan zitten. Dit lockdown systeem is zeer populair onder de dragers van Nike schoenen. Als laatste de Lunarlon middenzool. Deze zachte middenzool zorgt voor een bizar comfortabele afzet en schokdemping!

Nike Aurora Hypervenom zaalvoetbalschoenen:

Het bovendeel van de schoen is gemaakt met het FlyKnit systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de schoen een sok-gevoel geeft wanneer deze wordt aangetrokken. Tevens zorgt dit systeem ook voor een extreme flexabiliteit in de schoen. Het All Conditions Control systeem wat ook is toegevoegd op de bovenlaag zorgt ervoor dat je het perfecte balgevoel houdt in alle omstandigheden. De Flywire kabels in de schoen zorgen voor een stevige stabiliteit in de schoen. Door deze kabels wordt de schoen op de gehele voet samengetrokken waardoor deze nog beter gaat staan naar de voet. De pebax zool is speciaal gemaakt voor spelers die beweegelijk zijn, snel willen draaien en zich in kleine ruimtes vrij kunnen spelen!

Nike Aurora Magista zaalvoetbalschoenen:

Het bovendeel van de schoen bevvat een geschulpte Dynamic Fit kraag. Deze kraag steunt het onderbeen en de voet zonder dat het een beperking vormt voor het bewegen. Het 3D-textuur is toegepast om het balgevoel in de schoen nog hoger te maken. Net als de Tiempo heeft de Magista schoen ook het Lunarlon systeem wat de demping en afzet snelheid verhoogt. Het Asymmetrische vetersyssteem zorgt voor een betere controle tijdens het spelen. De zool heeft een rond grippatroon wat het draaien bevorderd.

Nike Aurora zaalvoetbalschoenen kopen

Wil jij graag op deze zaalvoetbalschoenen spelen?

Haal jouw schoenen dan in deze winkel of in deze store!