30 oktober 2017

De nieuwe Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen uit het PLAY FIRE PACK

NIEUW!! De nieuwste Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen zijn een feit en wat een uitstraling! Nike heeft vandaag deze nieuwe voetbalschoenen gelanceerd die gebaseerd zijn op het PLAY FIRE verhaal die de designers van het merk hebben bedacht! De schoenen die speciaal gemaakt zijn voor elke dodelijke spits zullen gevreesd worden door elke verdediger. Deze schoenen zullen naar alle waarschijnlijkheid gedragen worden door wereldsterren als Edison Cavani en Robert Lewandowski.

Wil jij net als deze dodelijke wereldsterren spelen op deze gruwelijke schoenen? Check de online voetbalschoenenshop! Of de online Hypervenom shop van Nike!

 

Design Nike Hypervenom Phantom III PLAY FIRE voetbalschoen

CUT, STRIKE, SCORE, dat zijn de woorden die Nike eerder heeft gebruikt bij het uitbrengen van de Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoen. Alles aan deze schoen ademt doelpunten. Een dodelijke schoen gemaakt om elke verdediging te kraken, en dat is wat deze gruwelijke Hypervenom schoen uitstraalt.

Deze brute uitstraling wordt gecreëerd door de fel rode kleur die de schoen heeft. Deze fel rode kleur is gebruikt voor het grootste gedeelte van de schoen waardoor de schoen opvalt en kracht uitstraalt. Verder zijn er kleine punten op de schoen die een andere kleur hebben gekregen om kleine accenten aan de schoen toe te brengen. Zo heeft de Swoosh van Nike die loopt over de neus van de schoen een zwarte kleur gekregen waardoor deze eruit springt! Dit geld ook voor de Nike Swoosh op de buitenzijde van de hiel en voor de woorden HYPERVENOM en FLYKNIT ACC die klein op de schoenen vermeld staan. De zool van de schoen heeft een dunne zwarte rand waardoor de fel rode noppen onderop de zool in vlam staan!

Deze fel rode, zwarte kleurcombinatie die gebruikt is voor de nieuwe Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoen zorgt ervoor dat jij als speler gevreesd wordt door elke tegenstander in het veld!

 

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom III PLAY FIRE voetbalschoen

Spelen als de dodelijkste speler op het veld? Dat gaat niet zo maar! Daarom heeft Nike in samenwerking met al haar techneuten speciale technieken bedacht en toegepast aan de schoen waardoor jij met vuur kunt spelen en het beste een doelpunt weet te scoren! Lees hier onder snel alles over de verschillende technieken!

  • De nieuwste generatie Hypervenom voetbalschoenen heeft een Dynamic Fit collar of een enkelsok. De enkelsok boven aan de schoen zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden delen aanvoelen, maar als één groot geheel. Deze enkelsok is nog flexibeler gemaakt dan zijn voorganger en 1 centimer hoog, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De binnenkant van de schoen bevat het zo genoemde Sockliner wat ervoor zorgt dat jij perfect in de schoen staat. 
  • De Nike Hypervenom is gemaakt voor de doelpuntenmachines. Elke kans moet een goal zijn!. Door hier op in te spelen heeft Nike dergelijk Poron Foam Pods toegevoegd op het schietoppervlak. Deze 'kussentjes' zorgen ervoor dat jouw schot nog harder gaat! Andere pods bevinden zich ook langs de zijkanten, het gedeelte waar vele spitsen de bal mee aannemen. Hier worden deze 'kussentjes' juist zachter, met als bedoelde resultaat een perfecte aanname, waardoor de bal direct goed ligt om een goal te maken! 
  • Stabiliteit, een perfecte balaanname en dynamiek blijven daarnaast ook een van de uitgangspunten in de nieuwe Hypervenom's. Zo kunnen spitsen hun tegenstanders op het verkeerde been zetten. Om dit te bewerkstelligen is de bovenkant van de Hypervenom van een zachter materiaal gemaakt. Hierbij is voor het bekende Flyknit materiaal gekozen. Het perfecte systeem om een bal mee te controleren en ook nog een ademt. 
  • De FLYWIRE kabels zorgen ervoor dat de voeten perfect op zijn plek staan, ze stabiliteit geven en bewegingsvrijheid niet verliezen. Direct bij het aantrekken van de schoenen zitten ze als gegoten.
  • Ook zijn de Hypervenom voetbalschoenen van Nike uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). Deze technologie, welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is.
  • De Phantom's kennen een hyperreactieve zoolplaat. De voorkant van de onderzool is gemaakt van een pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Het flexibele pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming.
  • Hier komt bij dat de noppen een speciale constructie bevatten. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie.

 

Nike Hypervenom Phantom III PLAY FIRE voetbalschoenen kopen

Ben jij nou zo gefocust om doelpunten te maken? Of speel jij net als wereldster Lewandowski graag op deze schoenen? Wacht dan niet langer en bestel jouw schoenen in de online voetbalschoenenshop! Of de online Hypervenom shop van Nike!

De schoenen zijn al te koop tegen een prijs van 55,00 euro en kunnen oplopen tot 300,00 euro voor de duurste versie.