12 augustus 2015

Nike Hypervenom II Tech Craft voetbalschoenen

De nieuwe Nike Hypervenom II voetbalschoenen uit de Nike Tech Craft lijn zijn vandaag gelanceerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met de nieuwe Magista, Tiempo en Mercurial voetbalschoenen uit deze lijn. Met de Tech Craft lijn heeft Nike een nieuw element toegevoegd aan de voetbalschoenen. Alle nieuwe voetbalschoenen uit deze lijn bevatten namelijk leer op plaatsen waar de bal het meest geraakt wordt. Dit betreft over het midden van de voorvoet en aan de zijkanten van de schoenen. Verder bestaan de schoenen wel uit een synthetisch materiaal. De voorkant van de schoenen zijn zwart en naar de achterkant loopt deze over in het oranje. Over de voorkant van de nieuwe Hypervenom II voetbalschoenen loopt een zwarte swoosh met een oranje omranding. De achterkant van de schoenen bevat een zwarte swoosh. In dit blog bespreken we nog even kort de technologieën van de Nike Hypervenom II voetbalschoenen.

Zwart/oranje Nike Hypervenom II voetbalschoenen

Zoals hierboven aangegeven bestaat de voorkant van de voetbalschoenen uit een zacht kangoeroeleer. Dit ultra zachte leer zorgt voor een perfect balgevoel en bovendien voor een goede controle. Dit wordt bovendien bewerkstelligd doordat in het leer de All Conditions Control technologie is verwerkt. Deze ACC technologie zorgt voor een perfecte balcontrole, zowel in natte als in droge weeromstandigheden. Ook komen de zogenaamde Flywire kabels terug aan de bovenkant van de schoenen. Het Flyknit materiaal kom alleen terug op het hoge deel van de voorvoet. De kabels zorgen ervoor dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en daardoor voor meer stabiliteit, zonder verlies van bewegingsvrijheid. De oranje hiel aan de achterkant van de schoenen bestaat uit een synthetisch materiaal. Dit materiaal heeft als voordeel dat het voor stabiliteit van de enkels zorgt. Verder worden de Hypervenom II voetbalschoenen gekenmerkt door de enkelsok of Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de schoenen. De enkelsok geef je het gevoel dat de voeten en enkels als een lichaamsdeel gezien worden en je je daardoor nog meer bewust bent van het contact met de bal. Bovendien zorgt de enkelsok voor meer stabiliteit. Verder bevatten de Nike Hypvernom II voetbalschoenen geen flap of tong, waardoor je met je voet nog dichter bij de bal bent. De onderkant van de schoenen is voorzien van een oranje zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander.

Nike Hypervenom Tech Craft voetbalschoenen kopen

Check hieronder de foto's van de zwart/oranje Nike Hypervenom II voetbalschoenen uit de Nike Tech Craft lijn.. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike en in de online voetbalschoenenshop van voetbalshop. De prijs van deze nieuwe voetbalschoenen van Nike liggen tussen de € 250,- en € 290,- en zijn alleen beschikbaar voor volwassenen. Directe levering en geen verzendkosten. Check hiernaast of hieronder ook nog meer beschikbare Nike Hypervenom II voetbalschoenen. 

en deel hieronder je mening!

Zwart -oranje -nike -hypervenom -ii -schoenen

Nike -hypervenom -zwart -oranje -tech -craft

Nike -hypervenom -tech -craft -voetbalschoenen

Bron foto's: news.nike.com