30 oktober 2017

Nike lanceert de nieuwe Hypervenom Phantom III voetbalschoenen uit het PLAY ICE PACK

Haal de winter trainingspakken uit de kast want jij gaat met het koude weer zeker buiten voetballen! De nieuwe Nike Hypervenom Phantom III uit he PLAY ICE pack zijn namelijk uit het ze laten je verstijven van coolheid! Deze meesterlijke schoenen die samen met de 3 andere ijskoude Nike schoenen uitgekomen zijn speciaal gemaakt voor de echte killers onder ons. Dit is dan ook de reden dat deze schoen die onlangs uit is gekomen gedragen gaan worden door wereldspits Robert Lewandowski en Edison Cavani.

Wil jij net als Lewandowski en Cavani elke kans afmaken en uiteindelijk topscorer worden van jouw competitie? Of ben jij helemaal weg van dit design? Haal jouw coole schoenen dan in deze SHOP of de offiële NIKE STORE.

 

Design Nike Hypervenom Phantom III PLAY ICE voetbalschoenen

De nieuwe ijskoude Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen van het PLAY ICE pack zijn fantastisch mooi! Elke fezel, elk stukje veter en elk detail van de schoen straalt coolte en rust uit voor de goal! Een volmaakte schoen voor de stille goalgetters onder ons!

De sok aan de bovenkant van de schoen is gemaakt van een ijskoude donkerblauwe kleur. Op de sok staan horizontale strepen die ervoor zorgen dat de sok beter comfort levert aan de enkel.

Onder de sok zit de voet van de schoen, deze is bijna geheel donkerblauw maar heeft een aantal opvallende accenten gekregen. Zo is het Nike logo dat bij de Hypervenom schoen altijd groot op de binnenkant van de neus staat afgebeeld wit gemaakt met een dunne lichtblauwe omlijning. Dit geld ook voor het Nike logo en het woord Hypervenom rechts op de hiel van de schoen.

Deze kleurcombinatie is ook gebruikt voor de typerende veterhouders van de Hypervenom. Deze zijn in dezelfde witte kleur als de Nike logo’s  en het woord Hypervenom. Dit in samenstelling met de donkerblauwe veters zorgen voor een cool effect aan de voetbalschoen!

Op de voorkant van de schoen staan kleine nopjes die ervoor zorgen dat jij meer gevoel hebt wanneer je een bal schiet! Deze nopjes zorgen er niet alleen voor dat de schoen er geweldig uit ziet maar hebben ook nog bepaalde functies, over deze functies lees je later meer!

Aangekomen bij de onderkant van de schoen, de zool, is te zien dat deze in een iets lichtere kleur is gemaakt als de bovenkant van de schoen. Deze lichtblauwe kleur zorgt er weer voor dat de schoen rust en kalmte uitstraalt. Iets wat jij wilt als doeltreffende spits!

 

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom III PLAY ICE voetbalschoen

Om ervoor te zorgen dat jij keer op keer het net weet te vinden door rustig en kalm te blijven in de laatste fase van een aanval hebben de techneuten van Nike lang over de Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoen nagedacht. Als uitkomst hebben zij een aantal technieken toegepast waardoor jij net als Lewandowski en Cavani ijskoud bent voor het doel!

Ten eerste het het Dynamic Fit Collar systeem. Ook wel bekend als de enkelsok bovenaan de schoen. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de schoen perfect aansluit aan jouw onderbeen en enkel waardoor het 1 groot geheel lijkt. Dit zorgt ervoor dat jij comfortabeler in je schoen zit en meer gevoel hebt bij een balcontact. In de binnenkant van de sok zit de Sockliner. Dit zorgt ervoor dat jij goed in je schoen blijft staan.

Als tweede zijn de Poron Foam Pods toegevoegd op het schietoppervlak. Dit zijn de nopjes waarover eerder in dit blog als is gesproken. Deze nopjes op de wreef van de schoen zorgen ervoor dat de bal nog harder van jouw schoen vertrekt. Een echte spitsen functie op de schoen! Op de buitenzijde van de schoen zitten deze nopjes ook, maar deze hebben echter een andere functie gekregen. Waar de nopjes op de wreef ervoor zorgen dat je harder schiet zorgen deze nopjes er juist voor dat de bal beter wordt aangenomen door hun dempende functie.

Ten derde hebben de techneuten van Nike nagedacht over de bewegingen van een spits. Om bewegelijke acties te maken, stabiliteit te hebben in je schoen en snel op je voeten te zijn hebben ze het Flyknit materiaal gekozen. Dit zachte materiaal ademt sterk en zorgt voor een hoger balgevoel.

Dit materiaal aan de bovenkant van de wreef wordt vastgezet met de Flywire kabels. Deze kabels die vastzitten aan de veters in de schoen zorgen ervoor dat wanneer jij je schoen strak trekt, de gehele schoen strakker komt te staan. Dit zorgt ervoor dat de schoen beter aansluit op elk plekje van de voet waardoor je balgevoel versterkt wordt!

Als vierde is het ACC systeem toegepast op de schoen. Dit All Conditions Control systeem zorgt ervoor dat welk weer het ook buiten is, jij het optimale gevoel hebt in je schoen.

De vijfde techniek die is toegepast is de Hyperactieve zoolplaat. De voorkant van de onderzool is gemaakt van een pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Het flexibele pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel weg weet te draaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming.

De laatste techniek die toegepast is op de schoen is de speciale plaatsing van de noppen onderop de zool. Doordat de Hypervenom voetbalschoen ronde en driehoekige noppen heeft gekregen is dit ideaal voor een spits. De ronde noppen zijn namelijk voor het rondraaien in de grond wanneer jij de juiste positie wilt hebben bij een kans! De driehoekige noppen zorgen er juist weer voor dat jij je snel weet af te zetten bij een zijwaartse beweging.

6 speciale technieken die ervoor zorgen dat jij als spits alle kansen cool weet af te maken!

 

Nike Hypervenom Phantom III PLAY ICE voetbalschoenen kopen

Ben jij een echte coole goalgetter? Blijf jij kalm bij elke kans die jij krijgt als spits?  Wacht dan niet langer en bestel jouw schoenen in de online voetbalschoenenshop! Of de online Hypervenom shop van Nike!

Deze ijskoude schoenen zijn al te koop tegen een prijs van 55,00 euro en lopen op tot 300,00 euro voor de duurste variant.