28 oktober 2016

Nieuwe Nike Magista II lunarlon zaalvoetbalschoenen

Nike heeft weer een nieuwe Magista II zaalvoetbalschoen of indoor schoen gelanceerd, welke ook nog eens perfect zijn om casual te dragen. We hebben het over de Lunar Magista II Flyknit schoenen. Het bovenwerk van deze schoenen heeft de kenmerken van de Magista Obra II en de onderkant van de schoenen hebben de zogenaamde lunarlon zool, welke geïnspireerd is door de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk. Nike heeft twee versies van deze schoenen gelanceerd. De ene schoen is overwegend navy blauw met een fel blauwe enkelsok en de andere versie is geheel zwart. Check meer informatie over de schoenen hieronder. Het is de schoen voor uitstuitbare creativiteit!

Nu al enthousiast over de nieuwe Nike Magista II lunarlon zaalvoetbalschoenen, check ze exclusief in de online shop van NIKE!

Nike -lunarlon -zaalvoetbalschoenen

In dit blog bespreken we vooral de navy blauwe versie van de schoenen. Het bovenwerk van deze schoenen is geheel navy blauw (door Nike ''college navy'' genoemd). Een uitzondering hierop vormt de enkelsok van de nieuwe indoor schoenen. Deze is namelijk royal blue. De swoosh van Nike op de zijkanten van de voetbalschoenen heeft dezelfde kleur als de schoenen, terwijl de lunarlon onderzool wit is.

Wat verder opvalt aan deze nieuwe Magista II sneakers is dat het bovenwerk van de schoenen voor een deel uit leer bestaan en overloopt in de enkelsok (dynamic fit collar). Bovendien zijn de schoenen uitgerust met een extra 3D laagje, het zogenaamde ''ball texture'', welke een centrale rol speelt in de uitstraling van de Magista II, is nog steeds aanwezig, ondanks het leren bovenwerk. Nog meer technische kenmerken van de schoenen weten? Check ze hieronder!

Nike -lunarlon -zaalvoetbalschoenen -b

Waar dient de enkelkraag precies voor? De zogenaamde dynamic fit collar zorgt  voor meer stabiliteit, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. De veters zijn asymmetrisch, voor een betere controle. De zool van de schoenen bestaat uit twee lagen foam en is uitgerust met het zogenaamde lunarlon dempingssysteem, welke ervoor zorgt dat je snel kan reageren en explosief bent. De onderkant van de schoenen bestaat uit twee vlakken en wordt gekarakteriseerd door speciale groeven. Deze groeven zorgen voor een perfecte controle en grip. Iconisch aan deze buitenzool is dat deze niet afgeeft.  Verder heeft ook deze Magista schoen een perfecte pasvorm, welke aanvoelt als een sok! Check hieronder de foto's!

Deze nieuwe schoenen scoor je vanaf nu in de online shop van NIKE!

Nike -lunarlon -sneakers