De nieuwe Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen uit de Floodlight lijn van Nike zijn vandaag officieel gelanceerd door het merk. De voetbalschoenen uit deze nieuwe pack van het Amerikaanse sportmerk bevatten ook opvallende kleuren. Het nieuwe pack staat geheel in het teken van felle kleuren! Nu de dagen weer korter worden, moeten de spelers meer opvallen onder de felle stadionlampen. Hieronder bespreken we hoe de nieuwe Nike Hypervenom II voetbalschoenen, waarop vanaf nu sterren als Lewandowski (Bayern München en Polen) en James Vardy (Leicester City en Engeland) zullen spelen. We bespreken eerst de kleuren en het design van de schoenen en daarna de technieken en voordelen. Uiteraard geven we ook aan waar je deze nieuwe schoenen uit de floodlight pack van Nike exclusief kunt kopen!

Nu al enthousiast over de nieuwe paarse/fel rode en opvallende Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen uit de Floodlight pack, scoor ze dan vanaf nu in de officiële shop van Nike

of in deze online STORE! 

Nike -hypervenom -floodlight -voetbalschoenen -rood -paars


Design en technieken paars/rode Nike Hypervenom Phantom Floodlight voetbalschoenen

De voorvoet van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen is overwegend donker paars en loopt in het midden over in een lichter paarse tint om naar de achterkant en de enkelsok van de voetbalschoenen over te lopen in een fel rode kleur.  Door Nike worden deze kleuren Total Crimson / Obsidian en Vivid Purple genoemd. De Hypervenom trademark tekens aan de zijkanten van de schoenen hebben ook deze kleuren. Hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike, welke over de voorkant en achterkant van de schoenen loopt. De tong van de nieuwe Hypervenoms is ook fel rood en dit geldt ook voor de veters en de enkelsok. De onderzool van deze opvallende schoenen is paars met doorzichtige details. Uiteraard zijn de nieuwe Hypervenoms uit de Floodlight pack uitgerust met de nieuwste technieken. We bespreken ze hieronder.

Nike -hypervenom -phantom -floodlight -schoenen

De bovenkant van deze FloodlightPack Nike Hypervenom II voetbalschoenen bevat technieken en materialen van de 1e generatie Hypervenom voetbalschoenen. Dit betekent dat Nike de honingraad-structuur teruggebracht heeft op de Hypervenom's. Deze techniek zorgt ervoor dat de grip van de voetbalschoenen optimaal is. Daarnaast is het bovenwerk van de schoenen uitgerust met een extra dun laagje, waarin de ACC technology is verwerkt. Deze zogenaamde All Conditions Control technologie zorgt voor eem perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Verder zijn de Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit heeft als voordeel dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Duurzaamheid ten op. Een volgend voordeel van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er verder voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent de tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. Deze zogenaamde enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen.

De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De binnenzool biedt nog meer voordelen. De binnenzool kent namelijk een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. We sluiten af met de noppen aan de onderkant van de schoenen. Deze zijn rond en zijn zo ontwerpen om nog beter te reageren op plotseling situaties, een betere afzet en maximaal reactievermogen.

Nike -hypervenom -voetbalschoenen -paars -rood

Nike Hypervenom Phantom II Floodlight pack voetbalschoenen kopen

De paars/rode Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen uit het Floodlight pack kan je voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,- en zonder enkelsok € 200,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs.  Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze STORE!