21 september 2015

Paarse Nike Hypervenom II Electro Flare voetbalschoenen

De nieuwe nieuwe Nike Hypervenom II voetbalschoenen waar Rooney, Neymar, Cavani en Isco vanaf eind september 2015 zullen spelen, zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Nike. Deze nieuwe voetbalschoenen zijn gelanceerd in het kader van de Electro Flare lijn van Nike. Alle voetbalschoenen uit deze nieuwe lijn hebben een iets donkerdere kleur als basiskleur en bevatten fel gele details. De nieuwe Hypervenoms zijn geheel paars en en bevatten aan de onderkant en achterkant het bekende Hypervenom design, welke zwart is met een fel gele omranding en daarin een design van fel gele verfspatten. Ook de enkelsok van de nieuwe Hypervenom II schoenen heeft een gele rand aan de bovenkant en de swoosh van Nike si ook uitegerust met een fel gele uitlijning. De veters van de nieuwe voetbalschoenen van Neymar zijn paars en aan de onderkant van de voetbalschoenen komt het design van verfspatten weer terug. De noppen zijn overwegend zwart. Uiteraard zijn deze nieuwe voetbalschoenen uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. Deze technieken maakt het dat de schoenen perfect zijn voor creatieve spelers met een neusje voor de goal!

Technieken en materiaal Nike Hypervenom Electro Flare voetbalschoenen

De bovenkant van de Nike Hypervenom II voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn is uitgerust met een synthetisch materiaal, welke uit meerdere lagen bestaat. In deze lagen is de All Conditions Control technologie verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat het balgevoel en de controle in alle weersomstandigheden optimaal is. Ook de 3D structuur van verschillende vlakken zorgt voor een optimale balcontrole en grip. Verder zijn de nieuwe Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt ervoor dat water afgestoten wordt wanneer het regent en de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een ander kenmerk van het materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er namelijk voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Een ander kenmerk van de tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen is natuurlijk de Dynamic Fit Collar of de enkelsok aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De Hypervenoms bevatten geen tong of flap, waardoor de voet dichter bij bal is. De onderkant van de schoenen bevat een zwarte nylon zoolplaat met de fel gele verfspatten. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat dat je je snel kan los kan maken van je tegenstander. De binnenzool van de nieuwe Hypervenoms uit de Electro Flare lijn is fel geel met het Hypervenom logo aan de binnenkant. De binnenzool bevat een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. Check hieronder de foto's van de flitsende nieuwe Nike Hypervenom voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn van Nike, waarop Neymar bij Barcelona vanaf eind deze maand zal schitteren.

Nike Hypervenom Electro Flare schoenen kopen

De nieuwe Nike Hypervenom Electro Flare voetbalschoenen kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,- en zonder enkelsok € 200,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze Neymar schoenen voor een nog scherpere prijs. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien een overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop de nieuwste Hypervenom Electro Flare schoenen in de voetbalschoenenshop
of in de officiële Nike shop!

Nike -hypervenom -electro -flare -1

Nike -Hypervenom -electro -flare -voetbalschoenen -paars

Onderkant -nike -hypervenom -electro -flare