5 september 2017

NIKE ACADEMY PACK GELANCEERD

Nike slaat weer toe en brengt een geheel nieuwe Nike Academy Pack uit. Deze 4 aangepaste voetbalschoenen gaan een stap verder door hun totale zwarte kleur waarmee jij niet alleen de vetste kicksen hebt, de beste passes geeft, de lastigste trucs doet, elke verdediger voorbij gaat maar ook ultieme snelheden kunt behalen. Deze keer bestaat het Pack uit de Nike Mercurial Superfly V, Nike Magista Obra II, Nike Hypervenom Phantom III en de Nike Tiempo Legend VII gedragen door spelers als Cristiano Ronaldo, Leroy Sané, Kevin de Bruyne, Patrice Evra en Keylor Navas. Het originele Nike Academy Pack, gelanceerd in april 2015 was zo snel uitverkocht dat in september alweer een verbeterde versie werd uitgebracht. Zoals altijd zullen deze gave schoenen snel verkocht zijn dus wees er snel bij.

Direct enthousiast over dit nieuwe Pack? Check ze direct in DEZE SHOP! of deze winkel!

Designs Nike Academy Pack

De Nike Academy Pack schoenen zijn voetbalschoenen die al enige tijd in de productie zijn bij Nike en meerdere keren is aangepast. Maar deze keer zijn ze echt veranderd. Doordat de schoenen nu helemaal zwart zijn kunnen liefhebbers van leren voetbalschoenen in hun handen wrijven. De schoenen zijn totaal zwart met over de buitenzijde een opvallend zwart Nike teken.

Deze speciale laag zit ook aan de binnenkant van de voet. De zool heeft een glimmend zwarte kleur waardoor deze nog meer opvalt. Ook hebben de Nike Mercurial Superfly V, Nike Magista Obra II, Nike Hypervenom Phantom III een sok boven op de schoen met een minimaal donkerdere kleur waardoor dit een extreem gaaf effect geeft.

Kenmerken Nike Mercurial Superfly V

De nieuwe Nike Mercurial Superfly V heeft het nieuwe 3D-zool systeem wat is gemaakt op een manier waardoor de zool perfect naar jouw voet gaat staan. Dit in combinatie met de nauwkeurig geplaatste noppen zorgt voor een ontketening van explosiviteit.

Het Flyknit systeem dat in combinatie staat met de veters zorgt voor een perfecte fit met de schoen. Lees hier meer over de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen uit het Academy Pack.

Kenmerken Nike Tiempo Legend VII

De Nike Tiempo Legend VII is gemaakt van kangoeroeleer wat extreem zacht en flexibel is waarmee jij het hoogste balgevoel bereikt. Ook geeft de hyperstabiele nylon zool met een overlay van Pebax materiaal een extra boost aan het balgevoel en maakt het de schoen nog lichter. Lees hier meer over de Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen uit het Academy Pack.

Kenmerken Nike Magista Obra II

Kenmerkend aan de Nike Magista Obra II is het 3D-structuur en het reliëf wat geplaats is over de hele schoen waardoor jij de beste spelverdeler van het veld bent.

Het asymmetrische vetersysteem zorgt ervoor dat er een extra groot balcontroleoppervlak is wat jou nog meer gevoel geeft in het spel. Lees hier meer over de Nike Magista Obra II voetbalschoenen uit het Academy Pack.

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom III

Nike heeft een verbeterd HyperReactieve zool op de Nike Hypervenom Phantom III gezet wat zorgt voor een ultra flexibele voorvoet en een hoge draaisnelheid waarmee jij je tegenstander makkelijk voorbij spelt. De wreef van de schoen heeft een textuur laag, waardoor je schotkracht nog harder is. Lees hier meer over de Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen uit het Academy Pack.

Nike Academy Pack kopen

Ben jij net zo enthousiast als wereldspelers Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne en Keylor Navas over deze schoenen en wil jij ze zo snel mogelijk dragen?

Dan mag je wel in de buidel tasten. De schoenen starten namelijk op 220.00 euro en lopen op tot 290.00 euro. Dan heb jij wel gratis verzending en de kicksen van je leven!

Haal ze in onderstaande link.

Check jouw Nike Academy Pack schoenen direct in DEZE SHOP! of deze winkel!

Gerelateerd nieuws