Nike heeft Nike Hypervenom Phinish Neymar X Jordan voetbalschoenen gelanceerd. De lancering van deze nieuwe Neymar voetbalschoenen vloeit voort uit een samenwerking tussen het Jordan merk en Neymar merk. Ook lanceerde Nike Jordan Neymar sneakers. Hoogstwaarschijnlijk draagt Neymar de voetbalschoenen tijdens de Olympische Spelen. De voetbalschoenen zijn overwegend zwart van kleur en worden versierd met grijze en rode details. Het bekende zig-zag design is langs de zijkanten zichtbaar. Het design bevat zwarte verfspetters. Ook de zoolplaat is grijs en kent deze spetters. Verder is op de neus van de Neymar Jordan schoenen een grijze Nike swoosh zichtbaar. Verwijzingen naar Michael Jordan en zijn merk zijn natuurlijk ook zichtbaar op deze nieuwe schoenen. Zo is langs de zijkant van de hak van een van de schoenen het rugnummer van Jordan, 23, gedrukt in het rood. Op de andere schoen komt op deze plek het nummer 10 terug. Op de hak bevindt zich het rode logo van het merk. Dit logo is tevens zichtbaar op de zoolplaat. Lees hieronder meer over de materialen en technieken die deze voetbalschoenen rijk zijn.

Materialen en technieken Nike Hypervenom Phinish Neymar X Jordan voetbalschoenen

Over het algemeen bevatten deze voetbalschoenen deze materialen en technieken die de Hypervenom Phinish doorgaans rijk zijn. Echter komen deze Neymar Jordan schoenen in materiaal en techniek niet volledig overeen. De bovenlaag toont namelijk een andere structuur die doorgaans zichtbaar is bij de Hypervenoms. Wat opvalt is dat de NikeSkin technologie anders is doorgevoerd. Verder komen deze voetbalschoenen wel in materiaal en techniek overeen met de bestaande Hypervenom Phinish schoenen Dit betekent dat de Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen een bovenlaag die meerdere technologiën bevat. Het bovenstuk van de Hypervenom bestaat verder uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit maakt allereerst de schoenen licht in gewicht en zit de bal tevens dichter bij de voet. Zo is het balcontact niet alleen natuurlijk, maar ook optimaal. De All Conditions Control technologie (ACC)

, welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal, zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De voetbalschoenen kennen daarnaast een speciale noppenstructuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers  naderen, kan de wendbare speler snel reageren. Dit is de verdienste van het Split Toe systeem. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het gemakkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Daardoor heb je ook een sneller reactievermogen. De onderkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert. De tevens fluorescerend gele binnenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi en geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm. De veters van de Hypervenom zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen.

Nike Hypervenom Phinish Neymar X Jordan voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Hypervenom Phinish Neymar X Jordan van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phinish voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar! Check hieronder foto's van de paarse Hypervenoms!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Neymar Air X Jordan Voetbalschoenen Phinish

Neymar Air X Jordan Voetbalschoenen Phinish 2

Neymar Air X Jordan Voetbalschoenen Phinish 3

Neymar Air X Jordan Voetbalschoenen 4 (1)