24 november 2016

Nike Hypervenom Phantom II Dark Lightning voetbalschoenen

Sterspelers als Neymar en Lewandowski zijn binnenkort te bewonderen op nieuwe voetbalschoenen. Nike heeft namelijk het Dark Lightning Pack onthuld. Dit pack bevat de Hypervenom Phantom II voetbalschoenen waar deze sterren wekelijks wendbaar en dodelijk voor het goal op zijn. De nieuwste Hypervenom Phantom II kicksen zijn net als alle andere schoenen uit dit pack Nike's hoop in donkere dagen. Wil je de komende maanden excelleren wanneer de wolken zich samentrekken? Zeker weten dat deze 2e generatie Phantom's iets voor jou zijn.

Ben jij nu al helemaal lyrisch over deze Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen uit de Dark Lightning pack? Wij hebben dan een verrassing voor jou! Jij scoort ze namelijk vanaf 1 december in de officiële shop van Nike. Deze voetbalschoenen mogen dus absoluut niet ontbreken op jouw Sinterklaas-verlanglijstje.

HO16_GFB_Dark _Lightning _Hyprevenom _Phantom _FG_07_09_hd _1600 (1)

In het design van deze nieuwe Nike Hyervenom Phantom II Dark Lightning voetbalschoenen staat donder en bliksem centraal. Zodra wolken zich boven het voetbalveld samentrekken is dit namelijk het enige dat licht geeft. Deze functie hebben de fel gele en blauwe details langs de zijkanten van de schoenen ook. Niet voor niets komen deze details terug op een zwarte donkere bovenlaag. De fel gele en blauwe details hebben echter natuurlijk een positief effect, integendeel tot het donder en bliksem dat regelmatig door de wolken verschijnt. Hypervenom zou Hypervenom niet zijn als het zig-zag design niet zou terugkomen langs de zijkanten. Het design van dit zig-zag design loopt door op de zoolplaat en is fel geel en zwart. Vanuit dit zig-zag design lopen de fel gele en blauwe strepen. De witte Nike swoosh op de hak en neus blijven ook niet onopgemerkt.

HO16_GFB_Dark _Lightning _Hyprevenom _Phantom _FG_06_09_hd _1600

Voor een absolute top voetbalschoenen is echter meer nodig dan een goed design. In technisch opzicht blinken deze Nike kicksen dan ook uit, want wil je echt wendbaar en dodelijk voor de goal zijn, dan zijn de beste technieken en materialen nodig. De bovenkant van deze Nike Hypervenom Phantom II Dark Lightning voetbalschoenen bevat de honingraad-structuur. Deze techniek zorgt ervoor dat de grip van de voetbalschoenen optimaal is. Daarnaast is het bovenwerk van de schoenen uitgerust met een extra dun laagje, waarin de ACC technology is verwerkt. Deze zogenaamde All Conditions Control technologie zorgt voor eem perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Verder zijn de Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit heeft als voordeel dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Duurzaamheid ten op. Een volgend voordeel van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er verder voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent de tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. Deze zogenaamde enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De binnenzool biedt nog meer voordelen. De binnenzool kent namelijk een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. We sluiten af met de noppen aan de onderkant van de schoenen. Deze zijn rond en zijn zo ontwerpen om nog beter te reageren op plotseling situaties, een betere afzet en maximaal reactievermogen.

HO16_GFB_Dark _Lightning _Hyprevenom _Phantom _FG_04_09_hd _1600

Nike Hypervenom Phantom II Dark Lightning voetbalschoenen kopen?

Wil jij je spiegelen aan sterren als Neymar en Lewandowski? Dan mogen deze Nike Hypervenom Phantom II Dark Lightning voetbalschoenen absoluut niet ontbreken in jouw collectie. De voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 300,-. Goedkopere varianten zijn echter ook verkrijgbaar in de officiële shop van Nike. Waar wacht je nog op?