25 juli 2016

Nike Hypervenom Phantom II Pure Platinum voetbalschoenen 2016

Nike heeft Pure Platinum Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen gelanceerd. De Pure Platinum Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Elite Pack. Dit Elite Pack volgt alweer het onlangs gelanceerde Pitch Dark Pack op. Op de nieuwste Hyervenom Phantom II Elite Pack voetbalschoenen zullen sterspelers als Neymar en Lewandowski schitteren. Deze nieuwste hoge variant van de Hypervenom's kent een zeer opvallend design voor de voetbalschoenen die uitermate goed geschikt zijn voor de wendbare spelers die bovendien dodelijk willen zijn voor de goal. Deze Phantom II voetbalschoenen bevat de kleuren lichtgrijs, grijs, zwarte en limoen groen. De bovenlaag is overwegend lichtgrijs. Langs de zijkanten keert het zig-zag design terug. Dit zig-zag design bevat zwarte en grijze accenten. Dit design loopt over op de zoolplaat. Echter maakt hierop het grijs plaats voor limoen groen. De opvallende kleur limoen groen keert bovendien terug als omlijning van de zwarte Nike swoosh op de neus en hak. Verder bevatten ook de veters en binnenzool deze opvallende kleur. Bekijk hieronder de foto's van de nieuwste tweede generatie Hypervenom's en lees tevens welke materialen en technieken de voetbalschoenen rijk zijn.

Materialen en technieken Nike Hypervenom Phantom II Pure Platinum voetbalschoenen

De bovenkant van deze Pure Platinum Elite Pack Nike Hypervenom II voetbalschoenen bevat technieken en materialen van de 1e generatie Hypervenom voetbalschoenen. Dit betekent dat Nike de honingraad-structuur teruggebracht heeft op de Hypervenom's. Deze techniek zorgt ervoor dat de grip van de voetbalschoenen optimaal is. De bovenlaag bestaat verder uit lagen die de All Conditions Control technologie bevatten. Het voordeel van deze technologie is dat het zorgt voor perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Verder zijn de Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit heeft als voordeel dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een volgend voordeel van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er namelijk voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent de tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De binnenzool biedt nog meer voordelen. De binnenzool kent namelijk een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. Check hieronder de foto's van de Nike Hypervenom Phantom II Elite Pack voetbalschoenen van Nike.

Nike Hypervenom Phantom II Elite Pack voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen uit het Elite Pack kan je voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,- en zonder enkelsok € 200,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je al vanaf eind mei voor een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check bovendien een overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Pure Platinum Nike Hypervenom Phantom Ii Voetbalschoenen

Pure Platinum Nike Hypervenom Phantom Ii Voetbalschoenen 2

Pure Platinum Nike Hypervenom Phantom Ii Voetbalschoenen 3