30 oktober 2017

Nike lanceert de nieuwe PLAY FIRE en PLAY ICE voetbalschoenenpacks!

Dit is een wedstrijd tussen 2 teams, elke keer als je je schoenen aantrekt maak jij een eigen keuze! Speel ik explosief en met vuur aan me voeten of heers ik cool en rustig over het veld? Dat is het verhaal van het PLAY FIRE en PLAY ICE voetbalschoenenpack van Nike. De nieuwe PLAY FIRE en PLAY ICE voetbalschoenenpacks zijn namelijk zo gemaakt dat ze een uniek verhaal met zich mee brengen over welke speler jij bent! Deze brute schoenen gaan door alle wereldsterren gedragen worden en zullen dan ook razendsnel uit de schappen verdwijnen, wees er dus snel bij! Lees hieronder snel verder over deze nieuwe voetbalschoenen!

Ben jij nu al helemaal weg van deze schoenen? Of wil jij spelen op dezelfde voetbalschoenen als jouw held? Haal ze dan snel hier of in deze shop! 

PLAY FIRE voetbalschoenenpack

Explosiever! Extremer! Bruter! Uitdagender! Dat zijn de nieuwe schoenen uit het PLAY FIRE pack!

Deze unieke schoenen zijn op ijzersterke wijze gemaakt voor spelers die het randje op willen zoeken, hun acties en passes op instinct uitvoeren, een show willen laten zien aan het publiek, een no-look pass geven of scoren op een bijzondere manier, risico’s nemen in elke actie die ze maken, explosief juichen en met vuur in het hart en ogen spelen.

Het is dan ook niet voor niets dat wereldsterren Neymar, Rashford en Coutinho als vedettes voor deze schoen worden gebruikt! De manier waarop deze spelers hun spel spelen staat centraal voor de schoen! Met extreme, uitdagende en explosieve bewegingen zie je deze spelers over het veld razen, snelheden behalen alsof ze vuur aan hun voeten hebben en goals maken alsof geen verdediger te veel is.

Het PLAY FIRE voetbalschoenenpack van Nike bestaat uit 4 verschillende schoenen die elk hun eigen gave, unieke uitstraling heeft gekregen!

  • Nike Mercurial
  • Nike Hypervenom
  • Nike Magista
  • Nike Tiempo

Deze 4 brute schoenen zijn allemaal gemaakt volgens de beste en nieuwste technieken van Nike om jouw explosief, grof en perfect je acties, passes en tackles te laten maken! De voetbalschoenen zijn gemaakt van een fel rode, zwarte kleurencombinatie waardoor jij elke tegenstander weet af te schrikken!

 

PLAY ICE voetbalschoenenpack

Cooler! Nauwkeuriger! Meesterlijker! Overtuigender! Dat zijn de kernwoorden van de PLAY ICE voetbalschoenen van Nike! Het PLAY ICE voetbalschoenenpack van Nike is op een magische manier ontworpen voor spelers die alles op het veld bewust doen, de tegenstander een echte les willen leren, een bal zo precies mogelijk neer kunnen leggen, cool en klinisch zijn voor de goal, spelen volgens hun eigen krachten, het publiek de mond weten te snoeren en zo cool over het veld sprinten dat niets of niemand ze iets kan maken! Met deze ijskoude schoenen en met de wereldsterren Cristiano Ronaldo, Eden Hazard en Leroy Sane als meesters zullen deze schoenen spelers laten bevriezen, beven van angst en voorbij spelen alsof ze er niet staan!

Het PLAY ICE voetbalschoenenpack bestaat uit 4 type voetbalschoenen voor verschillende spelers over het helen veld:

  • Nike Mercurial
  • Nike Hypervenom
  • Nike Magista
  • Nike Tiempo

Het voetbalschoenen uit het PLAY ICE pack van Nike zijn gemaakt volgens de beste en nieuwste technieken van Nike zodat jij het beste speelt. Deze technieken en de kleurcombinatie van de voetbalschoenen zwart, lichtblauw zorgen ervoor dat jij je tegenstander laat bibberen van angst wanneer jij de bal aan je voeten hebt!

 

PLAY FIRE & PLAY ICE voetbalschoenenpack kopen

Ben jij bereid met vuur te spelen of juist cool? Explosieve acties te maken of elke pass zo nauwkeurig mogelijk te versturen? Dan zijn deze voetbalschoenen perfect voor jouw!

Wacht niet langer en bestel jouw FIRE of ICE schoenen hier of in deze shop!