Cut, Strike, Score. Het is tijd voor part 2! Na de overweldigende reacties op de 1e versie Nike Hypervenom Phantom 3 DF is het nu tijd voor de eerste Tech Craft versie uit de 3e generatie Hypervenom's. Nog dodelijker dan zijn voorganger uit de Hypervenom Tech Craft collectie. Hypevernom 3: exclusief voor de meest gevreesde afmakers onder ons! Natuurlijk laat het design niet te wensen over. Want zeg nou zelf. Zwart is toch weer helemaal hot in 2017?

Ben jij net zo doeltreffend als deze heerlijke Nike Hypervenom Phantom 3 DF Tech Craft kicksen. Versnel direct naar deze grote voetbalSTORE

of de officiële online store van Nike en ga recht op het doel af! Finish it. Je scoort ze vanaf 13 februari 2016 vanaf € 55,-.

Nike -Hypervenom -Phantom -3-DF-Tech -Craft -voetbalschoenen (1)

Zwarte Nike Hypervenom TechCraft voetbalschoenen met enkelsok

De nieuwste Hypervenom Phantom 3 DF beelden een overwegend zwart design uit. Het overwegend zwarte design van deze doelpuntenmakers wordt gecombineerd met groen-gele details, bij Nike beter bekend als 'Electric Green'. Deze elementen zijn vooral zichtbaar op de zoolplaat, Nike swoosh en Dynamic Fit Coller. Het 'Electric Green' wordt op de Dynamic Fit Collar gemengd met zwart, terwijl de opvallende kleur op de omlijning van de Nike Swoosh en zoolplaat in zijn puurste vorm terugkomt. Het overduidelijke half om half design ontbreekt niet op deze Tech Craft versie. Het zwart aan de buitenkant is doffer dan het zwart aan de binnenkant. Een design met klasse en stijl en geliefd bij sterspelers als Lewandowski, Vardy en Aubameyang.

Nike -Hypervenom -Phantom -3-DF-Tech -Craft -voetbalschoenen -4

Voordelen Nike Hypervenom TechCraft voetbalschoenen

Echt opvallend aan deze Nike Hypervenom Phantom 3 DF Tech Craft voetbalschoenen is de bovenlaag. Deze wijkt af van de eerste versie van Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft schoenen. Het bevat nog steeds Nike Flyknit, maar wel in mindere mate. De bovenlaag bestaat voornamelijk uit een aangenaam zacht premium Alegria leder.  Het leidt tot een ongeëvenaarde pasvorm en balcontrole, zelfs onder mindere weersomstandigheden als regen en sneeuw. Dit wordt bewerkstelligt door het bekende ACC. De Flywire kabels vormen een omhulsel om de voeten heen en zijn in totaal 3 meter lang, 2 meter langer dan bij de Hypervenom Phantom 2 het geval was. Dit systeem is ook verbonden met de veters, zodat spelers de pasvorm door middel van de veters goed aan kunnen passen. Ook de enkelsok (Dynamic Fit collar) van deze Hypervenom III voetbalschoenen is in vergelijking met zijn vorige generatie nieuw! De enkelsok is nog flexibeler en 1 centimer hoog, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De enkelsok loopt bovendien schuin af. Hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de enkel gevolgd, wat perfect is voor de beweeglijkheid! De binnenkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sockliner, welke ervoor zorgt dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder bewegingsvrijheid te verliezen.

Nike -Hypervenom -Phantom -3-DF-Tech -Craft -voetbalschoenen -6

De zoolplaat is hyperreactief. Hyperreactief? Ja! Dat komt namelijk door het materiaal waarvan deze schoenen zijn gemaakt. De voorkant van de onderzool is gemaakt van een pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Het flexibele pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming. Aan deze speciale zool is zes jaar van onderzoek voorafgegaan. De noppenstructuur mag er ook zeker wezen. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie.

Nike -Hypervenom -Phantom -3-DF-Tech -Craft -voetbalschoenen -5

Balcontrole en bewegingsvrijheid vormen een belangrijk in het concept van deze overwegend zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 DF Tech Craft kicksen. Spitsen nog makkelijker af laten maken is echter het voornamste uitgangpunt van deze 'finisher-boots'. Dit wordt bewerkstelligt door een nieuwe innovatieve technologie beter bekend als Poron Foam Pods en zich bevindt op het schietoppervlak. Deze pods hebben een speciale functie. Wanneer er meer snelheid aan de bal gegeven wordt, worden de pods harder, zodat de bal nog harder geschoten kan worden. In het schietgedeelte van de schoenen zijn de pods slechts 2 millimeter dik. Langs de zijkanten bevinden zich ook dergelijke onderdelen. Deze hebben echter een andere werking. Bij een bal die zacht ingespeeld wordt, zorgen deze onderdelen voor een dempende werking. Aannames gaan hierdoor nog beter. Kortom; dankzij de pods leg je de bal op een presenteerplaatje en is je afronding nog nooit zo doeltreffend geweest!

Nike -Hypervenom -Phantom -3-DF-Tech -Craft -voetbalschoenen -2

Zwarte Nike Hypervenome TechCraft voetbalschoenen kopen

Ben jij die spits die ieder seizoen garant staat voor minimaal 20 doelpunten en ben jij daarnaast ook liefhebber van leren voetbalshoenen. Dan mogen deze Hypervenom Phantom 3 DF Tech Craft voetbalschoenen absoluut niet in jouw collectie ontbreken. Je scoort ze in deze grote VOETBALSTORE of de officiële online store van Nike! Let op: bovenstaande technieken zijn gebaseerd op het concept van de Nike Hypervenom Phantom 3 DF Tech Craft. Dit is de meest geavanceerde variant en kent een adviesverkoopprijs van € 300,-. Goedkopere Hypervenom's scoor je al vanaf € 55,- Deze Hypervenom's bevatten echter niet alle technieken die hierboven beschreven zijn. CUT, STRIKE, SCORE!!!