Nike Hypervenom Phantom 3 DF Motion Blur voetbalschoenen officieel gelanceerd!

Maak kennis met Nike's nieuwste Hypervenom Phantom 3 DF voetbalschoenen uit het Motion Blur pack! Deze Nike Hypervenom Phantom 3 DF voetbalschoenen halen inspiratie uit de geweldige Nike CTR360 Meastri Clash Stormed Euro2012 voetbalschoenen. Voetbalschoenen waarop Balotelli in grootse doen was! Een van de spectaculairste CTR360 Meastro's ooit! Nu het weer beter wordt en de zon zich steeds meer laat zien verdienen de mooi-weer-voetballers ook schoenen waarmee zij zich weer kunnen laten gelden. Deze prachtige frisse Hypervenom Phantom 3 DF Motion Blur zijn het gevolg.

Ben jij een van die Lewandowski's onder ons? Let op! Vanaf 30 maart 2017 kan je deze Motion Blur voetbalschoenen kopen in de officiële online store van Nike.

Dodelijke precisie, recht voor de goal! Dat is waar deze frisse pareltjes voor staan. Cut, strike en score! 

Fris. Dat is het kenmerk dat je absoluut kan toeschrijven aan het design van deze Nike Hypervenom Phantom 3 DF Motion Blur voetbalschoenen. De voetbalschoenen zijn de opvolger van de Hypervenom Phantom 3 DF Strike Night. De bovenlaag van deze zonnige voetbalschoenen wordt versierd met de bekende diagonale half-om-half indeling. De buitenste helft van deze indeling bevat het zonnige baby blauw en dat is gezien het fantastische weer van de afgelopen week een zeer welkome kleur. Het blauw dat in de lucht zichtbaar is als de wolken wegtrekken en de zon op volle sterkte is. Ja dat blauw. Weg met die donkere tijd, weg met die donkere kleuren! 

SU17_GFB_Motion Blur Pack _860643-104_NIKE HYPERVENOM PHANTOM III DF FG_4_8

Het blauw loopt door op de bekende Dynamic Fit Collar, ook bekend als de hoge enkelsok. Hier komt ook bij dat grote delen van de zoolplaat en de noppen in het bezit zijn van deze baby blauw. Ook sommige pods kennen een blauwe 'beschadiging'. De binnenste helft van de diagonale half-om-half indeling is wit. Wit vormt de basis van het Motion Blur Pack van Nike en is ook te zichtbaar op de zijkanten van de zoolplaat. Zwart vormt als laatste een belangrijke kleur in dit design. Op de neus en hak is namelijk een grote zwarte Nike swoosh gedrukt.

SU17_GFB_Motion Blur Pack _860643-104_NIKE HYPERVENOM PHANTOM III DF FG_6_8

Het concept van de Hypervenom is sinds kort vernieuwd. Waar deze kicksen eerst te boek stonden als DE voetbalschoenen voor de behendige speler, daar staan deze pareltjes nu bekend als DE voetbalschoenen voor spitsen met een neusje voor de goal. Stoppen, schieten en scoren. Dat is het uitgangspunt van deze kicksen. In techniek en materialen hebben deze Hypervenom Phantom 3 DF dan ook een flinke metamorfose ondergaan. De meest in het oog springende technieken zijn de Dynamic Fit Collar en de Porum Foam PodsDe Dynamic Fit Collar zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. Deze enkelsok is nog flexibeler dan zijn voorganger en 1 centimer hoog, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De enkelsok loopt bovendien voor het eerst schuin af. Hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de enkel gevolgd, wat perfect is voor de beweeglijkheid! Ook de binnenkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sockliner, welke ervoor zorgt dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Omdat elke kans een goal moet zijn heeft Nike dergelijke Poron Foam Pods toegevoegd op het schietoppervlak. Deze 'kussentjes' worden harder zodra een schot gelost wordt. Zo hard dat keepers hier een moeilijk antwoord op hebben! Dergelijke pods bevinden zich ook langs de zijkanten, het gedeelte waar spitsen de bal aannemen. Hier worden deze 'kussentjes' juist zachter, met als bedoelde resultaat een vlekkeloze aanname, waardoor de bal direct goed ligt om op doel te schieten! Uniek en een geweldig concept. Wil jij nog meer weten over de technieken en materialen die Nike heeft losgelaten op deze spitsen-voetbalschoenen? Ga naar onze speciale Nike Hypervenom Phantom 3-pagina en check het!

SU17_GFB_Motion Blur Pack _860643-104_NIKE HYPERVENOM PHANTOM III DF FG_8_8

Nike Hypervenom Phantom 3 DF Motion Blur kopen?

Cut, strike, got'em. Versnel je naar de officiële online shop van Nike en bestel ze. Je scoort deze frisse voetbalshoenen vanaf € 290,-. Goedkopere Hypervenom's scoor je daar ook al vanaf € 55,-.