6 juni 2016

Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Air Jordan voetbalschoenen

Nike heeft Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Air Jordan voetbalschoenen gelanceerd. De lancering van deze nieuwe Neymar voetbalschoenen vloeit voort uit een samenwerking tussen het Jordan merk en Neymar merk. Ook lanceerde Nike Jordan Neymar sneakers. Hoogstwaarschijnlijk draagt Neymar de voetbalschoenen tijdens de Olympische Spelen. De voetbalschoenen zijn overwegend zwart van kleur en worden versierd met grijze en rode details. Het bekende zig-zag design is langs de zijkanten zichtbaar. Het design bevat zwarte verfspetters. Ook de zoolplaat is grijs en kent deze spetters. Verder is op de neus van de Neymar Jordan schoenen een grijze Nike swoosh zichtbaar. Verwijzingen naar Michael Jordan en zijn merk zijn natuurlijk ook zichtbaar op deze nieuwe schoenen. Zo is langs de zijkant van de hak van een van de schoenen het rugnummer van Jordan, 23, gedrukt in het rood. Op de andere schoen komt op deze plek het nummer 10 terug. Op de hak bevindt zich het rode logo van het merk. Dit logo is tevens zichtbaar op de zoolplaat. Ook kennen deze de schoenen een zwarte dynamic fit collar die aan de bovenkant een rood detail bevat.

Materialen en technieken Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Air Jordan voetbalschoenen

Over het algemeen bevatten deze voetbalschoenen deze materialen en technieken die de Hypervenom Phamtom II doorgaans rijk zijn. Echter komen deze Neymar Jordan schoenen in materiaal en techniek niet volledig overeen. De bovenlaag toont namelijk een andere structuur die doorgaans zichtbaar is bij de Hypervenoms. Wat opvalt is dat de NikeSkin technologie anders is doorgevoerd. Verder komen deze voetbalschoenen wel in materiaal en techniek overeen met de bestaande Hypervenom Phantom II schoenen Dit betekent dat de bovenkant van de Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen is uitgerust met een synthetisch materiaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen bevatten ook de All Conditions Control technologie. Deze technologie zorgt voor perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Ook de 3D structuur van verschillende vlakken zorgt voor een optimale balcontrole en grip. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent deze generatie van de Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De Hypervenoms bevatten geen losse flap. Zo is de voet dichter bij bal. De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat dat je je snel kan los kan maken van je tegenstander. Ten slotte kent de binnenzool van deze voetbalschoenen een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. Check hieronder de foto's van de Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Jordan voetbalschoenen.

Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Air Jordan voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Phantom II Neymar X Air Jordan voetbalschoenen zijn de nieuwste Phantom's van Nike. De Phantom's kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,-. Zonder enkelsok kosten deze voetbalschoenen € 200,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check het overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Neymar Air X Jordan Voetbalschoenen

Neymar Air X Jordan Voetbalschoenen 2

Neymar Air X Jordan Voetbalschoenen 3

Neymar Air X Jordan Voetbalschoenen 4