16 januari 2018

NIEUWSTE PUMA FUTURE 18.1 VOETBALSCHOENEN GELANCEERD

The FUTURE is yours. Er zijn spelers op deze planeet die een wedstrijd kunnen bepalen. Maar er zijn ook spelers die nieuwe manieren uitvinden om wedstrijden te spelen, deze spelers creëren onvergetelijke momenten die een wedstrijd volledig op z’n kop kunnen zetten! De Puma FUTURE is gemaakt voor deze spelers, de spelers die een wedstrijd in een keer kunnen omgooien, de spelers die hun instinct volgen en de spelers die het spel opnieuw uitvinden door de wedstrijd naar New Levels te tillen! Dit zijn de nieuwste Puma Future 18.1 voetbalschoenen! Lees snel verder om meer te weten te komen over het design en de kenmerken van deze schoen, want wat een kicksen zijn dit…!

Puma heeft een voetbalschoen ontwikkeld waar een speler zich mee kan identificeren in zowel de pasvorm als de style. Ben jij nu al enthousiast over deze Puma FUTURE 18.1 voetbalschoenen? Scoor ze dan snel in deze STORE!

 

Design Puma FUTURE 18.1 voetbalschoenen

De Puma FUTURE is de eerste schoen die een volledig aanpasbare pasvorm biedt, door een nieuw ontwikkelde technologie van Puma. Hier lees je meer over onder het kopje ‘Kenmerken Puma FUTURE 18.1 voetbalschoenen’. De FUTURE 18.1 bevat een felgeel en zwarte grafische print over de gehele schoen heen. De kleur is een bom van energie die ontploft bij het aantrekken van de schoen. De energie die je dan zult voelen zorgt voor fantastisch briljante momenten, zowel in de straten als op het veld. De nieuwste FUTURE schoen heeft een gele basislaag met een zwarte achterkant en rode details erin verwerkt. De wreef van de voet is volledig geel wat richting de achterkant van de schoen langzaam overloopt in een zwarte kleur. Het NETFIT-systeem op de schoen begint net als de rest van de schoen in een gele kleur en veranderd, hoe dichterbij de hiel van de schoen, in een zwarte kleur. Onder het NETFIT-systeem heeft Puma een rode kleur verwerkt als extra detail, om de schoen nog bruter te maken. Het resultaat mag er zeker zijn…! Verder bevat de achterkant van de schoen een Puma logo en staat er op de achter lip van de schoen verticaal ‘FUTURE’ geschreven, beide in een rode kleur. De evoKNIT sok van de schoen heeft ook een gele kleur. Tot slot de zoolplaat en het noppenwerk. De zoolplaat loopt net als de bovenkant van de schoen van een gele kleur over naar een zwarte kleur. De noppen zijn doorzichtig. De schoen krijgt door de felle kleurencombi een onweerstaanbaar vet uiterlijk. Til jou spel naar nieuwe hoogtes en grijp je kansen, de toekomst ligt in jouw handen.

 

Kenmerken Puma FUTURE 18.1 voetbalschoenen

De FUTURE 18.1 voetbalschoenen hebben een volledig aanpasbare pasvorm. Dit is mogelijk door de nieuwste NETFIT-technologie van Puma. Deze technologie biedt de drager van de schoenen de mogelijkheid om zijn/haar eigen schoenen te veteren hoe hij/zij zelf wilt. Je kunt door deze technologie namelijk zelf bepalen waar en hoe je de veters in je schoenen stikt. Hierdoor zullen de schoenen altijd perfect zitten hebben, ongeacht de vorm of dikte van je voet. De NETFIT-technologie was eerst alleen ontworpen voor hardloopschoenen van Puma, maar het merk heeft besloten om de technologie naar een hoger niveau te tillen door het aan te brengen op de bovenkant van een voetbalschoen. Dit creëert een agressieve en unieke look en zorgt voor een pasvorm waar de drager van de schoen zich mee kan identificeren. NETFIT is ook bizar opvallend op het veld en zorgt ervoor dat spelers zich echt kunnen onderscheiden met hun unieke veter mogelijkheden.   

Om de fitting en het comfort van de schoen nog verder te verbeteren, is de NETFIT upper als 1 geheel gemaakt met de evoKNIT sok. Hierbij is er ook een schietoppervlak gecreëerd die de voet dichter bij de bal brengt dan ooit, voor een perfect balgevoel. De evoKNIT sok is ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort tijdens een wedstrijd. De FUTURE introduceert met deze vernieuwde versie ook de nieuwste zool: de RAPIDAGILITY outsole. Deze zool is gemaakt van super lichtgewicht Pebax en bevat een mix van kegel- en bladvormige vormen die ontworpen zijn om de beste resultaten te brengen in stabiliteit en wendbaarheid. Deze zoolplaat zorgt voor 100% explosiviteit en snelheid en laat jou tegenstander meters achter je! 

Puma FUTURE 18.1 voetbalschoenen kopen

De Puma FUTURE zal gedragen worden door sterspelers als Antoine Griezmann, Adam Lallana en Marco Reus. Ben je onder de indruk van de nieuwste NETFIT technologie die oneindige veteropties biedt voor elke soort voet? Ben je benieuwd hoe de schoen zal zitten? Twijfel dan niet en scoor deze Puma FUTURE 18.1 voetbalschoenen snel in deze STORE!