25 januari 2016

Neymar Nike Hypervenom II Ousadi E Alegria voetbalschoenen

Neymar heeft nu ook zijn eigen voetbalschoenen van Nike. Vandaag zijn de speciale Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen gelanceerd met een speciaal design, geïnspireerd door het motto van de Braziliaanse sterspeler van Barcelona: ''Ousadia e Alegria (Durf en geniet)''. Neymar zegt hierover: ''Ik associeer ''Alegria'' met het genieten van het leven en het voetballen, waar ik zoveel van houd. ''Ousadi'' staat bij mij voor iets anders durven, wat mensen niet verwachten.''

Design nieuwe Neymar voetbalschoenen

De nieuwe Neymar schoenen zijn dan ook geheel in stijl van dit motto. De Hypervenom II Neymar voetbalschoenen met enkelsok zijn een combinatie van zwart, wit en fel rood. De schoenen bevatten een bloemachtige all-over print in het zwart wit. Deze print is afkomstig van een kunstwerk van de Braziliaanse kunstenaar Bruno Big, welke ook de naam Ousadia e Alegria heeft. In dit kunstwerk komen ook een hart en vuist terug, welke aan de binnenkant van de beide schoenen staan, welke fel rood zijn. De enkelsok van de schoenen is geheel zwart en de swoosh van Nike voor- en achterkant van de schoenen is fel rood met zwarte omlijning. De dynamic fit collar aan de bovenkant van de schoenen is ook voorzien van een fel rode lijn. Het onderstel van de schoenen is overwegend zwart met rode ronde noppen! Uiteraard zijn de voetbalschoenen uitgerust met de nieuwste technieken. Deze zullen we hieronder nog even kort bespreken.

Technieken en materialen Nike Hypervenom Neymar voetbalschoenen

De bovenkant van de Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen van Neymar  is uitgerust met een synthetisch materiaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen bevatten ook de All Conditions Control technologie. Deze technologie zorgt voor perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden, dus zowel wanneer het regent als wanneer het goed weer is. Ook de 3D structuur van verschillende vlakken zorgt voor een optimale balcontrole en grip. Verder zijn de voetbalschoenen van Neymar uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit zorgt ervoor dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een ander kenmerk van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent deze generatie van de Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De Hypervenoms bevatten geen losse flap. Zo is de voet dichter bij bal. De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat, welke zwart/rood is, is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat dat je je snel kan los kan maken van je tegenstander. Ten slotte kent de binnenzool van deze voetbalschoenen een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. Check hieronder de foto's van de vandaag gepresenteerde Nike Hypervenom Phantom II Neymar voetbalschoenen met als thema Ousadia E Alegria. 

Nike Hypervenom Neymar Ousadia E Alegria voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Neymar kickesen  kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,-. Andere en goedkopere Hypervenoms scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check het overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast! Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Neymar -voetbalschoenen -met -enkelsok

Nike -hypervenom -neymar -voetbalschoenen

Neymar -vuist -print