Revealed! Nike Hypervenom Phantom 3 DF Revolution Pack voetbalschoenen

20 maart 2017. De dag dat Nike Air Max gigantisch in het zonnetje wordt gezet door niemand minder dan Nike Football. Voetballers en sneakers. Het lijkt een gelukkig huwelijk. Niet vreemd dus dat Nike Football Nike Air Max eert tot de max met de lancering van het Nike Revolution Pack. En hoe kan het ook anders dat Nike's nieuwste Hypervenom Phantom voetbalschoenen onderdeel uitmaken van dit pack. Voetbal-schoenen.eu kent alle ins en outs en laten we eerlijk zijn: dit zijn hele gruwelijke voetbalschoenen voor de afmakers onder ons!!! Shots fired. CUT. STRIKE. SCORE.

Ben jij die afmaker onder ons en ben je ook zo'n sneakerfan? Dan zijn dit de onbetwiste nummer 1 voetbalschoenen voor jou! Scoor de Nike Hypervenom Phantom 3 DF Revolution Pack voetbalschoenen HIER of HIER! Wees er snel bij, want de schoenen zijn nu al zeer geliefd. OP = OP!

Nike -hypervenom -phantom -iii -revolution -pack -voetbalschoenen

Het design van de nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 DF Revolution voetbalschoenen is gebaseerd op de iconische Air Max 95 sneaker. Een overwegend grijs design met gele details versierd de bovenlaag van deze geweldige Hypervenom's. Wat opvalt aan deze Nike Hypervenom Phantom 3 DF Revolution voetbalschoenen zijn de verschillende kleuren grijs op de bovenlaag. Zo is een lichtgrijze DF te zien, terwijl zich langs de zijkanten weer donkergrijze details bevinden. Gele details zijn op de zoolplaat, DF en Nike swoosh zichtbaar. Een opvallend design die spitsen zeker tot ongekende hoogte laat stijgen. Ja, precies! Ongekende hoogte in het topscorersklassement!

Nike -hypervenom -phantom -iii -revolution -pack -voetbalschoenen2

Maar voetbalschoenen kunnen niet alleen excelleren dankzij een geweldig design. Hiervoor zijn zeer hoogwaardige materialen en technieken voor nodig. Uitgebreide research en innovatie materialen en technieken geven daar fantastisch antwoord op. Daar geeft Hypervenom Phantom 3 DF zeker antwoord op. Nike heeft het concept net veranderd. Het resultaat: een schoen die hongerig is en altijd op zoek naar doelpunten. De nieuwste technieken bespreken we hieronder.

Nike -hypervenom -phantom -iii -revolution -pack -voetbalschoenen3

De Nike Hypervenom Phantom 3 is er voor de echte afmakers onder ons. Elk schot op doel moet een goal zijn! Doelpunten scoren moet een gewoonte zijn. Geen incident! Door hier invloed op uit te oefenen heeft Nike dergelijke Poron Foam Pods

 toegevoegd op het schietoppervlak. Deze 'kussentjes' worden harder zodra een schot gelost wordt. Zo hard dat keepers hier een moeilijk antwoord op hebben! Dergelijke pods bevinden zich ook langs de zijkanten, het gedeelte waar spitsen de bal aannemen. Hier worden deze 'kussentjes' juist zachter, met als bedoelde resultaat een vlekkeloze aanname, waardoor de bal direct goed ligt om op doel te schieten! Ook de Dynamic Fit collar of een enkelsok heeft een gedaantewisseling ondergaan. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. Deze enkelsok is nog flexibeler dan zijn voorganger en 1 centimer hoog, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De enkelsok loopt bovendien voor het eerst schuin af. Hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de enkel gevolgd, wat perfect is voor de beweeglijkheid! Ook de binnenkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sockliner, welke ervoor zorgt dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Ben jij benieuwd naar alle technieken en materialen van deze heerlijke spitsenschoenen? Check de speciale pagina Nike Hypervenom Phantom 3 DF! Zeker weten dat je dan alles weet over deze kicksen.

Nike -hypervenom -phantom -iii -revolution -pack -voetbalschoenen4

Na het zien van de foto's snappen wij als geen ander dat jij ze maar al te graag wilt hebben en direct wilt scoren. Je kan deze pareltjes dan ook nu scoren in de officiële online STORE van Nike. Ben jij opzoek naar oudere modellen die je voor een prikje kunt scoren? Ga naar de online shop van Voetbalshop. Sla je slag en pak deze geweldige korting. Mis dit niet!