29 maart 2016

Nike Camouflage voetbalschoenen pack

NIke heeft een volledig nieuw en unieke collectie gelanceerd. Het gaat om het Nike Camo pack dat voetbalschoenen als de Nike Hypervenom, Magista, Mercurial en Tiempo bevat. Alle voetbalschoenen uit het nieuwe Nike Camo pack kennen een camouflage print. De voetbalschoenen zijn vanaf 7 april bij Nike verkrijgbaar. Andere (web-)winkels mogen de schoenen vanaf 12 april aanbieden. Elke voetbalschoen uit het Nike Camo pack verschilt van elkaar en kennen verschillende prints. Lees hieronder meer over de prints die de voetbalschoenen uit het Nike Camo pack rijk zijn.

Nike Tiempo Legend VI camouflage voetbalschoenen

De Nike Tiempo Legend VI camouflage voetbalschoenen zijn de minst opvallende voetbalschoenen uit het Nike Camo pack. De voetbalschoenen kennen een overwegend zwarte bovenlaag. Enkel de hak en de zoolplaat beelden een camouflage print uit. De print beeldt de kleuren zwart, groen, bruin en lichtbruin uit. De Nike swoosh die op de Tiempo Legend VI camouflage voetbalschoenen terugkomt is zwart.

Nike Hypervenom Phantom II camouflage voetbalschoenen

De camouflage print van de Nike Hypervenom Phantom II camouflage voetbalschoenen bevat de kleuren bruin en lichtbruin. De schoen is opvallender dan de Nike Tiempo Legend VI uit het Camo pack. Zo komt de camouflage print bij de Hypervenom Phantom II terug over de gehele bovenlaag van de schoenen. De Hypervenom schoenen kennen een zwarte zoolplaat. Ook de Nike swoosh op de neus en hak is zwart, evenals de Dynamic Fit collar.

Nike Mercurial Superfly camouflage voetbalschoenen

Ook de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit het Camo pack kennen een opvallende bovenlaag. De bovenlaag is voorzien van een all-over camouflage print in de kleuren donkergroen, groen, zwart en paars. De Mercurial schoenen kennen een zwarte zoolplaat. Ook de Nike swoosh op de neus en hak is zwart, evenals de Dynamic Fit collar.

Nike Magista Obra voetbalschoenen

De Nike Magista Obra camouflage voetbalschoenen kennen de donkerste camouflage all-over print uit het Camo pack. De all-over print van deze Nike camo schoenen kent groen, bruin, lichtbruin en zwart. Ook de zoolplaat kent deze print. De Nike swoosh echter niet. Deze is evenals de Dynamic Fit collar zwart.

Nike Camo voetbalschoenen kopen

De Nike Camo voetbalschoenen van Nike kan je in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen varieert. Check ook andere beschikbare voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Koop de schoenen in de Nike voetbalshop of in de officiële shop van Unisportstore.

Nike -camo -pack -voetbalschoenen

Nike -camo -pack -voetbalschoenen -2

Nike -camo -tiempo -voetbalschoenen

Nike -camo -hypervenom -voetbalschoenen

Nike -camo -mercurial -voetbalschoenen

Nike -camo -magista -voetbalschoenen