23 januari 2017

Rooney 250 doelpunten WR10 Nike Hypvernom voetbalschoenen

Rooney heeft afgelopen weekend zijn 250ste doelpunt voor Manchester United gescoord in de wedstrijd tegen Stoke City (1-1). Speciaal ter ere daarvan heeft Nike een speciale Hypervenom Phinish voetbalschoenen gelanceerd, de Nike Hypervenom WR schoenen. In zijn twaalfde seizoen voor The Mancunians heeft de Engelsman 250 keer gescoord. Dit is vijf jaar eerder dan recordhouder Thierry Henry. Voor Rooney is het behalen van mijlpalen overigens niet nieuw. Afgelopen jaar scoorde hij zijn vijftigste doelpunt voor het nationale elftal, waarmee hij momenteel de topscorer allertijden is van ''The Lions''. De nieuwe schoenen van Wayne Rooney zijn geheel in stijl van de de kleuren van Engeland. Check hieronder alle informatie over deze unieke voetbalschoenen, dus zowel over het design als de materialen die gebruikt zijn.

Geen zin om al die informatie hieronder te lezen? Snappen we! Deze kan je nu exclusief kopen in deze SHOP! Directe levering!

Rooney -wr -10-hypervenom -voetbalschoenen

Wayne Rooney Nike Hypervenom WR10 voetbalschoenen

Het bovenwerk van de schoenen is geheel in stijl van de Engelse kleuren en de kleuren van United. Dit betekent dat de nieuwe Hypervenom WR voetbalschoenen rood/wit zijn. De neus van de voetbalschoenen is overwegend rood en deze bevat ook een swoosh met een witte omlijning. Verder zijn de schoenen wit met aan de achterkant een witte swoosh met rode omlijning. Op de lip van de voetbalschoenen staat een gouden kroon met het getal 250, verwijzend naar de doelpunten die de aanvaller voor Manchester United gescoord heeft. De zijkanten van de schoenen bevatten de tekst: ''WR10'', welke verwijst naar het rugnummer van Rooney. Wanneer de schoenen naast elkaar gezet worden, komt het St George kruis tevoorschijn. Ook dit is symbolisch voor Rooney. Allereerst is het St. George kruis het wapen van Engeland en bovendien verwijst dit naar een speciale campagne van Nike, waarin Rooney een rol speelde. Hierin was Rooney te zien met het symbolische kruis op de borst. Verder bevatten de schoenen een rode binnenzool, waarin het logo van de Wayne Rooney Foundation staat.

Rooney -10-wr -voetbalschoenen -nike -hypervenom

Tot zover de symboliek en het design van de schoenen. Uiteraard zijn deze ook uitgerust met de nieuwste technieken. Ben je daarin geïnteresseerd? Lees het verder hieronder! De Hypervenom voetbalschoenen staan natuurlijk bekend om hun flexibiliteit. Dit is de reden dat deze voetbalschoenen perfect zijn voor wendbare aanvallers! De bovenkant van de schoenen is gemaakt van een speciaal materiaal, waarin flywire kabels zijn verwerkt. Deze kabels zorgen ervoor dat je voet op hun plek blijven. Kenmerkend aan deze Nike Skin technology is verder dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet, waardoor je een ultiem balgevoel hebt. Natuurlijk zijn ook deze schoenen uitgerust met een extra laagje voor bescherming. Dit laagje wordt door Nike de All Conditions Control (ACC) technologie genoemd. Ideaal aan deze technologie is dat de grip op de bal perfect is zowel in natte als droge weersomstandigheden. Een ander kenmerk van de schoenen is dat de voetbalschoenen zijn uitgerust met een gespleten teenplaat. Dit zorgt ervoor dat je snel kan reageren op veranderende situaties en je je snel kan los maken van je tegenstander. Ook de noppen staan geheel in het teken van wendbaarheid. Door de ronde noppen kan je namelijk ook snel wegdraaien van je tegenstander. Daarnaast is de voorkant van de zool uitgerust met een voorgroef, waardoor je nog sneller weg kunt sprinten van je tegenstander! De onderzool is verder gemaakt van een licht nylon materiaal met pebax en zorgt voor de beste ondersteuning!

Nike Hypervenom Rooney voetbalschoenen kopen

Tot zover alles over de Rooney Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen. Deze kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De schoenen hebben in de hoogste prijsklasse een prijs van € 220,-, terwijl je goedkopere Hypervenom voetbalschoenen al scoort vanaf een prijs van € 60,- voor zowel volwassenen als voor kinderen. Directe levering is hierbij gegarandeerd en vaak ook nog eens geen verzendkosten!

Koop de nieuwste voetbalschoenen Rooney in deze SHOP!

Nike -hypervenom -rooney -10-wr -10-voetbalschoenen

Nike -hypervenom -rooney -250-doelpunten