29 september 2015

Nike Hypervenom Phinish Electro Flare voetbalschoenen

Ook de lage Nike Hypervenom's uit de Electro Flare lijn, beter bekend als de Nike Hypervenom Phinish, zijn officieel gelanceerd door Nike. De Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen bevatten geen dynamic fit collar (enkelsok), iets wat bij de hoge variant (Nike Hypervenom II) wel het geval is. De schoenen worden vanaf nu gedragen door sterspelers als Rooney (Engeland en Manchester United), Isco (Real Madrid en Spanje), Lewandowski (Bayern München en Polen) en Kane (Engeland en Tottenham Hotspur). Evenals de Hypervenom II kent de nieuwste Hypervenom Phinish voetbalschoen een opvallend design dat gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van een zig-zag design, waarin zich verfachtige spetters in bevinden. Deze bevatten de kleur fluorescerend geel. Deze kleur is tevens aanwezig op de zoolplaat van de voetbalschoenen. Ook de binnenzool bevat deze kleur. De basis kleur van de Hypervenom voetbalschoenen is paars. Op de paarse bovenlaag van de voetbalschoenen is tweemaal de Nike swoosh zichtbaar. Zo komt een Nike swoosh terug op de neus van de schoenen en een op de hak. Beide logo's kennen een fluorescerend gele omlijning. Het design van de schoenen wordt gecomplementeerd door paarse veters. Uiteraard zijn de nieuwe schoenen voorzien van vele nieuwe technieken.

Technische informatie Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn kennen een bovenlaag die meerdere technologiën bevat. Zo zijn de Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Hypervenom voetbalschoenen perfect om de voet vallen. Zo voelt het balcontact natuurlijk aan. Het paarse bovenstuk van de Hypervenom bestaat verder uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit maakt allereerst de schoenen licht in gewicht en zit de bal tevens dichter bij de voet. Zo is het balcontact niet alleen natuurlijk, maar ook optimaal. De NikeSkin technologie zorgt bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen wanneer het regent. Op deze manier worden de voetbalschoenen dus niet zwaarder. De All Conditions Control technologie (ACC), welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal, zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De voetbalschoenen kennen daarnaast een speciale noppenstructuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers  naderen, kan de wendbare speler snel reageren. Dit is de verdienste van het Split Toe systeem. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het gemakkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Daardoor heb je ook een sneller reactievermogen. De fluorescerend gele onderkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert. De tevens fluorescerend gele binnenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi en geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm. De paarse veters van de Hypervenom zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen.

Paarse Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kopen

Deze paarse Electro Flare voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 150,- tot € 200,- en zijn te koop in de grootste online Nike voetbalschoenenshop! De Phinish voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phinish voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar! Check hieronder foto's van de paarse Hypervenoms!

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!

Paarse Nike Hypervenom Electro Flare Voetbalschoenen

Paarse Nike Hypervenom Electro Flare Voetbalschoenen 2

Paarse Nike Hypervenom Electro Flare Voetbalschoenen 3

Paarse Nike Hypervenom Electro Flare Voetbalschoenen 4

Paarse Nike Hypervenom Electro Flare Voetbalschoenen 5