9 maart 2018

Nieuwe SAFARI Puma FUTURE 18.1 voetbalschoenen gelanceerd

Er zijn veel verschillende soorten spelers. Maar ben jij een voetballer die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om de wedstrijd te beslissen dan is de Puma Future 18.1 Netfit Texture echt iets voor jou. Met deze voetbalschoen kan je de wedstrijd laten kantelen. Jij bent de baas op het veld en zorgt voor onvergetelijke momenten. De Puma FUTURE schoenen zijn gemaakt voor deze spelers, de spelers die de wedstrijd laten kantelen, de spelers die hun instinct volgen en de spelers die voetbal opnieuw uitvinden. The FUTURE of football is yours. Ook vele topvoetballers spelen zijn wedstrijden op deze schoen. O.a. Petr Cech en Adam Lallana zijn iedere week op deze voetbalschoen te bewonderen in de Premier League. Check hieronder alle details van deze geweldige kicksen!

Puma heeft deze voetbalschoen ontworpen zodat jij als voetballer het verschil kan maken op het voetbalveld. De schoen is opvallend en als jij ook opvalt op het veld is deze schoen echt iets voor jou! Scoor je Puma Future in DEZE WEBSHOP!

Design Puma Future 18 Netfit Texture

De nieuwe Puma Future 18.1 Netfit Texture heeft weer een geweldig opvallend design. De voetbalschoen heeft een zwart wit safari geïnspireerd patroon met enkele opvallende rode accenten. Het ontwerp doet ons denken aan de Nike Mercurial Superfly CR7 safari schoenen, die zijn uitgebracht in 2010. De basis van de schoen is zwart wit. Verder heb je de bekende enkelsok. Deze enkelsok is rood. Op de hiel van de schoen is de bekende Poema, uit het logo van het Italiaanse merk, te zien. Ook deze Poema is rood. Verder zijn er op de zijkant van de schoen ook rode accenten te vinden. De zool en de noppen van de schoen hebben beide een rood/zwarte kleurencombinatie. Op de achter lip van de schoen staat FUTURE geschreven. Het design van de schoen ziet er volgens ons geweldig uit. Natuurlijk heeft Puma ook weer baanbrekende technologieën gebruikt bij het ontwerpen van deze schoen. Door deze technologieën val je niet alleen op door het geweldige design van de Puma Future 18.1 Netfit Texture. Ook je prestaties op het veld vallen op. Jij bent de speler die de wedstrijd beslist. Jij pakt je kansen en jouw ‘FUTURE’ wordt bepaald door deze schoen. Ben jij nieuwsgierig naar de details van deze voetbalschoen? Check ze hieronder!

Kenmerken Puma FUTURE 18.1 voetbalschoen

Zoals in de naam van de schoen al naar voren komt wordt er gebruik gemaakt van de NETFIT-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat jij zelf kunt bepalen hoe je je eigen voetbalschoen wilt veteren. Door deze technologie kun je zelf kiezen waar en hoe je de veters stikt in de voetbalschoen. Door deze technologie zorg je zelf voor een perfecte fit tussen de voetbalschoen en jouw voet. Eerst werd deze Netfit-technologie alleen gebruikt voor de hardloopschoenen van Puma. Nu is deze technologie naar een hoger niveau getild door Puma door ook gebruik te maken van deze technologie bij haar voetbalschoenen. De Netfit-technologie is te vinden aan de bovenkant van de voetbalschoen. Deze technologie zorgt voor een agressieve en unieke look. Ook kan de drager van de schoen zich identificeren met de Puma FUTURE 18.1. Op het veld is NETFIT ook opvallend. Het zorgt ervoor de spelers zich kunnen onderscheiden.

Ook wordt er bij de voetbalschoen van Puma gebruik gemaakt van de evoKNIT sok. Deze zorgt voor een nog betere fitting maar ook het comfort van de schoen verbetert hierdoor.  Bij deze evoKNIT is ook een schietopppervlak gecreëerd. Dit schietoppervlak brengt de voet dichter bij de bal dan ooit tevoren. Dit is erg handig voor een perfect balgevoel. Tijdens de wedstrijd moet je balbehandeling perfect zijn, maar het is ook belangrijk dat je de voetbalschoen eigenlijk niet aan je voet voelt zitten. Het comfort van de schoen is dus ook een belangrijk aspect. De evoKNIT technologie is speciaal gemaakt voor optimale ondersteuning en optimaal comfort tijdens de wedstrijd. De evoKNIT is nog steeds één van de zachts gebreide materialen van alle merken. Bij de Puma Future 18.1 Netfit Texture voetbalschoen wordt ook gebruik gemaakt van een nieuwe technologie in de zool. Deze wordt ook wel de RAPIDAGILITY outsole genoemd. Het grote voordeel hiervan is dat de schoen enorm licht is. De zool bevat een mix van kegel- en bladvormige vormen. Dit zorgt voor extreem goede stabiliteit en wendbaarheid. De zool zorgt voor explosiviteit en snelheid, hierdoor zien je tegenstanders niks anders dan het rode Puma logo op die hielen van je voetbalschoen.

Puma Future 18.1 Netfit Texture voetbalschoen kopen

De Puma FUTURE wordt gedragen door vele topspelers onder anderen Griezmann en Reus zijn te zien met deze voetbalschoen. Ook oud sprintkanon en kers vers voetballer Usain Bolt is tijdens de benefiet wedstrijd op Old Trafford te bewonderen op deze geweldige voetbalschoen. Ben jij net als deze topsporters ook helemaal weg van de nieuwste Puma FUTURE voetbalschoen? Twijfel dan niet en scoor je eigen voetbalschoen in DEZE WINKEL! De prijs van de Puma Future 18.1 Netfit Texture is ongeveer €210, -