Nike heeft Nike Hypervenom Phantom II Pitch Dark voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken deel uit van de Pitch Dark collectie. Van dit pack maken ook Nike Mercurial Superfly V en Nike Tiempo Legend VI deel uit. De nieuwste Nike collectie bevat louter zwarte voetbalschoenen. Het pack geldt als de opvolger Spark Brilliance pack dat gedragen wordt op Euro 2016. Het design van de nieuwste Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen kent een overwegend zwarte bovenlaag. Ook het bekende zig-zag design langs de zijkanten is zwart van kleur. Dit design bevat daarnaast ook de kleur antraciet. Het patroon dat in het design terugkomt loopt over op de zoolplaat van de Hypervenom Phantom II Pitch Dark voetbalschoenen. Het design kent een Nike swoosh op de neus en langs de hak. Beide zijn zwart van kleur en kennen een zwarte omlijning. Ook het uiteinde van de bekende Dynamic Fit collar is geel. Hoogstwaarschijnlijk zullen sterspelers als Lewandowski en Neymar begin 2017-2018 schitteren op deze voetbalschoenen. De Nike Hypervenom Phantom II Pitch Dark zijn ontworpen voor wendbare voetballers die daarnaast ook dodelijk voor de goal willen zijn. Ben je benieuwd welke technieken en materialen deze voetbalschoenen rijk zijn? Check het hieronder!

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom II Pitch Dark voetbalschoenen

De bovenkant van de Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen bevat technieken en materialen van de 1e generatie Hypervenom voetbalschoenen. Dit betekent dat Nike de honingraad-structuur teruggebracht heeft op de Hypervenom's. Deze techniek zorgt ervoor dat de grip van de voetbalschoenen optimaal is. De bovenlaag bestaat verder uit lagen die de All Conditions Control technologie 

bevatten. Het voordeel van deze technologie is dat het zorgt voor perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Verder zijn de Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit heeft als voordeel dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een volgend voordeel van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er namelijk voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent de tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De binnenzool biedt nog meer voordelen. De binnenzool kent namelijk een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. Check hieronder de foto's van de Nike Hypervenom Phantom II Euro 2016 voetbalschoenen van Nike.

Nike Hypervenom Phantom II Pitch Dark voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Phantom II Pitch Dark voetbalschoenen kan je voor volwassenen en kinderen vaanf 5 juli 2016 kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,- en zonder enkelsok € 200,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je al vanaf eind mei voor een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check bovendien een overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

 Zwarte Nike Hypervenom Phantom Ii Pitck Dark Voetbalschoenen

Zwarte Nike Hypervenom Phantom Ii Pitck Dark Voetbalschoenen 2