18 september 2017

NIEUWE GENERATIE NIKE MERCURIAL SUPERFLY VI ELITE 2018

Een aantal maanden geleden liep Leroy Sané al op het prototype. Herinner je nog de nieuwe Nike Ultra Flyknit Vapor schoenen van Eden Hazard? Die schoenen zijn een voorproefje van wat er gaat komen in de toekomst. De nieuwe generatie Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen zijn al begonnen met evalueren en zo binnenkort dus ook de Superfly die een update gaat krijgen. De Superfly V wordt de Superfly VI Elite. Check hieronder alle technologische details van de nieuwe generatie Nike Mercurial Superfly VI Elite.

Design Nike Mercurial Superfly VI Elite 2018

Over het design van deze nieuwste Superfly VI Elite is nog niet veel te zeggen. De kleur van de schoenen is nog niet openbaar gemaakt door Nike. Er kan nu alleen nog maar gespeculeerd worden over de kleuren die op deze nieuwe generatie Superfly zullen komen. Wat wel duidelijk is, is dat de schoenen voor het WK 2018 worden gelanceerd. Dus de verwachte kleuren zijn fel en zomers.

Kenmerken Nike Mercurial Superfly VI Elite 2018

Aan de hand van de nieuwe Nike Ultra Flyknit Vapor kunnen de nieuwste materialen en technologieën van deze Superfly VI Elite worden vastgesteld. Er zullen twee grote veranderingen plaatsvinden. De vorm van de Dynamic Fit collar zal als een golf lopen. Dat zorgt voor een nóg betere pasvorm en aansluiting van de voet. Ook zal de Flyknit bovenkant van de schoen anders aanvoelen en volledig anders presteren. De Flyknit bovenkant is nu strakker en dunner. Dit creëert stevige lockdown en meer snelheid, zoals ook te zien is op de nieuwe Vapors, gedragen door Eden Hazard. De speed ribs op de schoen zijn niet langer meer een extra laag op de bovenkant, maar lopen nu over de schoen als één geheel. De outsole van de Superfly VI zal zo goed als hetzelfde zijn als de huidige Superfly V

Er kan dus gezegd worden dat de ontwikkelingen op het gebied van Nike voetbalschoenen nooit stil staan!

Mercurial Superfly VI Elite 2018 kopen

Deze elite voetbalschoenen worden in begin 2018 gelanceerd door Nike. Er zullen dan drie verschillende modellen van de Nike Mercurial Superfly VI Elite op de markt komen. Dit zijn de:

  • Mercurial Superfly VI Pro
  • Mercurial Superfly VI Club
  • Mercurial Superlfy VI Academy

De nieuwe Superfly zullen duurder zijn dan de Superfly V. En worden na de lancering verkocht in de Nike winkels en geselecteerde retailers. Maar de Nike Mercurial Superfly V zijn nog lang niet verouderd en hebben de nieuwste materialen en technologieën van deze tijd. Deze scoor je in deze SHOP! of deze STORE! Directe levering gegarandeerd!