12 augustus 2015

Nike Hypervenom Phinish Tech Craft voetbalschoenen

En ook de nieuwe Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uit de Tech Craft lijn zijn officieel bekend gemaakt. Deze zijn tegelijkertijd gelanceerd met de Hypervenom II voetbalschoenen uit dezelfde lijn. Het verschil met de Hypervenom II schoenen is dat de Phinish geen enkelsok heeft en de Hypervenom II heeft wel een enkelsok. De Tech Craft lijn heeft een nieuw element aan alle voetbalschoenen van Nike toegevoegd. Op de plaatsen waar de bal het meest geraakt wordt (de voorvoet en de zijkanten van de voetbalschoenen) is een extra laagje kangoeroeleer aangebracht voor een ultiem balgevoel. Verder bestaat de nieuwe Hypervenom Phinish wel uit een synthetisch materiaal zoals we gewend zijn. In dit blog gaan we dieper op in hoe de ze nieuwe voetbalschoenen eruit zien en welke voordelen ze hebben.

Zwart/oranje Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen

De nieuwe Hypervenom Phinish voetbalschoenen zijn aan de voorkant geheel zwart en bestaat dus uit een zacht kangoeroeleer, welke zorgt voor een perfect balgevoel. De achterkant van de Hypervenom Phinish bestaat uit synthetisch materiaal, welke overwegend oranje is. De achterkant bevat wel een zwarte swoosh van Nike en over de voorkant van de schoenen loopt bovendien een zwart logo van Nike met een oranje omranding. De bovenkant van de Hypervenom Phinish voetbalschoenen zijn uiteraard ook uitgerust met de ACC technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole optimaal is zowel in droge als natte weersomstandigheden. Verder zijn de voetbalschoenen uitgerust met de Flywire technologie. Deze technologie, welke tot uiting komt in de kabels die over de schoenen lopen, zorgen ervoor dat je voet stevig in de schoenen blijft en je daardoor meer stabiliteit geeft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Een ander kenmerk van de Hypervenom Phinish voetbalschoenen is dat de tong of flap direct aan de schoenen vast zitten zodat je met je voet nog dichter bij de bal bent. Bovendien zorgt dit voor nog meer comfort. De onderkant van de schoenen is uitgerust met het door Nike genaamde ''Split Toe'' systeem aan de onderkant van de zool. Deze technologie zorgt er als het ware voor dat de voet in twee delen wordt opgesplitst. Dit heeft als doel dat je hierdoor nog beter af kan zetten en dus weg kan sprinten van tegenstander. Verder is de onderzool gemaakt van nylon. Dit in combinatie met de noppencontructie zorgt voor wendbaarheid en ook hierdoor kan je je sneller af zetten van je tegenstander. De noppen aan de onderkant van de Hypervenom Phinish schoenen zijn dan ook rond. De Nike Hypervenom zijn ideaal voor wendbare spelers die zich snel los willen maken van hun tegenstander. Spelers als Cavani, Rooney en Neymar spelen dan ook op de nieuwste Hypervenom Phinish schoenen. Check hieronder de foto's van de nieuwste voetbalschoenen uit de Tech Craft lijn van Nike.

Hypervenom Phinish Tech Craft voetbalschoenen kopen

De nieuwe zwart/oranje Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uit de Tech Craft lijn kan je vanaf nu kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike en in de online schoenenshop van voetbalshop voor een prijs tussen de € 200,- en € 225,- in volwassen maten en voor slechts € 50,- voor kinderen. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien de andere beschikbare voetbalschoenen hiernaast of hieronder!

Deel hieronder je mening over de nieuwste Hypervenom Phinish schoenen!

Nike -hypervenom -phinish -schoenen

Oranje -zwarte -nike -hypervenom -phinish -schoenen

Bron foto's: news.nike.com