12 april 2016

Nike Hypervenom Phantom II Anti-Clog 2016 voetbalschoenen

Eind deze week (15 april 2016) zal Nike de Anti-Clog collectie lanceren. Van de Anti-Clog lijn maken Nike voetbalschoenen deel uit. De NIke Hypervenom Phantom II Anti-Clog voetbalschoenen zijn uitgelekt. Uitgelekte foto's op het Engelse blog Footyheadlines.com tonen details van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom II Anti-Clog voetbalschoenen. Langs de zijkanten bevindt zich wederom het bekende zig-zag design. Dit zig-zag design bevat een glimmend design en wordt versierd met de kleuren blauw en brons. Deze glimmende kleurencombinatie komt ook terug in de binnenkant van de Nike swoosh. De Nike swoosh is met een groene omlijning zowel zichtbaar op de neus als op de hak. De Anti-Clog Hypervenom's bevatten een zwarte bovenlaag. Ook de Dynamic Fit Collar en de zoolplaat van deze Phantom schoenen zijn zwart. De zoolplaat is gouden en zwarte noppen rijk. Op de hak komt een speciaal logo van Anti-Clog terug.

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom II Anti-Clog voetbalschoenen

De nieuwste Hypervenom Phantom II voebalschoenen biedt voor het eerst de Nike Anti-Clog tractie technologie. De technologie komt tot uiting op de zoolplaat van de nieuwste Phantom's. De voetbalschoenen bevatten een polymeer zooplaat met aanpassingsvermogen wanneer het blootgesteld wordt aan water. De technologie voorkomt dat modder zich aan de zoolplaat vastbijt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de voetbalschoen dat een dergelijke technologie is ontwikkeld. Dankzij deze technologie zal je niet meer voorzichtig en langzamer voetballen door de hinder van modder. Je zult tevens meer grip hebben op het veld. De Anti-Clog tractie technologie komt tevens tot uiting in een noppenconfiguratie dat 12 SG ronde noppen met verschillende lengtes bevat. Verder kennen de Nike Hypervenom Phantom II Anti-Clog voetbalschoenen wel alle andere materialen en technologiën die de Phantom's rijk zijn. Dit betekent dat de bovenkant van de Nike Hypervenom Phantom II Anti-Clog voetbalschoenen is uitgerust met een synthetisch materiaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen bevatten ook de All Conditions Control technologie. Deze technologie zorgt voor perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Ook de 3D structuur van verschillende vlakken zorgt voor een optimale balcontrole en grip. Verder zijn de Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit zorgt ervoor dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een ander kenmerk van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er namelijk voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent deze generatie van de Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De Hypervenoms bevatten geen losse flap. Zo is de voet dichter bij bal. 

Nike Hypervenom Phantom Anti-Clog voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Phantom II Anti-Clog voetbalschoenen zijn de nieuwste Phantom's van Nike. De Phantom's uit de Anti-Clog collectie zijn enkel in SG-variant verkrijgbaar en kan je voor volwassenen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check het overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike -hypervenom -phantom -ii -anti -clog -voetbalschoenen

Nike -hypervenom -phantom -ii -anti -clog -voetbalschoenen 2

Nike -hypervenom -phantom -ii -anti -clog -voetbalschoenen 3

Nike -hypervenom -phantom -ii -anti -clog -voetbalschoenen 4