18 november 2016

Nieuwe wit blauwe PUMA evoTOUCH voetbalschoenen

PUMA heeft weer nieuwe evoTOUCH voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwe voetbalschoenen van het Duitse sportmerk hebben een geheel nieuwe kleurstelling en zijn overwegend wit met blauwe accenten. De nieuwe PUMA schoenen worden vanaf nu gedragen door sterren als Fabregas (Chelsea en het nationale elftal van Spanje) en Marco Verratti (Paris Saint Germain en het nationale elftal van Italië). In juli werd de evoTOUCH voor het eerst geïntroduceerd door PUMA en zette direct de markt geheel op zijn kop door de verschillende kenmerken die de schoen heeft. We bespreken hieronder de kenmerken van deze iconische voetbalschoenen, die perfect zijn voor controlerende spelers! We bespreken hieronder eerst het design van de schoenen en daarna de de technische kenmerken van de schoenen die slechts 295 gram wegen!

Ben je nu al enthousiast over deze nieuwe wit/blauwe PUMA evoTOUCH voetbalschoenen van Fabregas? Scoor ze direct in deze SHOP

Blauw -witte -puma -evotouch -schoenen

Kenmerken nieuwe voetbalschoenen Fabregas

Het bovenwerk van de nieuwe wit/blauwe PUMA evoTOUCH voetbalschoenen is wit en aan de zijkanten van de schoenen bevindt zich een flauwe PUMA formstripe, welke wordt geflankeerd door een fel licht blauwe lijn. Ook de enkelsok van de schoenen is licht blauw en dit geldt ook voor de veters en de lip van de schoenen. Hierdoor hebben de nieuwe PUMA voetbalschoenen een slanke look en een authentieke stijl. Deze lijn van PUMA heet niets voor niets de PUMA evoTOUCH! Waarom? We bespreken het hieronder.
Allereerst is het bovenwerk van de schoenen gemaakt van een zacht, super dun en licht leer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en je hierdoor een nog beter balgevoel hebt. Je voet is namelijk door het dunne leer nog dichter bij de bal. Dit geeft een unieke touch onder alle omstandigheden.

Een andere kenmerk van de PUMA evoTouch voetbalschoenen is de enkelsok. Deze geïntegreerde enkelsok wordt door het merk de evoKNIT sok genoemd en hierdoor voelen de enkels en de voeten als het ware als één lichaamsdeel, waardoor de fit in de schoenen nog beter is. Uit onderzoek blijkt dat dit nog meer zelfvertrouwen kweekt bij de spelers die deze schoenen dragen. Verder staan er ook verschillende fel licht blauwe pijlen op de schoenen. Dit worden door PUMA de anti-slip Grip Tex pijlen genoemd en dit zorgt ervoor dat de voeten niet weg kunnen slippen in de schoenen. Zo kan je je met volle focus richten op het voetballen en gaat er geen kracht verloren.

Nieuwe -blauw -witte -puma -evo -touch -voetbalschoenen

Ook de zool van de schoenen bevat verschillende materialen, die de eerste touch van voetballers faciliteren. De onderzool van de schoenen is gemaakt van Pebax en is uitgerust met het door PUMA ontwikkelde Speedtrack systeem. Dit betekent niet alleen dat de schoenen zijn uitgerust met ronde (of conische noppen), maar ook een met extra ruggengraat, welke zorgt voor meer stabiliteit en goede demping! Door dit systeem is er een juiste balans tussen stabiliteit in de middenvoet en flexibiliteit in de voorvoet. De ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kan weg draaien bij een tegenstander en snel kan inspelen over veranderende situaties in kleine ruimtes. Bovendien hebben de noppen verschillende lengtes, zodat je een perfecte grip in de grond hebt en een hoge snelheid kunt bereiken. Verder zijn de nieuwste PUMA evoTOUCH voetbalschoenen uitgerust met een externe hielkap, welke ook weer zorgt voor meer stabiliteit! Bovendien zorgt de hielkap voor het zogenaamde lockdowneffect, wat betekent dat je voeten vast in de schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest!

Puma -fabregas -voetbalschoenen

Reactie Fabregas op nieuwe PUMA evoTOUCH voetbalschoenen

Uiteraard heeft Fabregas nog een reactie op deze nieuwe revolutionaire PUMA evoTOUCH voetbalschoenen, die de sterspeler vanaf nu gaat dragen: “De evoTOUCH heeft niet alleen mijn veldspel verder verbeterd, maar geeft me ook comfort zonder afbreuk te doen aan mijn voetbalstijl. Ik heb altijd al de voorkeur gehad om te spelen met leren schoenen aan mijn voeten, maar ik wil ook iets innovatiefs en high-tech wat ik terugvind in de evoTOUCH. De evoTOUCH is voor mij namelijk de perfecte combinatie in termen van ‘touch’, pasvorm, grip en stabiliteit.”

Nieuwe PUMA evoTOUCH voetbalschoenen kopen

De nieuwe wit/blauwe voetbalschoenen van sterren als Fabregas en Verratti kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van de top level schoenen is € 230,- maar voor kinderen scoor je deze voetbalschoenen al vanaf een prijs van € 55,-! Directe levering gegarandeerd! 

Koop deze speciale schoenen in deze shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Puma -evotouch -schoenen -wit -blauw