16 augustus 2016

Nike het populairste merk voetbalschoenen bij basiself Liverpool FC

Afgelopen zondag speelde Liverpool FC de eerste Premier League van het seizoen 2016-2017. Voor Liverpool FC stond meteen een kraker tegen het Arsenal van Arsene Wenger op het programma. De spelers van Duitser Klopp lieten direct zien klaar te zijn voor het nieuwe seizoen en trokken aan het langste eind. Voetbal-schoenen.eu ging op onderzoek uit en ging na wat nou de populairste voetbalschoenen waren onder de spelers van van Liverpool FC, waar onder andere Nederlander Wijnaldum voor actief was.

Voetbalschoenen Nike Magista en Nike Mercurial populairste modellen bij basiself Liverpool FC

De Nike Magista en Nike Mercurial voetbalschoenen waren binnen de basiself van Liverpool FC afgelopen zondag even populair. 3 spelers (Mignolet, Clyne en Henderson) schitterden op de Magista, terwijl ook 3 spelers (Klavan, Mane en Coutinho) op de Mercurial voetbalschoenen van het Amerikaanse Nike schitterden. De adidas X voetbalschoenen waren minden populair. Wat vooral opvallend was, was dat Nederlander Wijnaldum nog speelde op de leren variant van de X15 lijn en dus nog niet de voorkeur geeft aan de nieuwe generatie X16 voetbalschoenen. De doorgaans populaire adidas Ace16 voetbalschoenen waren nog minder populair binnen het elftal van Klopp. Enkel de Braziliaan Firminio was te zien op de 'Control' voetbalschoenen van adidas.

Nike heeft hiermee de koppositie opgeëist binnen het elftal van Liverpool. Met 7 Nike voetbalschoenen is Nike de lijstaanvoerder als het gaat om het populairste merk voetbalschoenen. Adidas komt op een 2e plaats met de aanwezigheid van 3 adidas voetbalschoenen. Puma moet het doen met een laatste plaats. Enkel Engels internationaal Lallana draagt de evoSPEED's

Spelers Voetbalschoenen
Mignolet Nike Magista Opus
Clyne Nike Magista Obra II
Klavan Nike Mercurial Superfly V
Lovren Nike Tiempo Legend VI
Moreno Adidas X16.1
Wijnaldum Adidas X15.1
Henderson Nike Magista Opus II
Lallana Puma evoSPEED SL II
Mane Nike Mercurial Vapor XI
Coutinho Nike Mercurial Vapor XI
Firminio Adidas Ace16+ Pure Control

Liverpool FC voetbalschoenen kopen?

Wil je ook graag schitteren op de voetbalschoenen van de spelers uit de basiself van Liverpool FC? Dat kan! De voetbalschoenen van de sterspelers zijn vanaf nu online verkrijgbaar onderstaande shops!

de officiële Nike shop!

de officiële adidas shop!

of in deze store

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

Wijnaldum X 15