19 januari 2017

Nike onthult ook 2e generatie HypervenomX Proximo II zaalvoetbalschoenen

Niet alleen de Nike Hypervenom Phantom en Phinish zijn in een nieuw jasje gestoken. Dat geldt ook voor een van de populairste zaalvoetbalschoenen van dit moment. Nike onthult een 2e generatie Nike HypervenomX Proximo II die zaal- en straatvoetballers nog makkelijker moet laten scoren. Zowel het design als de technieken zijn een ware eye-catcher.

Fans van deze absoluut heerlijke zaalvoetbalschoenen zullen nog tot 30 januari moeten wachten, voordat ze deze schoenen kunnen scoren! Vanaf dat moment scoor je ze uiteraard in de officiële online store van Nike. Bestel ze, ga de zaal of straat op en laat het net nog harder bollen!

Nike -Hypervenom X-Proximo -zaalvoetbalschoenen

Het design komt nagenoeg overeen met het indrukwekkende opvallende design van de fel groene Nike Hypervenom Phantom III. Alleen de zoolplaat wijkt in kleur af en is langs de zijkanten wit en aan de onderkant grijs. De felle kleuren op de bovenlaag benadrukken jouw snelle voetbewegingen in het donker nog meer. De gekste tricks blijven niet onopgemerkt. De bovenlaag kent namelijk een diagonaal half-om-half design, waarbij de binnenkant voornamelijk oranje is en de buitenkant voornamelijk fel groen. Verder heeft Nike de bekende elementen in het design van de HypervenomX behouden. Dat betekent een zwarte Nike swoosh op de neus en hak.

Nike -Hypervenom X-Proximo -zaalvoetbalschoenen2

Merkwaardig is het relief op de bovenlaag zeker te noemen. Als je de functie hiervan weet piep je echter wel compleet anders. Het zijn zogeheten Poron foam pods. Bij het aannemen van de bal worden deze pods zachter, terwijl deze pods bij schieten harder worden. Enerzijds resulteert dit in een betere aanname, anderzijds lijdt dit tot krachtigere doeltreffendere schoten. Een geweldige uitvinding van Nike! Dit alles gebeurd wanneer je voeten dankzij de Dynamic Fit Collar keurig op hun plaats blijven. Zo gaat er nimmer overbodige kracht verloren als jij de zaal of straten aan het veroveren bent. Natuurlijk is het bovenwerk van de schoenen ook uitgerust met de zogenaamde NikeSkin technologie, waardoor jij absoluut kan genieten van een geweldige pasvorm. Doordat de dragers van deze schoenen zich op harde ondergronden bewegen heeft Nike een prima demping ingebouwd, mede aan de hand van een Phylon middenzool.

Nike -Hypervenom X-Proximo -zaalvoetbalschoenen3

Be the man en scoor deze eye-catchers in de online store van Nike. Pas dan zal jij de man worden van zalen, footballcourts, pannafields en alles wat met zaal- en straatvoetbal te maken hebt. Ten slotte wordt jij afgerekend op doelpunten!