Nike Hypervenom Phantom gele WK voetbalschoen

Vandaag is het nieuwe Nike voetbalschoenen pack gelanceerd. Het gaat hierbij om de schoenen voor het WK voetbal in Rusland. De naam van het pack? ‘’Just Do It.’’ De bekende slogan van Nike. In dit blog gaat het over de nieuwe Nike Hypervenom Phantom voetbalschoen. Nike brengt voor het Wereldkampioenschap voetbal een frisse versie van de bekende Nike schoen uit. De Hypervenom Phantom voetbalschoen is de schoen voor de dodelijke spits van het team. Dit is ook te zien aan de spelers die deze schoen dragen tijdens he WK voetbal. Van de zomer zien wij Robert Lewandowski, Edinson Cavani en Mario Götze namelijk schitteren op deze schoen. Natuurlijk is de nieuwe Nike Hypervenom Phantom voetbalschoen ook uitgerust met vele nieuwe technologieën. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen? Check de details hier!

Ben je nu al helemaal weg van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen? Bestel ze dan meteen in de NIKE SHOP

of in DEZE WEBSHOP!

Design van de Nike Hypervenom Phantom WK voetbalschoenen

Het gehele voetbalschoenen pack van Nike is gebaseerd op een opvallende kleurencombinatie. De basis van alle schoenen uit het Just Do It pack zijn wit met zilver (metalic). Echter wordt iedere schoen versierd met één speciale fluorerende kleur. Bij de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoen gaat dit om een felle gele kleur. Het bekende Nike logo de swoosh staat zowel op de voorkant van de schoen als op de achterkant van de schoen, onder de enkelsok. De swoosh wordt omlijnd door een fel gele lijn met daarin de metallic zilveren kleur. Zoals hierboven al genoemd is de Nike Hypervenom Phantom WK schoen ook uitgerust met de zogeheten enkelsok. Deze is compleet wit van kleur. Over de schoen loopt ook een all-over print. Over deze print vertellen we later bij de technieken van de schoen meer. Op de hiel van de schoen is een driehoek te zien. Deze driehoek is nieuw op de voetbalschoenen van Nike en is speciaal voor het WK. De driehoek wordt namelijk gevuld met de vlag van het land waar de spelers die de schoen aan heeft vandaan komt. Dit ziet er al supergaaf uit. Aan de linker bovenkant van de driehoek komt de naam en het nummer van de speler te staan. Onder de driehoek staat de trademark van de Nike Hypervenom met het swoosh teken eronder. De zool van de schoen heeft de fel gele kleur. Dit zorgt ervoor dat de schoen een flitsend design krijgt. De spitsen die deze schoen dragen in Rusland moeten natuurlijk wel optimaal kunnen presteren. Dit kan alleen wanneer de schoenen zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Benieuwd naar deze technieken? Lees hieronder snel verder!

Technieken van de Nike Hypervenom Phantom WK voetbalschoenen

De spits is een belangrijke positie in het voetbalveld. De spits van het team moet scoren. Om te kunnen scoren heb je een perfecte controle nodig over de bal. Daarom staat de controle bovenaan bij de techneuten van Nike tijdens het ontwerpen van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom voetbalschoen. Ook de WK editie van deze schoen is weer uitgerust met vele technologieën om van deze kicksen een absolute topper te maken.

De eerste techniek waarmee deze Nike schoen is uitgerust zijn de Pron Foam Pods. Deze kussentjes zijn nauwkeurig geplaatst op de wreef van de voetbalschoen. Op het moment dat jij gaat schieten worden deze kussentjes harder. Omdat het oppervlak waarmee je schiet harder wordt, kan jij de bal meer vaart meegeven. Hierdoor kun je nog harder schieten en staat de keeper versteld. Wanneer jij juist een speler bent van de geplaatste schoten is dit ook mogelijk met de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen. De kussentjes passen zich namelijk aan, aan de manier van schieten van de speler die de schoen draagt.

Als spits is het erg belangrijk om goed te kunnen kappen en draaien in de 16 meter van de tegenstander. Wanneer je veel snelle en korte bewegingen moet maken is het erg belangrijk dat de schoen volledig naar je voet staat. Hiervoor maakt Nike gebruik van het Flyknit materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat je schoen volledig naar je voet gaat staan. Hierdoor sta je stabieler op je voeten maar ben je ook wendbaarder dan je tegenstanders. Om de fit van de schoen te kunnen verbeteren maakt Nike ook gebruik van Flywire Kabels. Deze zitten samen met de veters verwerkt in de schoen en zorgen ervoor dat de schoen zit als gegoten. De Flywire Kabels zijn als het ware een kooi van draden. Deze houden jou voet perfect stabiel. Dit terwijl je toch de bewegingsvrijheid hebt. Net zoals alle voetbalschoenen van Nike is ook de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoen uitgerust met All Conditions Control technologie. Deze zorgt ervoor dat in wat voor weersomstandigheden je ook speelt de controle over de bal perfect is. Dit is erg handig want stel dat je in de finale van het WK staat en het in de rust hard begint te regenen, dan is het erg fijn dat je niet van schoenen hoeft te wisselen en dat je controle toch perfect blijft. Het klinkt heel logisch maar enkele jaren geleden was er nog geen één schoen met een enkelsok. Tegenwoordig zijn bijna alle schoenen uitgerust met de Dynamic Fit Collar van Nike. Deze enkelsok zorgt ervoor dat jouw voet en de schoen als één voelen. Je eerste balaanname voelt erg natuurlijk aan en je voet blijft ook nog eens perfect in de schoen zitten. De Enkelsok van de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoen zorgt ook nog eens voor extra stabiliteit.

De zool van de schoen is gemaakt van stevig Pebax en Nylon materiaal. Dit zorgt ervoor dat je heel snel kunt wegdraaien bij je verdedigers, maar toch stabiel op je voeten blijft staan. Om zo wendbaar mogelijk te zijn is de schoen ook uitgerust met speciale noppen. De buitenkant van de noppen zijn namelijk in een driehoekige vorm. Dit zorgt ervoor dat jij als spits een enorm explosieve startsnelheid hebt. De binnenkant van de noppen zijn rond, waardoor je makkelijker kan draaien. De Hypervenom is ook nog uitgerust met een speciale inlegzool. Deze zorgen ervoor dat de wrijving met de voet zoveel mogelijk beperkt blijft. Kortom met deze voetbalschoen maak jij volgend jaar niet alleen de blitz op het veld, je wordt ook nog eens topscorer van je team.

Nike Hypervenom Phantom WK voetbalschoen kopen

De nieuwe Nike Hypervenom Phantom WK voetbalschoen is te koop in de onderstaande winkels. De schoen is wel prijzig want de elite versie van de schoen met alle nieuwste technologieën kost ongeveer € 240,-. De schoen is zowel te koop voor kinderen als voor volwassenen. Het is zelfs mogelijk om goedkopere versies van de schoen te koop. Deze hebben echter niet alle technologieën die de duurste versie wel heeft. De goedkopere versies heb je al vanaf € 50,-. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Nike Hypervenom voetbalschoen in de Nike shop

Of in deze winkel.