Nike heeft zwarte Nike Magista II voebalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken deel uit van de 2e generatie Magista voetbalschoenen en behoren tevens tot het al eerder gelanceerde Pitch Dark Pack van Nike. Dit Pack bevat louter zwarte voetbalschoenen. De Magista Opus II voetbalschoenen, beter bekend als de lage Magista's staan garant voor ongeëvenaard comfort, balgevoel en beweeglijkheid. Het zijn de schoenen voor de creatieve middenvelder. Niet voor niets dragen sterspelers als Busquets, Iniesta en Turan deze schoenen. Het design van de nieuwste Magista Opus II schoenen kent een overwegend zwarte bovenlaag. Ook de binnenzool en zoolplaat zijn zwart van kleur. Het design van de nieuwste Magista's wordt versierd met oranje details. Zo bevat de zwarte Nike swoosh langs de zijkanten een oranje omlijning. De bedrukking 'Magista' op de hak is ook oranje van kleur. Bekijk hieronder foto's van de voetbalschoenen. Zo leer je het design nog beter kennen. Ook vindt je hieronder alle informatie over de nieuwe technieken en materialen die de Magista Opus II bevat.

Technieken en materialen Nike Magista Opus II Pitch Dark voetbalschoenen

Enkele materialen en technieken zijn gewijzigd tegenover de eerste generatie Magista's. De bovenkant van de Nike Magista Obra II schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, komt niet tot uiting komt in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf.  Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat die 4 rechthoekige en 10 ronde noppen kent. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling.

Zwarte Nike Magista Opus II Pitch Dark voetbalschoenen kopen

De Nike Magista Opus II voetbalschoenen kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops vanaf eind mei. De prijs van het topmodel is € 200,-, maar de goedkopere versie van deze schoenen scoor je al voor een bedrag van € 70,-. Check alle beschikbare Nike Magista Opus voetbalschoenen in het overzicht hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Geef hieronder jouw mening over deze zeer opvallende uitgelekte voetbalschoenen!

Zwarte Nike Magista Opus II Voetbalschoenen

Zwarte Nike Magista Opus II Voetbalschoenen 2

Zwarte Nike Magista Opus II Voetbalschoenen 3

Zwarte Nike Magista Opus II Voetbalschoenen 4