7 oktober 2016

Nike lanceert FootballX Floodlight Glow Pack zaalvoetbalschoenen

In navolging op de lancering van het Nike FootballX Floodlight Pack zaalvoetbalschoenen, heeft Nike heeft het FootballX Floodlight Glow Pack zaalvoetbalschoenen gelanceerd. De designs van de voetbalschoenen uit dit pack tonen per zaalvoetbalschoen continu slechts een levendige kleur. Elke schoen bevat daarnaast een glow-in-the-dark effect dat tot uiting komt op de kenmerkende Nike swoosh en zoolplaat. Je bent niet meer te missen. Sla je slag. kom hieronder alles te weten over de Nike FootballX zaalvoetbalschoenen en shine zelfs in het donker. Misschien zijn dit net de zaalvoetbalschoenen die jou het gewenste succes brengen. We bespreken hieronder zowel de kleuren als de materialen en technieken van de nieuwste zaalvoetbalschoenen van het merk en geven bovendien aan waar je de schoenen exclusief kan kopen!

Nu al enthousiast over de nieuwste Nike indoor zaalvoetbalschoenen uit de Floodlight pack? Koop ze in de online NIKE SHOP of in deze STORE! Directe levering en gratis verzending

HO16_GFB_Floodlight Glow _Pack _On _IC_Horizontal _hd _1600

JA! Het nieuwe FootballX Pack van Nike bevat MercurialX, MagistaX, HypervenomX en TiempoX zaalvoetbalschoenen. Dribbels, scharen, kapbewegingen, de v, de rabona; al deze tricks blijven deze te gekke schoenen in het donker natuurlijk niet onopgemerkt. Wanneer het daglicht val, het steeds donkerder en het licht minder wordt, worden deze Floodlight Glow zaalvoetbalschoenen juist steeds opvallender. Jouw acties in het donker zullen onvergetelijk zijn! Ga de zaal in op jouw favo Mercurial's of schitter in het donker op Magista's op een van de vele de panna-courts. Een ding is zeker, op de zaalvoetbalschoenen uit het Floodlight Glow Pack blijf je niet alleen opvallend als de zon schijnt. 24/7 sta jij in de schijnwerpers. 

HO16_GFB_Floodlight Glow _Off _H_hd _1600

Nike Mercurial X Floodlight Glow indoor schoenen

De Nike Mercurial X Floodlight Glow zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike Mercurial Superfly X voetbalschoenen. De bovenkant van de schoenen kennen een overwegend oranje kleur. Dit geldt ook voor het design aan de onderkant van de MercurialX zaalvoetbalschoenen. De oranje middenzool is gemaakt van een phylon materiaal, welke zorgt voor de extra demping. De swoosh van Nike over de voorkant van de schoenen en de veters zijn overigens ook oranje. De oranje zool betreft een tr-star buitenzool met groeven. Deze groeven zorgen voor een natuurlijke bewegingsvrijheid van je voet. Bovendien zorgt de buitenzool voor meer grip op straat, in de zaal en andere indoor ondergronden. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een licht en ademend flyknit materiaal, welke nauw om de voeten valt. Het flyknit materiaal zorgt voor een perfecte balcontrole. De zool van de schoenen bestaat uit rubber, welke zorgt voor een perfecte grip. Kenmerkend aan de Nike Mercurial X schoenen is natuurlijk de enkel sok, de dynamic fit collar. Deze enkelkraag met ribbels zorgt voor een perfect balgevoel en meer controle. Bovendien zorgt het voor een natuurlijke overgang van de enkels naar de voeten. De binnenzool van de schoenen is overwegend fel oranje en hierin is het trademark teken van de Mercurials verwerkt. Op de achterkant van de nieuwe Mercurial X zaal voetbalschoenen is een flitsende swoosh verwerkt. Zodra het donker wordt ontstaat er op de zolplaat en Nike swoosh een oranje glow-in-the-dark effect. De prijs van deze schoenen is € 175,-! Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

HO16_GFB_Floodlights Glow _Mercurial X_Proximo _IC_06_07_rectangle _1600 (1)

Nike MagistaX Floodlight Glow indoor schoenen

De nieuwste Nike MagistaX Floodlight Glow zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike Magista Obra II voetbalschoenen. Deze schoenen kennen een all-over fluorescerend groene kleur. Dit betekent dat zowel de bovenlaag, binnenzool, enkelsok als zoolplaat deze kleur bevat. Dit geldt ook voor de Nike swoosh op de zijkanten van de schoenen. De bovenkant van de schoenen bevat  een speciale 3D textuur, welke wat weg heeft van de groeven van een golfbal. Deze speciale 3D textuur is wat grover op de plekken op de schoenen die sneller slijten. Dit geldt vooral dus voor de plekken op de schoenen waar de bal het meest geraakt wordt, zoals de neus en de zijkanten van de schoenen. Het ronde grippatroon zorgt er bovendien voor dat je sneller weg kan draaien bij een tegenstander, je nog flexibeler bent en beter kan wennen. Zoals we van de MagistaX gewend zijn, zijn ook deze Nike MagistaX Floodlight Glow zaalvoetbalschoenen uitgerust met een dynamische enkelkraag, welke ook bij deze schoenen zorgt voor meer stabiliteit, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. De veters zijn asymmetrisch, voor een betere controle. De zool van de schoenen bestaat uit twee lagen foam en is uitgerust met het zogenaamde lunarlon dempingssysteem, welke ervoor zorgt dat je snel kan reageren en explosief bent. De onderkant van de schoenen bestaat uit twee vlakken en wordt gekarteriseert door speciale groeven. Deze groeven zorgen voor een perfecte controle en grip. Iconisch aan deze buitenzool is dat deze niet afgeeft. Dankzij een glow-in-the-dark effect blijft alleen de Nike swoosh langs de zijkanten en de zoolplaat zichtbaar. Check hieronder de foto van de nieuwe Nike MagistaX schoenen uit de Floodlight Glow lijn van Nike. De prijs van deze schoenen is € 175,-. Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

HO16_GFB_Floodlights Glow _Magista X_Proximo _IC_02_07_rectangle _1600

Nike HypervenomX Floodlight Glow indoor schoenen

De nieuwe Nike HypervenomX zaalvoetbalschoenen zijn geïnspireerd door de Nike Hypervenom Phantom II schoenen. Deze nieuwe zaalvoetbalschoenen hebben het iconische hypervenom v-design en bevatten een all-over kleur rood. De trademark tekens (de haaientanden) van de Hypervenom komen daarom traditiegetrouw terug aan de zijkanten van de schoenen. Deze zijn rood, evenals de bovenlaag, zoolplaat, enkelsok en binnenzool. Deze schoenen zijn perfect voor wendbare spelers. Het bovenwerk van deze schoenen is uitgerust met een 3D structuur of reliëf, welke zorgt voor een perfect balgevoel. De enkelkraag van de schoenen zorgt natuurlijk voor meer stabiliteit en een perfecte overgang van de voet naar de enkel. De flywire kabels in de enkelkraag houden op hun beurt de voet op de plaats. Verder is het bovenwerk van de schoenen uitgerust met de zogenaamde NikeSkin technology. Deze NikeSkin technologie zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen en daardoor een ultieme pasvorm. Ook deze schoenen zijn uitgerust met een middenzool van phylon. Evenals bij de Mercurial X schoenen het geval is, zorgt dit voor een ultieme demping. De onderzool wordt gekenmerkt door zeshoekige groeven, welke zorgen voor een perfecte grip op straat of op andere indoorgronden. Ook deze zool geeft niet af. Zoals we van de Nike Hypervenoms gewend zijn, zijn ook deze nieuwe Floodlight Glow schoenen uitgerust met de ACC technology (All Conditions Control), welke zorgt voor een optimale balbeheersing in zowel natte als droge weersomstandigheden. De veters van deze schoenen zijn ook asymmetrisch. In het donker blijven de Nike swoosh, het v-design langs de zoolplaat en de zoolplaat zelf opvallend rood. De prijs van deze nieuwe flitsende indoor HypervenomX schoenen is € 150,-. Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

HO16_GFB_Floodlights Glow _Hypervenom X_Proximo _IC_03_07_rectangle _1600

Nike TiempoX Floodlight Glow indoor schoenen

Deze nieuwste TiempoX zaalvoetbalschoenen zijn gebaseerd op de Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen. De schoenen zijn volledig blauw en bevatten integendeel tot de andere indoor schoenen uit dit pack geen enkelsok. Het bovenwerk van de nieuwe Tiempo's zijn gemaakt van een speciaal ''adaptive'' kangoeroeleer. Dit materiaal heeft als voordeel dat het zorgt voor een superieure balbeheersing. Iconisch aan deze schoenen is dat de schoenen geen tong bevatten, waardoor deze zaalvoetbalschoenen nog beter om de voeten vallen en een aansluitende pasvorm hebben. De onderkant van de schoenen hebben hetzelfde hexognale grippatroon, welke een optimale grip biedt op zaalvloeren en andere indoor voetbalgronden. Deze rubberen onderkant bevat een swoosh van Nike. De externe hielkap van de schoenen is gemaakt van foam. Deze hielkap zorgt ook voor een perfecte demping en een nauwsluitende pasvorm. De lunar tussenzool is ook niet weg te denken bij deze schoenen. Deze technologie zorgt evenals bij de Magista's ervoor dat je explosief kan zijn en snel kunt reageren. Hiermee zijn de Nike TiempoX indoor schoenen perfect voor spelers die zoeken naar grip en uitmuntend spel zowel binnen als buiten het veld! Zodra de zon verdwijnt en het licht valt blijven de Nike swoosh en zoolplaat zichtbaar, dankzij een glow-in-the-dark effect. Check hieronder een foto van de schoenen, welke een prijs hebben van € 140,-! Deze schoenen scoor je vanaf nu in deze exclusieve SHOP!

Nike-FootballX-TiempoX-Floodlight-Glow-Pack-zaalvoetbalschoenen