De eerste generatie adidas X voetbalschoenen (X15) kent een opvolger. Adidas X16 Pure Chaos Euro 2016 voetbalschoenen zijn namelijk officieel gelanceerd door adidas. De nieuwste X16 Pure Chaos Euro 2016 voetbalschoenen maken onderdeel uit van het adidas Mercury Pack. De adidas X16 voetbalschoenen zijn een jaar na de lancering van de adidas X15 voetbalschoenen gelanceerd. Dit exemplaar zal worden gedragen door onder andere Gareth Bale. Het design toont een glimmende zilveren bovenlaag en oranje details. Deze oranje details zijn zichtbaar op de TechFit collar en noppen. Op de instap zijn de benamingen "TechFit" en "X" zichtbaar. Foto's tonen horizontale groeven in de bovenlaag. Ten slotte complementeert een zwart adidas logo op de hak het design. Opvallend is dat het design geen veters toont.

Technieken en materialen adidas X16+ Pure Chaos Euro2016 voetbalschoenen

De X16 Pure Chaos voetbalschoenen zijn voor aanvallers die pure chaos willen maken. De nieuwste generatie X Pure Chaos schoenen zijn zeer licht in gewicht en weeg slechts 201 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas X Pure Chaos voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de nieuwste adidas X16 Pure Chaos Euro 2016 voetbalschoenen.

adidas X16 Euro 2016 voetbalschoenen kopen

De huidige Adidas X16 Euro 2016 voetbalschoenen uit het Mercury Pack kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten!

 Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas X16.1 Euro 2016 Voetbalschoenen Mercury Pack

Adidas X16.1 Euro 2016 Voetbalschoenen Mercury Pack 2

Adidas X16.1 Euro 2016 Voetbalschoenen Mercury Pack 3 (1)

Adidas X16.1 Euro 2016 Voetbalschoenen Mercury Pack 4