CUT. STRIKE. SCORE. Natuurlijk is dit ook de positionering van de nieuwste Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft voetbalschoenen, onder fans sinds kort bekend als de lage variant uit de Hypervenom collectie en voorheen geliefd als Phinish. Het is DE schoen voor afmakers. Niet voor niets dragen sterspelers als Rooney, Vardy, Rashford en Higuain deze vernieuwde pareltjes! Om verwarring te voorkomen: deze lage Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft voetbalschoenen zijn niet een goedkopere variant van de Hypervenom Phantom 3 DF Tech Craft schoenen. Ze spelen in op andere behoeftes van voetballers!

Ben jij net zo doeltreffend als deze heerlijke Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft kicksen. Versnel direct naar deze grote VOETBALSTORE

of de officiële online store van Nike en ga recht op het doel af! Finish it. Je scoort ze vanaf nu vanaf € 55,-.

Nike -Hypervenom -Phantom -3-Tech -Craft -voetbalschoenen

Lage, zwarte Nike Hypervenome TechCraft 3 voetbalschoenen

Het design van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft voetbalschoenen doet veel denken aan de Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark voetbalschoenen. Het design wordt gekenmerkt door een overwegend zwarte bovenlaag. De bovenlaag kent een half om half design waarbij het buitenste deel een mengsel kent van zwart en 'electric green'. De binnenkant is echter volledig zwart. De omlijning van de Nike swoosh en diverse belettering wordt versierd met 'electric green' in zijn puurste vorm. Dit geldt ook voor enkele details op de zoolplaat. Klasse en style. Dat is waar dit design absoluut gehoor aan geeft en exact de reden waarom de schoenen zo geliefd zijn bij sterspelers als Rooney, Vardy, Rashford en Higuain!

Nike -Hypervenom -Phantom -3-Tech -Craft -voetbalschoenen -2

In techniek verschillen deze zwarte Hypervenom Phantom 3 Tech Craft kicken van de eerste versie uit de Hypervenom 3 collectie. Ze maken namelijk tevens deel uit van een speciale collectie, beter bekend als Tech Craft, een collectie die bekend staat om het leveren van hoogwaardig zacht leder. Naast Flyknit, bevat de bovenlaag dan ook een comfortabel leder dat alles in gang stelt om balcontrole te bevorderen. Het Flyknit in het bovenwerk van de schoenen is iets holler en flexibeler en zorgt dan ook voor een perfecte eerste balaanname. De pasvorm van de schoenen is daarnaast nog beter dan voorheen. Waar voorgaande edities van de schoenen nog slechts één meter aan Flywire kabels bevatten, zijn dat er bij deze nieuwe editie drie meter. Dit systeem is ook verbonden met de veters, zodat spelers de pasvorm door middel van de veters goed aan kunnen passen en de voeten uitstekend op hun plek blijven. Verder zijn deze lage Hypervenom's voorzien van een hyperreactieve zoolplaat. Zo is de voorkant van de onderzool gemaakt van een pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Het flexibele pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming. De noppenstructie heeft een speciale constructie. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie. Tractie, bewegingsvrijheid, pasvorm en balcontrole zijn dan ook belangrijke uitgangspunten in het concept van deze heerlijke spitsen-voetbalschoenen.

Nike -Hypervenom -Phantom -3-Tech -Craft -voetbalschoenen -3

Maar wat dacht je van de Poron Foam Pods? Een speciaal patroon dat zichtbaar is op het bovenwerk en met veel gevoel ontwikkeld voor de afmakers van deze wereld. Deze pods hebben een speciale functie. Bij een bal die zacht ingespeeld wordt, zorgen de pods aan de zijkant voor een dempende werking. Aannames gaan hierdoor nog beter. Echter wanneer er meer snelheid aan de bal gegeven wordt, worden de pods op het schietoppervlak harder, zodat de bal nog harder geschoten kan worden. In het schietgedeelte van de schoenen zijn de pods slechts 2 millimeter dik. Uniek! Volgens Nike is dit haar meest innovatie schoen ooit ontwikkeld!!!

Nike -Hypervenom -Phantom -3-Tech -Craft -voetbalschoenen -4

Lage Nike Hypervenom TechCraft voetbalschoenen kopen

Ben jij die topschutter die nog graag schittert met een leren upper. Dit zijn dan absoluut de geschikte schoenen om het seizoen 2016-2017 in glans mee af te sluiten en als topscorer de zomerstop mee in te luiden. Waar wacht je nog op? Finish it now in deze grote VOETBALSTORE of de officiële online STORE van Nike.